Konami Yu-Gi-Oh!: Dimension Force
Trading Card Games

Konami Yu-Gi-Oh!: Dimension ForceΚωδικός: 36069517

Αυτό το booster σετ 100 φύλλων περιλαμβάνει πολλά ολοκαίνουργια θέματα καθώς και νέες κάρτες για παλαιότερες στρατηγικές.

Σπάστε τα εμπόδια της πραγματικότητας με το Dimension Force, το νέο booster σετ...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτό το booster σετ 100 φύλλων περιλαμβάνει πολλά ολοκαίνουργια θέματα καθώς και νέες κάρτες για παλαιότερες στρατηγικές.

Σπάστε τα εμπόδια της πραγματικότητας με το Dimension Force, το νέο booster σετ για το Yu-Gi-Oh! (TCG). Αυτό το σετ 100 φύλλων περιλαμβάνει πολλά ολοκαίνουργια θέματα καθώς και νέες κάρτες για παλαιότερες στρατηγικές. Το ARC-V μπορεί να...

Δες όλη την περιγραφή
3,50
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 3,50 €

Περιγραφή

Αυτό το booster σετ 100 φύλλων περιλαμβάνει πολλά ολοκαίνουργια θέματα καθώς και νέες κάρτες για παλαιότερες στρατηγικές.

Σπάστε τα εμπόδια της πραγματικότητας με το Dimension Force, το νέο booster σετ για το Yu-Gi-Oh! (TCG). Αυτό το σετ 100 φύλλων περιλαμβάνει πολλά ολοκαίνουργια θέματα καθώς και νέες κάρτες για παλαιότερες στρατηγικές. Το ARC-V μπορεί να ξεκινήσει δράση με ολοκαίνουργιες κάρτες “Performapal” και ένα νέο τέρας “Odd-Eyes” που είναι το πρώτο Ritual Pendulum Monster! Ζωντανέψτε ξανά στρατηγικές από το παρελθόν με ένα νέο «Red-Eyes» Zombie Synchro Monster που μπορεί να καλέσει ειδικά άλλα τέρατα Zombie και ακόμη και τον εαυτό του από το Graveyard! Το Dimension Force είναι γεμάτο δυναμικές κάρτες έτοιμες να ωθήσουν τις δυνατότητες σύνθεσης deck στο όριο!



Εδώ είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να περιμένετε:

  • Ένα ολοκαίνουργιο Link Monster έτοιμο να ακολουθήσει τις στρατηγικές του Pendulum πέρα από αυτό που κάποτε θεωρούνταν δυνατό! Ψάξτε για κάρτες έτοιμες να αναβαθμίσουν οποιαδήποτε στρατηγική που βασίζεται στο Pendulum.
  • Ισχυρά Synchro Monsters, συμπεριλαμβανομένου ενός Level 11 Psychic Synchro Monster που μένει ανεπηρέαστο από τα ενεργοποιημένα εφέ του αντιπάλου και μπορεί να εξαπολύσει μια καταστροφική επίθεση ενώ χάνετε Life Points!
  • Fusion Summon με ολοκαίνουργιες κάρτες «Predaplant» και «Starving Venom» προετοιμασμένες να καταβροχθίσουν τα τέρατα του αντιπάλου σας!
  • Περισσότερες κάρτες για θέματα που παρουσιάστηκαν στο Return of the Duelist , Storm of Ragnarok , The Grand Creators και πολλά άλλα! 

Το Dimension Force booster set περιλαμβάνει 100 νέες κάρτες:

  • 50 Commons 
  • 26 Super Rares
  • 14 Ultra Rares
  • 10 Secret Rares

Κάθε booster περιέχει 9 κάρτες.

Κατασκευαστής

Konami

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Yu-Gi-Oh!
Είδος
Φακελάκια

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

23 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη