Ανατολή Βανίλια σε Σκόνη 1.5gr

Ανατολή Βανίλια σε Σκόνη 1.5gr Κωδικός: 36142778

Βανίλια σε σκόνη, της εταιρίας Ανατολή, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Την συναντάμε παντού, από τις κλασικές κρέμες π.χ. κρεμ μπριλέ, πατισερί, μέχρι τα μιλφέιγ και τις σεντ ονορέ, τα μπισκότα και τα κέικ. Όπου και να μπει αναβαθμίζει το γλυκό, δίνοντάς του ένα βαθύ και περίπλοκο άρωμα, που δύσκολα περιγράφεται. Ταιριάζει...
Δες όλη την περιγραφή

0,60
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 0,60 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 0,60 €

Περιγραφή

Βανίλια σε σκόνη, της εταιρίας Ανατολή, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Την συναντάμε παντού, από τις κλασικές κρέμες π.χ. κρεμ μπριλέ, πατισερί, μέχρι τα μιλφέιγ και τις σεντ ονορέ, τα μπισκότα και τα κέικ. Όπου και να μπει αναβαθμίζει το γλυκό, δίνοντάς του ένα βαθύ και περίπλοκο άρωμα, που δύσκολα περιγράφεται. Ταιριάζει ιδιαίτερα στις κρεμώδεις παρασκευές, στις μους, στα παγωτά και τα παρφέ και γενικώς όπου υπάρχουν πολλά αυγά, γιατί καλύπτει την έντονη οσμή τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη μαγειρική, όχι σε καθημερινά φαγητά αλλά σε γκουρμέ εδέσματα για ξεχωριστές περιστάσεις. Σε ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια μπορούμε να μαρινάρουμε μοσχαρίσιο φιλέτο ή να αρτύσουμε με αυτό πουρέ ή βραστές πατάτες.

Διατίθεται σε συσκευασία των 1.5γρ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βανίλια
Τύπος
Σκόνη

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Γεύση
Βανίλιας

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
1,5 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες