MSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Mech 2X OC Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

MSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Mech 2X OC Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 35929696

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 12GB GDDR6, 192bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 249 mm
  • 1x HDMI 2.1, 3x DisplayPort 1.4
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού 650 W

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει καλή απόδοση και είναι αθόρυβη.

Δες όλη την περιγραφή
637,56
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Πέμ, 10 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 637,56 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 637,56 €

  2. 637,56 €

  3. 641,22 €

Περιγραφή

RX 6750 XT

Οι κάρτες γραφικών AMD Radeon RX 6750 XT προσφέρουν απίστευτη απόδοση. Με την αρχιτεκτονική AMD RDNA 2, η σειρά Radeon™ RX 6700 αξιοποιεί 40 υπολογιστικές μονάδες και επιταχυντές ακτίνων μαζί με εξαιρετικά γρήγορο AMD Infinity Cache για να προσφέρει την απόδοση που χρειάζεστε για να παίξετε τους τελευταίους τίτλους ή να δημιουργήσετε το επόμενο αριστούργημά σας.

Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition

Σχεδιασμένο για να σας παρέχει μια καθαρή, μοντέρνα και εύχρηστη αλληλεπίδραση όπου μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού, στατιστικά παιχνιδιού, αναφορές απόδοσης, ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης και πολλά άλλα - όλα από μια βολική τοποθεσία.

Επωφεληθείτε από το πλήκτρο πρόσβασης ALT+R για να ανοίξετε το Λογισμικό AMD: Adrenalin Edition απευθείας στο παιχνίδι, καθιστώντας το ακόμα πιο βολικό και εύκολο να προσαρμόσετε τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά και να αποκτήσετε μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.

AMD FidelityFX Super Resolution

Το AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) χρησιμοποιεί τεχνολογίες αναβάθμισης αιχμής για να ενισχύσει τους ρυθμούς καρέ σε επιλεγμένους τίτλους και να προσφέρει εμπειρίες gaming υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση σε νέα κάρτα γραφικών.

AMD Link

Η AMD Link, μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπολογιστή σας από το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας, είναι πλέον διαθέσιμη για υπολογιστές που βασίζονται σε Windows.

Βελτιστοποιημένο για καλύτερη απόδοση, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε με τους φίλους σας όπως ποτέ πριν χρησιμοποιώντας το Link Game, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε έναν φίλο να συνδεθεί στον υπολογιστή σας από το δικό του μηχάνημα και να παίξει τοπικά παιχνίδια για πολλούς παίκτες στο σύστημά σας.

AMD Noise Suppression

Το AMD Noise Suppression μειώνει τον θόρυβο του ήχου από το περιβάλλον σας, παρέχοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και βελτιωμένη συγκέντρωση είτε επικεντρώνεστε σε μια σημαντική συνάντηση είτε παραμένετε focus σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι.

AMD Radeon Super Resolution

Αυξήστε την απόδοση σε χιλιάδες παιχνίδια

Το Radeon Super Resolution (RSR) είναι μια δυνατότητα αναβάθμισης στο πρόγραμμα οδήγησης που χρησιμοποιεί τον ίδιο αλγόριθμο που βρίσκεται στην τεχνολογία AMD FidelityFX Super Resolution (FSR).

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία Radeon Super Resolution για να απελευθερώσουν νέα επίπεδα απόδοσης σε οποιοδήποτε συμβατό παιχνίδι.

AMD Smart Access Memory

Αποκτήστε έως και 15% περισσότερη απόδοση παιχνιδιού με τη μνήμη Smart Access της AMD

Σε συμβατικά συστήματα υπολογιστών που βασίζονται σε Windows, οι επεξεργαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα της μνήμης γραφικών (VRAM) ταυτόχρονα, περιορίζοντας την απόδοση του συστήματος.

