Anda Seat Kaiser III Large Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Elegant Black
Καρέκλες Gaming

Anda Seat Kaiser III Large Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Elegant BlackΚωδικός: 35966988

Η καρέκλα gaming Kaiser 3 κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Το επικολλημένο δέρμα από PVC DuraXtra παρέχει μια πραγματικά μαλακή και άνετη εμπειρία καθίσματος με αντοχή στις γρατσουνιές και...

Δες όλη την περιγραφή

Η καρέκλα gaming Kaiser 3 κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Το επικολλημένο δέρμα από PVC DuraXtra παρέχει μια πραγματικά μαλακή και άνετη εμπειρία καθίσματος με αντοχή στις γρατσουνιές και τους λεκέδες. Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα ash και carbon black με λινό ύφασμα EverSoft™ για καλό αερισμό. Διαθέτει πιστοποιημένη ασφάλεια και αντοχή, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή
449,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 448,98 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  4. 479,20 €

  5. 448,98 €

  6. 479,00 €

  7. 441,50 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  9. 504,80 €

  10. 499,00 €

  11. 522,51 €

  12. 463,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  14. 492,00 €

  15. 491,95 €

  16. 513,36 €

  17. 491,97 €

  18. 520,90 €

  19. 449,00 €

  20. 457,75 €

  21. 503,38 €

  22. 501,55 €

  23. 460,00 €

  24. 558,00 €

  25. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  26. 747,60 €

  27. 457,75 €

  28. 480,00 €

  29. 479,10 €

  30. 491,97 €

  31. 556,28 €

  32. 513,36 €

  33. Επίσημος μεταπωλητής
    449,00 €

  34. Επίσημος μεταπωλητής
    465,00 €

Περιγραφή

Η καρέκλα gaming Kaiser 3 κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Το επικολλημένο δέρμα από PVC DuraXtra παρέχει μια πραγματικά μαλακή και άνετη εμπειρία καθίσματος με αντοχή στις γρατσουνιές και τους λεκέδες. Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα ash και carbon black με λινό ύφασμα EverSoft™ για καλό αερισμό. Διαθέτει πιστοποιημένη ασφάλεια και αντοχή, ενώ η δερματίνη DuraXtraTM δεν περιέχει επιβλαβείς ποσότητες στοιχείων, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για ενήλικες και παιδιά.

Re-Dense αφρώδες υλικό

To 65kg/m3 Re-Dense μορφοποιημένο αφρώδες υλικό είναι ο τέλειος συνδυασμός αντοχής και ελαστικότητας που χρησιμοποιείται για την αναβάθμιση της πυκνότητας, την ενίσχυση της μακροζωίας και την ανακούφιση από τα προβλήματα της "χαλάρωσης" των καθισμάτων με την πάροδο του χρόνου. Η πολυτελής καρέκλα gaming σας αποτρέπει από το να καμπουριάζεις ενώ παίζεις ή εργάζεσαι για πολλές ώρες.

Ευρύχωρη βάση καθίσματος

Η Kaiser 3 έχει επανασχεδιαστεί για να προσφέρει τη βέλτιστη εργονομία και τα πιο επίπεδα φτερά καθίσματος εξασφαλίζουν μια άνετη βάση καθίσματος χωρίς την αίσθηση των περιορισμών. Το Kaiser 3 θα είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη (L και XL), προσφέροντας άνετα και ευρύχωρη βάση έως 180 κιλά.

Μαγνητικό μαξιλάρι αυχένα

Γνώρισε τη τελευταία σχεδίαση του μαξιλαριού αυχένα με μαγνητικό αφρό μνήμης. Απαλάξου από τους επιπλέον ιμάντες για στήριξη του αυχένα, καθώς με τον ευέλικτο μαγνητικό σχεδιασμό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το κουμπώσεις και να το μετακινήσεις στη θέση που επιθυμείς. Το εξαιρετικά μαλακό μαξιλάρι θα διατηρήσει μια δροσερή θερμοκρασία για άνεση ενώ υποστηρίζει τη φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης.

Ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη 4 κατευθύνσεων

Νέο εξελιγμένο σύστημα εσωτερικής οσφυϊκής υποστήριξης. Μέσα και έξω, πάνω και κάτω, ελέγχονται πολύτιμα από 2 πλαϊνά κουμπιά, που παρέχουν τη σωστή σκληρότητα ή πίεση στην πλάτη σας στην επιθυμητή στάση σας. Το ενσωματωμένο οσφυϊκό στήριγμα προσφέρει πολύ πιο φυσική αίσθηση, καθώς μοιάζει σαν μέρος της καρέκλας και όχι ένα ξεχωριστό μαξιλάρι με ιμάντα ή δύσκολο να προσαρμοστεί.

Τεχνολογία MagSwap

Πλήρως μεταλλικά 4D μπράτσα με τεχνολογία MagSwapTM. Οι κορυφές του βραχίονων Premium κουμπώνουν μαγνητικά στα πάνελ. Ομαλές, ακριβείς ρυθμίσεις σε τέσσερις κατευθύνσεις συν το πλάτος των υποβραχιόνων. Προσαρμόζεται άνετα στους καρπούς και τους αγκώνες σας για ομοιόμορφη κατανομή βάρους και εργονομική υποστήριξη. Οι μαγνητικές ανταλλακτικές κορυφές των μπράτσων σε διάφορα χρώματα και μοτίβα, προσθέτουν την καινοτομία και την ευχαρίστηση της καθιστικής εμπειρίας.

Αναδραστική κίνηση μπρος πίσω και Ανάκλιση 165°

Η πλάτη "comfort tech" σου επιτρέπει να ξαπλώνεις από 90° έως 160° με πλήρη μηχανισμό πλάτης, προσαρμώζοντας τη καρέκλα σε όποια θέση επιθυμείς. Απόλαυσε εργονομική υποστήριξη χωρίς καταπόνηση. Κάθισε σε όποια γωνία θέλεις και κλείδωσε το κάθισμα στην τέλεια θέση εσένα.

Σύστημα εύκολης συναρμολόγησης MagClap

Σε αντίθεση με άλλες καρέκλες gaming, η Anda Seat Kaiser 3 έχει ένα ειδικό αρθρωτό σχεδιασμό MagClap που μπορεί να συναρμολογηθεί με ευκολία. Απλώς σύρε την πλάτη στη βάση του καθίσματος και, στη συνέχεια, σφίξε τα μαγνητικά πλαϊνά καλύμματα και στις δύο πλευρές. Μόνο ένα άτομο μπορεί να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία συναρμολόγησης με ευκολία. Σε λίγα μόνο λεπτά, η απόλυτη καρέκλα gaming σας είναι έτοιμη να πάει στη μάχη μαζί σας!

Κατασκευαστής

Anda Seat

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Ύφασμα
RGB Φωτισμός
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
120 kg

Ρυθμιζόμενα Μέρη

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα
Ναι
Υποπόδιο
Όχι
Ανάκλιση
Ναι

Διαστάσεις

Ύψος Πλάτης Καθίσματος
85 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • giannisp2324
    2
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι απογοητευμένος. Την έχω την καρέκλα την συγκεκριμένη από τον Νοέμβριο του 2023. Μπορεί να ήταν υπερβολικά υψηλές οι εκτιμήσεις μου άλλα δεν αποδίδει η καρέκλα.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Σχετικά δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mevento

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι πολύ καλή κατασκευή. Θα ήθελα να έχει λίγο περισσότερο αφρολέξ στην πλάτη και η υποστήριξη για την μέση αν και είναι καλή σαν ιδέα δεν πάει τελείως μέσα έτσι ώστε να μην την αισθάνεσαι αμα δεν την θές. Με τον καιρό την συνηθίζεις όμως. Δεν ξέρω αν θα την ξανα έπαιρνα !!

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sparkling.diamonds
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την Razer Iskur και νόμιζα ότι ήταν καλή αλλά η Kaiser 3 πολύ πιο άνετη. Οπτικά μόνο δεν μου αρέσει τόσο αλλά από άνεση και ποιότητα είναι τέλεια.

    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη