Boxing Pro Reflex Ball Ultimate
Αξεσουάρ Πυγμαχίας

Boxing Pro Reflex Ball UltimateΚωδικός: 36406442

Το Boxing Pro Ultimate Reflex Ball έρχεται με δύο μπαλάκια υψηλής ποιότητας και διαφορετικής ελαστικότητας και άρα διαφορετικού rebound. Επιπλέον, συνοδεύεται από πρακτική περικεφαλίδα η οποία φοριέται εύκολα και προσφέρει άνεση και ασφάλεια.

Δες όλη την περιγραφή
19,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 19,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 19,99 €

Περιγραφή

Η κάθε μπάλα είναι φτιαγμένη από μαλακό και ελαστικό υλικό το οποίο είναι ακόμα πιο φιλικό προς το χέρι του προπονούμενου ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και την απαραίτητη αναπήδηση (rebound). Έτσι σε συνδυασμό με το ελαστικό κορδόνι προκαλείται γρήγορη κίνηση ανάλογα με την ταχύτητα και τη δύναμη που χτυπάς.

Έτσι λοιπόν, με το μπαλάκι συντονισμού Boxing Pro Ultimate Coordination Ball μπορείς να βελτιώσεις:

  • Την ταχύτητα και την ευελιξία των χτυπημάτων σου.
  • Τον συντονισμό των ματιών σου και των χεριών σου.
  • Την συγκέντρωσή σου στον στόχο.


Χαρακτηριστικά:

  • Τέλειο εργαλείο προπόνησης για πυγμάχους αλλά και όσους ασχολούνται με muay thai, kick boxing, mma και άλλες πολεμικές τέχνες με συστηματική χρήση χεριών.
  • Υψηλής ποιότητας περικεφαλίδα που έχει μεγάλο πλάτος για μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα αλλά και με σκρατς για εξατομικευμένη προσαρμογή στο κάθε κεφάλι.
  • Η έκδοση Boxing Pro Ultimate Reflex Ball συνοδεύεται από δύο μπαλάκια διαφορετικής ελαστικότητας και αναπήδησης αλλά και υψηλότερης ποιότητας, ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει επαυξημένα επίπεδα ασφάλειας στο χέρι αλλά και ανώτερη εμπειρία προπόνησης σε σχέση με άλλες, υποδεέστερες προτάσεις της αγοράς. Το πράσινο μπαλάκι είναι στην πράξη λίγο πιο αργό από το μαύρο.
  • Κάθε μπαλάκι έχει διάμετρο 7 εκ. (22 εκ. περιφέρεια).
  • Το ελαστικό κορδόνι έχει προσαρμοζόμενο μήκος ώστε να μπορεί να ταιριάξει στις ανάγκες του κάθε αθλητή. Το ιδανικό μήκος του κορδονιού πρέπει να είναι ίσο με το μήκος που φτάνει η γροθιά σου.
  • Περιλαμβάνεται βελούδινο πουγκί που κλείνει με κορδόνι για την αποθήκευση και μεταφορά του Boxing Pro Ultimate Reflex Ball


Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Reflex Ball

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή ποιότητα
    Αξίζει για τα χρήματα του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη