Πετσέτα Θαλάσσης (75x150) Kukuxumusu Click 75x150
Παιδικές Πετσέτες Θαλάσσης

Πετσέτα Θαλάσσης (75x150) Kukuxumusu Click 75x150 Κωδικός: 35992566

Πετσέτα θαλάσσης για το παιδί σας από την εταιρεία Kukuxumusu, σε κόκκινο χρώμα, για τις εξορμήσεις του στην παραλία. Αποτελείται από 100% οργανικό βαμβάκι, ένα υλικό που καθιστά την πετσέτα πιο μαλακή και άνετη σε σχέση με το συμβατικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι είναι απαλλαγμένο από χημικές ουσίες, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά σημαντικό για το...
Δες όλη την περιγραφή

21,25
ΠαράδοσηΤρί, 30 Ιουλ - Δευ, 05 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 21,25 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 21,25 €

Περιγραφή

Πετσέτα θαλάσσης για το παιδί σας από την εταιρεία Kukuxumusu, σε κόκκινο χρώμα, για τις εξορμήσεις του στην παραλία. Αποτελείται από 100% οργανικό βαμβάκι, ένα υλικό που καθιστά την πετσέτα πιο μαλακή και άνετη σε σχέση με το συμβατικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι είναι απαλλαγμένο από χημικές ουσίες, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά σημαντικό για το βρεφικό και παιδικό δέρμα, που είναι έως και 5 φορές πιο λεπτό, απορροφητικό και ευαίσθητο. Έχει μεγαλύτερη αντοχή, καθώς οι ίνες του βαμβακιού δεν έχουν υποστεί ζημιά από χημικές ουσίες, κατά την καλλιέργεια και την ύφανση. Τέλος, είναι πιο φιλικό στο περιβαλλόν, αφού δεν διαρρέουν χημικά υπολλείματα σε ποτάμια, δέντρα και βλάστηση. Διαθέτει βελούδινη υφή, που χαρίζει ένα υπέροχο αίσθημα απαλότητας στο δέρμα των παιδιών και τα κάνει να μην θέλουν να την αποχωριστούν, ενώ παίζουν και διασκεδάζουν στην παραλία.

Χαρακτηριστικά:
• Σύνθεση: 100% οργανικό βαμβάκι
• Μήκος: 150 εκ.
• Πλάτος: 75 εκ.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Κόκκινο
Σύνθεση
100% Οργανικό Βαμβάκι

Διαστάσεις

Μήκος
150 cm
Πλάτος
75 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες