Ulefone Armor X10 Pro Dual SIM (4GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone Μαύρο
Κινητά Τηλέφωνα

Ulefone Armor X10 Pro Dual SIM (4GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone Μαύρο Κωδικός: 36343745

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Επεξεργαστής Mediatek Helio P22
  • Ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά
  • Υποβρύχια κάμερα
  • Αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68
  • Μπαταρία 5180mAh/Powerbank
Δες όλη την περιγραφή
142,20
ΠαράδοσηΠαρ, 06 Σεπ - Πέμ, 26 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 142,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 135,83 €

  2. 180,68 €

  3. 142,20 €

Περιγραφή

Νέα εμφάνιση

Η νέα εμφάνιση του Armor X10 Pro αποτελεί συνέχεια της σχεδίασης της σειράς "X", η οποία συμβολίζει την αποφασιστικότητα της Ulefone να επιδιώκει συνεχώς την εξερεύνηση, την τεχνολογία και το μέλλον.

Λεπτό και ελαφρύ

Κληρονομώντας τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων μοντέλων στον σχεδιασμό εμφάνισης, φυσικά, η ελαφριά αίσθηση χεριού δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Armor X10 Pro με λεπτό σώμα ξεχωρίζει τόσο σε εμφάνιση όσο και σε απόδοση ανάμεσα σε ανθεκτικά τηλέφωνα. Με χαμηλού προφίλ, ίσιες γραμμές, φαίνεται τραχύ και κομψό.

Διπλά ηχεία

Το σύστημα ήχου προσφέρει εξαιρετική ποιότητα. Τα ηχεία dual 1216 Super-linear διαθέτουν μεγάλη κοιλότητα ήχου που είναι ισοδύναμου με 1.6cc, 7 Magnets, 0.85mm Sound Amplitude, παρέχοντάς σας ομαλό και ποιοτικό ήχο.

Ένταση 100dB

Τα διπλά ηχεία έντασης έως και 100dB σε συνδυασμό με 15LV Fine-tuning, παράγουν καθαρά πρίμα και βαθιά μπάσα. Ανεξάρτητα από το αν απολαμβάνετε μουσική μόνοι σας ή μοιράζεστε τη μουσική με άλλους, μπορείτε να ζήσετε μια εξαιρετική ηχητική εμπειρία μόλις ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ή το ραδιόφωνο FM.

Ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά

Τα συνηθισμένα smartphone πρέπει να συνδέσουν ακουστικά για να παίξουν ραδιόφωνο FM, ωστόσο, το Armor X10 Pro μπορεί να υποστηρίξει την αναπαραγωγή ήχου μέσω ηχείων χωρίς να συνδέσει το ακουστικό. Επιπλέον, τα διπλά ηχεία έντασης έως και 100 dB, μπορείτε να μοιράζεστε προγράμματα FM με συνταξιδιώτες ή την παρέα σας.

Διπλή πίσω κάμερα 20MP

Το Ulefone Armor X10 Pro διαθέτει κύρια πίσω κάμερα της Sony των 13MP και αισθητήρα βάθους. Μπορείτε να τραβήξετε όμορφες και υψηλής ποιότητας φωτογραφίες ανά πάσα στιγμή.

Νυχτερινή λειτουργία

Με τη βοήθεια της AI, η εξαιρετικά εντυπωσιακή νυχτερινή λειτουργία μπορεί να σας βοηθήσει να απαθανατίσετε τον κόσμο ή τον εαυτό σας με εκπληκτική ευκρίνεια ακόμα και στο σκοτάδι.

Υποβρύχια Φωτογραφία

Τραβήξτε προς τα κάτω το μενού γρήγορης ρύθμισης ή πραγματοποιήστε μια συντόμευση με το προσαρμοσμένο πλήκτρο για να τραβήξετε φωτογραφίες και να καταγράψετε βίντεο. Αφήστε τον πιστό σας βοηθό να καταγράψει εικόνες από τις υποβρύχιες περιπέτειές σας κατά την κατάδυση, την κολύμβηση με αναπνευστήρα, το κολύμπι κ.λπ.

Μπροστινή κάμερα 5MP

Με την μπροστινή κάμερα των 5MP και την λειτουργία ομορφιάς οι φωτογραφίας σας θα είναι έτοιμες να εντυπωσιάσουν, απλά τραβήξτε τη στιγμή και μετά δημοσιεύστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι όσοι τις δουν θα μείνουν έκπληκτοι με την ομορφιά σας και θα δώσουν ένα "Like".

Επίπεδο προστασίας IP68/IP69K

Το Armor X10 Pro έχει την καλύτερη αντίσταση στο νερό, τη σκόνη και τις πτώσεις και είναι αρκετά σκληρό για να επιβιώσει σε διάφορες σκληρές περιπτώσεις. Όλες οι δοκιμές αντοχής αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την στιβαρότητά του, αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη και στις πτώσεις, το καθιστά τον αξιόπιστο σύντροφό σας σε εξωτερικούς χώρους.

Κουμπί για πολλές χρήσεις

Σχεδιασμένο με ένα προσαρμοσμένο πλήκτρο που μπορεί να προγραμματιστεί σε 6 διαφορετικές συντομεύσεις λειτουργιών ή να ξεκινήσει γρήγορα οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή έχετε προκαθορίσει. Έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιεί την εφαρμογή Push-to-Talk (Zello) από προεπιλογή με παρατεταμένο πάτημα.

Ακόμα και με γάντια

Είναι δυνατόν να αγγίξετε την οθόνη του τηλεφώνου ενώ φοράτε γάντια; Μπορώ να σας πω «Ναι» με βεβαιότητα. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία γαντιών, οι δυνατότητες αφής βελτιώνονται σημαντικά για να ανταποκρίνεστε με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα. Μπορείτε να απαντάτε την κλήση κατά τη διάρκεια της εργασίας, χωρίς να χρειάζεται να χάνετε χρόνο για να βγάλετε τα γάντια.