Με την AMD Smart Access Memory, το κανάλι δεδομένων επεκτείνεται για να αξιοποιήσει πλήρως το δυναμικό της μνήμης GPU, χρησιμοποιώντας το εύρος ζώνης του PCI Express για να αφαιρέσει τα σημεία συμφόρησης και να αυξήσει την απόδοση.

AMD Privacy View

Ενισχυμένη εστίαση για αυξημένο απόρρητο

Η Προβολή απορρήτου προβάλλει άμεσα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής παρακολούθησης ματιών. Απλώς κοιτάξτε μια περιοχή στην οθόνη σας, ενώ άλλα μέρη θαμπώνουν.

Μοιραστείτε μόνο ό,τι είναι απαραίτητο – Η Προβολή απορρήτου προσφέρει διάφορες επιλογές για να θολώνετε περιοχές εκτός του οπτικού σας πεδίου, διατηρώντας το προσωπικό σας περιεχόμενο και τις πληροφορίες ιδιωτικές όπως προβλέπεται.

AMD Radeon Boost

Το AMD Radeon Boost μειώνει δυναμικά την ανάλυση ολόκληρου του καρέ όταν ανιχνεύεται γρήγορη κίνηση χαρακτήρων στην οθόνη μέσω της εισαγωγής του χρήστη, επιτρέποντας υψηλότερα FPS με μικρό αντίκτυπο στην ποιότητα.

Με την αρχική υποστήριξη επιλεγμένων παιχνιδιών DirectX 11, αυτή η δυνατότητα εκμεταλλεύεται τώρα το υλικό σκίασης μεταβλητού ρυθμού και τους υποστηριζόμενους τίτλους DirectX 12, παρέχοντας επιπλέον απόδοση και αυξημένη απόκριση ενώ παίζετε.

AMD Radeon Anti-Lag

Παρέχοντας ακόμα ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε κάθε κλικ

Το Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό της εργασίας της CPU για να βεβαιωθεί ότι δεν είναι πολύ μπροστά από την GPU, μειώνοντας τον όγκο της εργασίας της CPU που βρίσκεται στην ουρά.

Ως αποτέλεσμα, το Radeon Anti-Lag μπορεί να μειώσει την καθυστέρηση εισόδου σχεδόν κατά ένα πλήρες καρέ βοηθώντας στην αποκατάσταση της ανταπόκρισης στο παιχνίδι σας.

AMD Radeon Image Sharpening

Εκπληκτικά οπτικά. Χωρίς κανένα αντίκτυπο στην απόδοση.

Το AMD Radeon Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ευκρίνειας με προσαρμογή αντίθεσης που αποκαθιστά τη σαφήνεια στα γραφικά του παιχνιδιού που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από άλλα εφέ, αναδεικνύοντας λεπτομέρειες αντικειμένων.

AMD Enhanced Sync

Ενεργοποιήστε το Liquid-Smooth Gameplay στο Radeon Powered System σας

Το Enhanced Sync βοηθά τους παίκτες να ελαχιστοποιήσουν το tearing της οθόνης, ενώ μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και το stutter του παραδοσιακού V-sync.

Διατίθεται για παιχνίδια που βασίζονται σε DirectX 9, 11, 12 και API Vulkan, καθώς και σε όλες τις GPU που βασίζονται σε Polaris και νεότερους συνδυασμούς οθόνης ή/και AMD Eyefinity Technology 3. Τώρα με δυνατότητα διαμόρφωσης ανά παιχνίδι και εντός παιχνιδιού από το λογισμικό AMD: Adrenalin Edition.

Radeon RX 6000 Mech Series

Η σειρά Mech φέρνει έναν σχεδιασμό εστιασμένο στις επιδόσεις που διατηρεί τα απαραίτητα για να ολοκληρώνετε κάθε εργασία.

Με μια αξιόπιστη διάταξη διπλού ανεμιστήρα τοποθετημένη σε έναν άκαμπτο βιομηχανικό σχεδιασμό, αυτή η κάρτα γραφικών με έντονη εμφάνιση ταιριάζει σε κάθε κατασκευή.

Προστατευτική πίσω πλάκα

Μια καθαρή οπίσθια πλάκα με βουρτσισμένο φινίρισμα ενισχύει το μήκος της κάρτας.

TORX Fan 3.0​​

Ο βραβευμένος σχεδιασμός MSI TORX Fan 3.0 διατηρεί τα όρια της θερμικής απόδοσης σε εξέλιξη. Τα πτερύγια του ανεμιστήρα εναλλάσσονται μεταξύ παραδοσιακών πτερυγίων και πτερυγίων διασποράς που εστιάζουν και επιταχύνουν τη ροή του αέρα στην ψύκτρα.

Zero Frozr

Η Zero Frozr είναι η ηρεμία πριν από την καταιγίδα. Οι ανεμιστήρες σταματούν εντελώς όταν οι θερμοκρασίες είναι σχετικά χαμηλές, εξαλείφοντας κάθε θόρυβο όταν δε χρειάζεται ενεργή ψύξη. Οι ανεμιστήρες θα αρχίσουν αυτόματα να περιστρέφονται ξανά όταν η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Core Pipes

Οι σωλήνες πυρήνα είναι επεξεργασμένοι με ακρίβεια για μέγιστη επαφή πάνω από την GPU και διαχέουν τη θερμότητα σε όλο το μήκος της ψύκτρας για βέλτιστη ψύξη.

Τα θερμικά μαξιλάρια επιτρέπουν στα διάφορα εξαρτήματα της πλακέτας να μεταφέρουν θερμότητα απευθείας στην ψύκτρα για καλύτερη ψύξη.

Προσαρμοσμένος σχεδιασμός PCB

Δεν είναι όλες οι πλακέτες κυκλωμάτων ίδιες. Μια προσαρμοσμένη σχεδίαση PCB παρέχει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ενισχυμένο κύκλωμα ισχύος για να ωθήσετε την κάρτα στα όριά της.

MSI Center

Το αποκλειστικό λογισμικό MSI Center της MSI σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα MSI σας. Παρακολουθήστε, τροποποιήστε και βελτιστοποιήστε σε πραγματικό χρόνο με λίγα μόνο κλικ.

MSI Afterburner

Το MSI Afterburner είναι το πιο αναγνωρισμένο και ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό Overclocking με κάρτα γραφικών στον κόσμο. Σας παρέχει πλήρη έλεγχο της κάρτας γραφικών σας και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις βασικές μετρήσεις του συστήματός σας σε πραγματικό χρόνο.

Διαθέτει OC Scanner για κάρτες γραφικών. Το OC Scanner είναι μια αυτοματοποιημένη λειτουργία που θα βρει τις υψηλότερες σταθερές ρυθμίσεις overclock για την κάρτα σας. Σας δίνει μια ώθηση απόδοσης για μια ομαλή εμπειρία στο παιχνίδι χάρη στο υψηλότερο FPS.

Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
V399-004R

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
AMD
Chipset Model
Radeon RX 6750 XT
Interface
PCI Express x16 4.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Ειδικά Χαρακτηριστικά
OverClocked, Αερόψυκτη
Τύπος
Υψηλών Επιδόσεων

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
12 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Memory bus
192 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
1
DisplayPort
3
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
650 W
Power Connectors
2x 8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
249 mm
Ύψος
132 mm
Πάχος
52 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • MariosPRT
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Την πήρα στα 330€ και πραγματικά είναι θηρίο!!
    Δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα με τους οδηγούς της.
    παίζει cyberpunk ultra 60+fps χωρίς κανένα πρόβλημα!
    ready or not επίσης τέρμα κλειδωμένα στα 70.
    Ίσως μένει λίγο "πίσω" η κάρτα λόγω επεξεργαστή, έχω ryzen 5 5600 X.
    Για τα λεφτά που έδωσα αξίζει.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aggelos_Kalamatas
    4
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυνατή καρτούλα. Είναι ζεστή αλλά τίποτα ανησυχητικό, σε περίπτωση που "ζοριστεί" θα ανάψει τα φανάκια και όλα καλά. Από απόδοση είναι αρκετά κοντά σε 3070

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • epsilon
    5
    13 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η κάρτα είναι πραγματικό τέρας. Αγοράστηκε για 1440p gaming και μέχρι τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο με τον ryzen 5600X που την ταΐζει με άνεση. Σε high-very high settings με AA Χ2 βλέπω 110-120 fps. Αν κατεβάσω το AA φτάνει και στα 140 άνετα. Αθόρυβη, και από θερμοκρασίες δεν έχω δει πάνω από 61 βαθμούς με 99% utilisation. Τα 12 GB VRAM σου δίνουν άνεση να παίξεις με πιο απαιτητικές ρυθμίσεις. Με τιμή κοντά στα 400 ευρώ και με τα specs της, είναι μονόδρομος η αγορά για 1440p. Φαντάζομαι ότι σε 1080p θα παίζει τα πάντα στο ultra χωρίς πρόβλημα. Αξίζει με το παραπάνω η κάρτα, μην μπλέκετε με τις 3070 που είναι πιο ακριβές και έχουν σχεδόν την ίδια απόδοση (και 4GB λιγότερη μνήμη γιατί nvidia αφού).

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γιάννης Νταντάτσης
    5
    1 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμένη στα 420 πολύ VFM!!!

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άψογη κάρτα γραφικών

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σίγουρα VFM κάρτα. Αρκετά κοντά σε επιδόσεις με μια 3070

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

57 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
YaNnIi

ένα παλιό pc που είχε 1050 ΤΙ 4gb και ρίζεν 7 2700 αν βάλω αυτήν την κάρτα με τον συγκεκριμένο CPU θα υπάρχει κάποιο θέμα? κυρίως για gaming 1080p και games όπως CSGO (CS2 όταν βγει) laughing out loud, και τώρα πιο πρόσφατα το Escape From Tarkov στο οποιο έχω θέματα με framerates

Nikolathinaios
rafahlmalakoudhs

Τροφοδοτικο 750w αρκει για την καρτα,cpu ryzen 7 5800X και CoolerMaster Masterliquid ML240L V2 RGB?

Giannis_K_6

650w ειναι η εργοστασιακη πρόταση. Λογικά είσαι εντάξει.

Kostas94n

Κάνει η συγκεκριμένη για 1080p όλα ultra ? Ή θα έχει bottleneck λόγω ανάλυσης και θα πρέπει να πάρω 1440p οθόνη ? Πχ με έναν ryzen 5600 ή 5700x.

sergioterkuci

Στα 1080p με τον 5700x δεν θα εχεις bottleneck. στα 1440p το πολυ 5% bottleneck

tasos44

γιά 1440p κάνει ;τώρα έχω μία msi gtx 1660 super gaming X , αξίζει να παω σέ αυτή ή να περιμένω να πέσουν οι rtx 4060-70 ; CPU έχω τόν ryzen 5 3600x πρέπει να αλλάξει κι αυτός ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

MSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Mech 2X OC Κάρτα ΓραφικώνMSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Mech 2X OC Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Challenger Pro OC Κάρτα ΓραφικώνASRock Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Challenger Pro OC Κάρτα ΓραφικώνXFX Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 Core Κάρτα ΓραφικώνXFX Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Speedster QICK 319 Core Κάρτα ΓραφικώνMSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Mech 2X V1 Κάρτα ΓραφικώνMSI Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 Mech 2X V1 Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα ΓραφικώνSapphire Radeon RX 7700 XT 12GB GDDR6 Pulse Κάρτα Γραφικών
από 637,56 €από 440,72 €από 395,13 €από 622,40 €από 423,83 €
ΚατασκευαστήςMSIASRockXFXMSISapphire
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Chipset ModelRadeon RX 6750 XTRadeon RX 6750 XTRadeon RX 6750 XTRadeon RX 6750 XTRadeon RX 7700 XT
Περισσότερα χαρακτηριστικά