Οθόνη 5.45"

Η οθόνη 5,45 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 18:9 σας φέρνει πάντα μια αίσθηση που κόβει την ανάσα.

Οκταπύρηνος επεξεργαστής

Με τον επεξεργαστή Helio P22 της Mediatek και με 4 GB μνήμης RAM, είναι σίγουρο ότι θα καλυφθούν όλες σας οι ανάγκες γύρω από τα προγράμματα που θα χρησιμοποιείτε. Η εσωτερική μνήμη 64 GB μπορεί να αποθηκεύσει όλες τις ωραίες σας στιγμές με φωτογραφίες, βίντεο ή έγγραφα. Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες όμως, διαθέτει και υποδοχή για έξτρα αποθηκευτικό χώρο μέσω της υποδοχής MicroSD και μπορεί να φτάσεις και έως 128 GB.

Μεγάλη μπαταρία 5180 mAh

Συνεχίστε να προχωράτε και μην σταματάτε μετά από μία μόνο πλήρη φόρτιση, η τεράστια μπαταρία 5180 mAh θα σας κρατήσει όλη την ημέρα ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε εντατικά, απλά μπορείτε να απολαύσετε συνομιλίες, μηνύματα, παρακολούθηση ή λήψη χωρίς διακοπή. Η λειτουργία OTG όχι μόνο καθιστά δυνατή τη μετάδοση δεδομένων χωρίς υπολογιστή, αλλά υποστηρίζει επίσης τη χρήση ως power bank για τον ανεφοδιασμό άλλων συσκευών.

Δεν χάνεσαι

Έχετε κακή αίσθηση κατεύθυνσης; Δεν είναι καθόλου πρόβλημα, υπάρχουν τέσσερα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού θέσης που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη σύγχυση και να βρείτε το δρόμο για το σπίτι σας χωρίς να ντρέπεστε να ζητήσετε οδηγίες. Απλώς προχωρήστε, κρατήστε το τηλέφωνό σας και κάντε ένα ταξίδι χωρίς σχέδιο!

Μίλα απ'όπου θες

Υποστηριζόμενες ευρείες παγκόσμιες ζώνες συχνοτήτων, το Armor X10 Pro σας δίνει τη δυνατότητα να παραμένετε σε επαφή με άλλους όλη την ώρα, μπορείτε να ταξιδεύετε ελεύθερα σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζει επίσης Dual 4G Dual VoLTE, προσφέροντάς σας καλύτερες φωνητικές κλήσεις HD, γρήγορο δίκτυο 4G LTE από οποιαδήποτε κάρτα SIM.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Ulefone Armor X10
  • Φορτιστή
  • Καλώδιο USB Type-A σε Type-C
  • Λουράκι
  • Προστατευτικό οθόνης
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Ulefone

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
256 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Strap, Καλώδιο Φόρτισης, Προστασία Οθόνης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Mediatek Helio P22
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
8
RAM
4 GB
Χωρητικότητα
64 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
5,45 "
Ανάλυση
1440 x 720 pixels
Τύπος
IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 20MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Κανονικός 5MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5180 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Rugged, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68, IP69K, MIL-STD-810G
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Μη Διαθέσιμο

Διαστάσεις

Μήκος
158,2 mm
Πλάτος
76,7 mm
Πάχος
14,6 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
6 μήνες στην Μπαταρία, 1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • angelosd09

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα θετικά είναι η διάρκεια της μπαταρίας και η σχετική ανταπόκριση αλλάζοντας παράθυρα. Να σημειώσω ότι δεν το χρησιμοποιώ για παιχνίδια και ταινίες παρά μόνο για τηλέφωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ορισμένες εφαρμογές που με εξυπηρετούν στην καθημερινή εργασία μου. Τα αρνητικά είναι η όχι τόσο καλή ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο και αρκετές φορές έχω θέμα με τις κλήσεις και το σήμα γενικά. Όσο αφορά τις κλήσεις αρκετές φορές ήταν χαμηλή η ένταση για κάποιο λόγο και άλλες φορές πολύ δυνατή επίσης για ανεξήγητο λόγο πράγμα εκνευριστικό όταν το έχω απομακρυσμένα σε σταθερό σημείο στο χώρο της εργασίας μου. Με το σήμα είχα πολλές φορές θέμα που άλλες συσκευές έπιαναν μια χαρά.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κλήσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • drakem43
    5
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χαλασε πρην τον ενα χρονο, το εστειλα να το φτιαξουνε και δεν ευτιαξε, ουτε μου δωσαν αλλο. Τα λευτα ποσω μου δωσαν. Τωρα ειναι και ακριβοτερο.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Ulefone Armor X10 Pro Dual SIM (4GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροUlefone Armor X10 Pro Dual SIM (4GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροUlefone Armor X12 Pro Dual SIM (4GB/64GB) ΜαύροUlefone Armor X12 Pro Dual SIM (4GB/64GB) ΜαύροUlefone Power Armor 16 Pro Dual SIM (4GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone BlackUlefone Power Armor 16 Pro Dual SIM (4GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone BlackUlefone Power Armor 16S Dual SIM (8GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροUlefone Power Armor 16S Dual SIM (8GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροUlefone Armor X13 Dual SIM (6GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροUlefone Armor X13 Dual SIM (6GB/64GB) Ανθεκτικό Smartphone Μαύρο
από 142,20 €από 149,00 €από 130,00 €από 156,00 €από 126,00 €
ΚατασκευαστήςUlefoneUlefoneUlefoneUlefoneUlefone
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM4 GB4 GB4 GB8 GB6 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες