Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford Gray
Tablets

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford Gray Κωδικός: 36421179

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη TFT 10,4" 2K 2000x1200
  • Επεξεργαστής Snapdragon 720G
  • Μπαταρία 7040 mAh
  • Έως 15 ώρες Αναπαραγωγής Βίντεο
  • Βάρος 465 gr
Δες όλη την περιγραφή
281,96
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 268,87 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 362,63 €

  2. 284,13 €

  3. 251,95 €

  4. 336,90 €

  5. 313,14 €

  6. 308,02 €

  7. 269,54 €

  8. 252,00 €

  9. 390,00 €

  10. 268,87 €

  11. 309,24 €

  12. 353,80 €

  13. 281,96 €

  14. 279,50 €

  15. 274,90 €

  16. 301,50 €

  17. 269,00 €

  18. 390,36 €

  19. 261,62 €

  20. 334,00 €

  21. 346,13 €

  22. 378,24 €

Περιγραφή

Το Galaxy Tab S6 Lite 2022 είναι ένα μεσαίας κατηγορίας tablet, σχεδιασμένο για βασικές εργασίες και και ψυχαγωγία. Με την οθόνη 10,4 ιντσών υψηλής ανάλυσης να προβάλει καθαρό και έντονο περιεχόμενο, αλλά και τα 2 ηχεία Dolby Atmos απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να παρακολουθούν ταινίες, βίντεο και μουσική αλλά και ελαφρύ gaming. Με το S Pen είναι κατάλληλο για μαθητές, φοιτητές και σχεδιαστές καθώς διευκολύνει τη λήψη σημειώσεων αλλά και το σχεδιασμό και την ψηφιακή τέχνη. Ακόμα, με τη λειτουργία για παιδιά, επιτρέπει στους γονείς να ρυθμίζουν προφίλ με γονικό έλεγχο, χρονόμετρο χρήσης και φίλτρα περιεχομένου, καθιστώντας το ασφαλές για χρήση από άτομα μικρής ηλικίας.

Ελαφρύ. Λεπτό. Πρακτικό.

Λεπτό και ελαφρύ χάρη στον μεταλλικό ενιαίο σχεδιασμό του και το S Pen που προσκολλάται μαγνητικά, σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζετε τη δουλειά σας ακόμη και αν δεν είστε στο γραφείο. Χωράει εύκολα σε ένα μικρό τσαντάκι για πραγματική φορητότητα. Διάλεξε ανάμεσα στο Oxford Gray και το Angora Blue.

Αλλάξτε τον τρόπο που σημειώνετε

Το Galaxy Tab S6 Lite είναι ένα ισχυρό εργαλείο σημειώσεων, που μπορεί να σας συντροφεύει παντού. Με το S Pen να συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, είναι έτοιμο για χρήση. Γράψτε τις ιδέες σας και επεξεργαστείτε το περιεχόμενο απευθείας στην οθόνη. Με αυτό το tablet για βοηθό σας, έχετε περισσότερο χρόνο να επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

Σημειώστε την επόμενη έμπνευσή σας με το S Pen

Χρησιμοποιήστε το S Pen για να καταγράψετε πληροφορίες που δεν θέλετε να ξεχάσετε. Η φυσική λαβή, η υψηλή απόκριση και η εντυπωσιακή ευαισθησία πίεσης θα το κάνουν τον απαραίτητο συνεργό σας, από το σχέδιο έως την επεξεργασία εγγράφων. Και χάρη στην ειδική μαγνητική του θέση στην οποία φορτίζει, το S Pen σας ακολουθεί παντού.

Εξοικονομήστε χαρτί

Απλοποιήστε την εργασία σας με το δίδυμο tablet και S pen. Εξοικονομήστε χαρτί με ψηφιακές επαφές και ηλεκτρονικές υπογραφές στο tablet σας. Φτιάξτε λίστα με τους συνεργάτες σας και μοιραστείτε μαζί τους αρχεία σε πραγματικό χρόνο για γρήγορη ενημέρωση.

Παραγωγικότητα στις παλάμες των χεριών σας

Παραγωγικότητα επιπέδου PC σε ένα λεπτό tablet με το Samsung DeX. Ενεργοποιήστε απλά τη λειτουργία DeX στον Πίνακα Ειδοποιήσεων για λειτουργίες που σας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το tablet σας σαν PC. Ανοίξτε διάφορα παράθυρα ταυτόχρονα, κάντε drag and drop μία φωτογραφία μέσα σε ένα email και κάντε δεξί κλικ για περισσότερες λειτουργίες.

Χρησιμοποιήστε συνδυαστικά το tablet με το smartphone σας

Εργαστείτε απρόσκοπτα ανάμεσα στις συσκευές σας. Μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο ή μία εικόνα από το Samsung Galaxy smartphone σας και επικολλήστε τη στο tablet και αντίστροφα. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε μία σημείωση στο Samsung Notes ή να περιηγηθείτε στο Samsung Internet από το tablet σας και να ανοίξετε αυτές τις εφαρμογές στο Samsung Galaxy smartphone σας για να συνεχίσετε από εκεί που είχατε μείνει.

Mεγάλη οθόνη που εντυπωσιάζει

Οι εικόνες σας φαίνονται πιο εντυπωσιακές στη μεγάλη οθόνη του tablet σας με πλούσιο ήχο. Χρησιμοποιήστε το για να αναδείξετε τη δουλειά σας με δυναμικές εικόνες, καθηλωτικά βίντεο ή ακόμη και τα δικά σας σχέδια που δημιουργήσατε με το S Pen.

Σύνδεση στο διαδίκτυο ακόμα και έξω από τη ζώνη του Wi-Fi

Όταν είστε εκτός της ζώνης Wi-Fi, το Αυτόματο Hotspot είναι εδώ για εσάς. Συνδέστε με ασφάλεια το Galaxy smartphone σας και το tablet για να μοιραστείτε δεδομένα με το πάτημα ενός κουμπιού στον πίνακα Ειδοποιήσεων. Χωρίς μενού ρυθμίσεων, χωρίς αναζήτηση και χωρίς περίεργους κωδικούς.

Εμφάνιση με στυλ

Τοποθετείστε το tablet σας σε μία κομψή θήκη η οποία είναι τόσο στιλάτη όσο και βολική. Το Galaxy Tab S6 Lite Book Cover αγκαλιάζει το tablet και προσκολλάται μαγνητικά, για να είστε εύκολα έτοιμοι να φύγετε από το σπίτι για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να σιγουρευτείτε ότι έχετε το S Pen μαζί σας, τοποθετώντας το στην ειδική εγκοπή.

Ασφάλεια Knox

Ασφάλεια υψηλού επιπέδου για την επιχείρησή σας

Φτιαγμένο πάνω στην πλατφόρμα ασφάλειας κινητών τηλεφώνων Knox, η ασφάλεια ενσωματώνεται στο hardware και το λογισμικό της συσκευής σας. Διατηρήστε το απόρρητο της επιχείρησής σας και προστατέψτε τα πιο ευαίσθητα δεδομένα σας από κακόβουλο λογισμικό και απειλές.

Μαζική εγγραφή συσκευών με γρήγορη προσαρμογή

Προσαρμόστε το Galaxy Tab S6 Lite στην επιχείρησή σας, γρήγορα. Το Knox Mobile Enrollment είναι μια ομαλή υπηρεσία ανάπτυξης που σας επιτρέπει να καταχωρείτε γρήγορα μεγάλους αριθμούς συσκευών Galaxy Tab S6 Lite σε ένα EMM (Enterprise Mobility Management) ταυτόχρονα, αντί να κάνετε την εγγραφή χειροκίνητα για την κάθε μία.

Εύκολη διαχείριση που βασίζεται σε cloud

Διαχειριστείτε εύκολα έναν μεγάλο αριθμό Galaxy Tab S6 Lite με μια λύση EMM βασισμένη σε cloud. Το Knox Manage επιτρέπει στον διαχειριστή IT να ελέγχει απομακρυσμένα τις συσκευές και να αντιμετωπίζει προβλήματα σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα αποτρέπει τις διαρροές εμπιστευτικών δεδομένων της επιχείρησης περιορίζοντας τις ακούσιες ενέργειες.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablet
  • S Pen 
  • Καλώδιο USB Type-C
  • Αντάπτορας φόρτισης
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
  • Πληροφορίες εγγύησης

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Λειτουργικό Σύστημα
Android
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
465 gr

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μνήμη RAM
4 GB
Χωρητικότητα
64 GB
Πυρήνες Επεξεργαστή
Octa-Core
Ταχύτητα Βασικού Επεξεργαστή
2,3 GHz

Οθόνη

Μέγεθος Οθόνης
10,4 "
Ανάλυση Οθόνης
2000 x 1200 pixels
Τύπος
TFT
Ευκρίνεια
Full HD

Κάμερα

Ανάλυση Βασικής Κάμερας
8 MP
Ανάλυση Selfie Κάμερας
5 MP

Δίκτυα & Συνδεσιμότητα

Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C
Δίκτυο Σύνδεσης
Wi-Fi

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
7040 mAh

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Card Reader, Ενσωματωμένο GPS
Αισθητήρες
Light Sensor, Αισθητήρας Εγγύτητας, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο

Διαστάσεις

Μήκος
244,5 mm
Πλάτος
154,3 mm
Πάχος
7 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

Dim_Pap75
5
31 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το χρησιμοποιώ καθημερινά για την Σχολή μου. σημειώνω με το s pen και είναι σαν να γράφω σε χαρτί χωρίς κανένα πρόβλημα. Το φορτίζω ανά 3 μέρες ανάλογα με την χρήση που κάνω. Δεν κολλάει και μπορώ να έχω πολλά ανοικτά παράθυρα μαζί χωρίς κάποιο πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ και για ταινίες ή σειρές όπου και πάλι είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. πιστεύω αξίζει τα λεφτά του και με μια θήκη τύπου book είστε καλυμμένοι.

  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Ποιότητα ηχείου
  • Βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Demis72
2
36 στους 48 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πήρα κυρίως για browsing, ταινίες, office και teams. Το αδύνατο σημείο του θεωρώ ότι είναι η οθόνη, αυτό δηλαδή που καθορίζει την εμπειρία χρήσης σε ένα tablet: Ενώ έχει καλή φωτεινότητα, τα χρώματα και το κοντράστ είναι αδύναμα, μαλιστα σε σχέση με τα άλλα tablet της οικογένειας, ένα Huawei Mediapad m5 (2019) και ένα ipad 9,7" (2017), η διαφορά είναι αισθητή. Ωστόσο για χρήση με το pen ως ηλεκτρονικό σημειωματάριο, πιστεύω ότι δεν θα αποτελούσε πρόβλημα. Επίσης για τη τιμή του δεν θα το έλεγα ακριβώς VFM, όταν η Samsung προσφέρει ακόμα το S5e LTE (300€ περίπου) με οθόνη Super Amoled 10.5" WQXGA 16:10, τη στιγμή που το επόμενο μοντέλο με τόσο καλή οθόνη, είναι το πολύ ακριβότερο S8+. Το οτι δίνει μαζί το S Pen, ένα αξεσουάρ δηλαδή των 25-30€, ίσως λειτουργεί αντισταθμιστικα στη μέτρια οθόνη, προσωπικά όμως δεν το χρειάζομαι. Η μακρόστενη αναλογία της οθόνης 5:3, βολεύει πολύ για ταινίες, όχι τόσο για browsing, ιδίως για ανάγνωση σε portrait mode είναι άβολο και σύντομα το γυρνάς σε landscape. Θεωρώ ότι πιο τετράγωνη οθόνη όπως η 4:3 του ipad, βολεύει περισσότερο για αυτή τη χρήση. Επίσης, λόγω της αναλογίας 5:3, η οθόνη του είναι μικρότερη από ότι αν ήταν 4:3, και ενώ έχει διαγώνιο 10.4", στη πράξη αποδεικνύεται ελάχιστα μεγαλύτερη, από μία 9,7"/4:3. Στα πολύ συν ασφαλώς η υπόσχεση για 3 android updates και 5 χρόνια security patches, κάτι όχι δεδομένο για Android tablet. Το mediapad (360€) από το 2019, σκάλωσε στο Android 9 και το iPad (2017), τρέχει το τελευταίο ipadOS 16. Το Dex της Samsung ίσως είναι χρήσιμο για όσους θέλουν desktop περιβάλλον (επιφάνεια εργασίας). Όχι όμως ότι συνδυάζοντας το με ένα πληκτρολόγιο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα πραγματικά λειτουργικό Mini Laptop, όπως τα μεγαλύτερης διαγωνίου μοντέλα. Για τη ταχύτητα του, δεν το έχω ζορίσει, δεν έχω δει προβλήματα.

  • Ταχύτητα
  • Ποιότητα ηχείου
  • Βάρος
  • Μπαταρία
  • Ανάλυση οθόνης
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το χρησιμοποιώ για τρεις λόγους, γραφή, ανάγνωση βιβλίων και browsing,.
    Και στα τρία είναι εργαλείο.
    Πολύ ευχαριστημένος,
    Η μπαταρία κρατάει ώρες, ποτέ δεν με έχει αφήσει, φορτίζει φυσιολογικά όχι turbo η αλλά τέτοια θέλει κάνα δίωρο από άδειο, η οθόνη καλή ο ήχος αστέρι, λίγη ραμ παραπάνω χρειαζόταν έχω αυτό με τα 4.
    Αν δεν χρησιμοποιείται το πενάκι μην το αγοράσετε, ειδικά εσείς οι gamers, δεν είναι για απαιτητικά παιχνίδια, Τα προγράμματα για το πενάκι υπέροχα, δεν χρειάζεται να πάρεις άλλο λογισμικό, τι άλλο δηλαδή να ζητήσω; αυτά πού θέλω τα κάνει στο έπακρο και με το παραπάνω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εγώ πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα ταμπλετ επειδή δεν κολλάει καθόλου όταν βλέπω παιχνίδια ή βίντεο ή μιλάω με κάποιο άτομο επίσης έχει καλή ανάλυση και είναι ανθεκτικό στα χτυπήματα το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι δεν τραβάει τελικές φωτογραφίες αλλά δεν βαριέσαι αφού κάνει όλα τα άλλα τι να τις χρειαστείς τις φωτογραφίες εκτός και αν έχεις άλλο λόγο. Το s pen είναι πολύ καλό γένι,α καλή ποιότητα κατασκευής και όταν γράφεις είναι μαλακό απλός πρέπει να το προσέχετε επειδή σε κάποιον έχει μαδυσει το s pen

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris_Gavriilidis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Αρκετά τίμιο για το κόστος του. Σίγουρα όχι vfm. Η οθόνη είναι πολύ καλή με μόνη υστέρηση αυτή της αντίθεσης του λευκού. Πολύ καλή και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας (σε εμένα βγάζει άνετα 2 ημέρες). Ως προς την ταχύτητα είναι αρκετά ικανοποιητικό για ελαφρά χρήση με μικρά κολλήματα κατά το ξεκλείδωμα κυρίως μετά από κάποιο διάστημα μη χρήσης του. Το λειτουργικό εξαιρετικό με την δυνατότητα πολλών συντομεύσεων οι οποίες αυξάνουν την λειτουργικότητα. Το s pen απλά εξαιρετικό.

    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis_CHrysafis
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Είναι πολύ καλό ταμπλετ, για την χρήση που το θελω με βοηθαει πολυ, browsing και διάβασμα αλλά και σημειωσεις με το s pen. Το μόνο αμελητέο μείον θα έλεγα χάνει λίγο από τις γωνίες θέασης αν το χεις πλάγια. Πολύ καλή αγορά όμως.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Karadimos
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε γενικές γραμμές πολύ καλό τάμπλετ, το οποίο παρά τα κάπως οριακά για την εποχή specs (ram+cpu) είναι αρκετά γρήγορο σχεδόν σε όλα. Η οθόνη είναι λίγο πιό "θερμή" από ότι θα ήθελα (τείνει ελαφρώς προς το κίτρινο). Δεν είναι κακη πάντως, με έντονα χρώματα και ικανοποιητική αντίθεση-φωτεινότητα για την κατηγορία. Πολύ ποιοτικά ηχεία με επαρκή ένταση. Εξαιρετικό software από την Samsung όπως μας εχει συνηθίσει (dex mode, multitasking, ενημερώσεις κλπ). Το πενακι ελάχιστα το χρησιμοποιώ, σε μερικούς θα φανεί πολύ χρησιμο πάντως. Μιά χαρά και η αυτονομία του. Στην τελική όμως, το θεωρώ λίγο ακριβό κυρίως για το hardware του, παρόλο που όπως προανέφερα, δεν το δείχνει.

    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pot_pot
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάτοχος του σχεδόν 1.5 χρόνο. Το αγόρασα για το πενάκι και τα notes. Τα αγαπώ είναι πάρα πολύ smooth το γράψιμο με το πενάκι. Σε κάποια σημείο λίγο κολλάει αλλά τίποτα ενοχλητικό. Η οθόνη ίσως να μην αρέσει σε κάποιους μια και είναι λίγο "σκοτεινή". Γενικά πολύ ευχαριστημένος.

    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Αντοχή
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Apostolis_Michalo
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Υστερεί λίγο στα γραφικά, αλλά ο επεξεργαστής του είναι ικανοποιητικός. Υπάρχουν στιγμιαία κολλήματα μέχρι να φωρτώση μετά από ξεκλείδωμα, αλλά μετά κανένα πρόβλημα. Δεν είναι για φωτογραφίες. Η μπαταρία του ικανοποιητική πάντα σε συνάρτηση με τη λειτουργία που κάνεις.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Βάρος
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • loukas_mallios
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρήση για σχολή (σημειώσεις με το S-Pen) και λίγο browsing/YouTube. Ταχύτητα είναι ΟΚ για ελαφριά χρήση. Η οθόνη του δεν είναι πρώτη ποιότητα, αλλά για τη δουλειά που το πήρα δεν έχω κανένα παράπονο. Samsung One UI πολύ βολικό, με αρκετά χαρακτηριστικά που βοηθούν στο productivity, έξυπνες λειτουργίες με S-Pen, μπόνους τα εξαιρετικά ηχεία, η μπαταρία και η αλουμινένια κατασκευή που δίνει μια premium αίσθηση. Για τη χρήση που το πήρα πολύ καλό, ίσως λίγο τσιμπημένο στην τιμή.

    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maou12-server
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για μένα θα έπρεπε να είναι πιο οικονομικό, αλλά το τάμπλετ αντέχει πάνω από μια μέρα χωρίς φόρτιση, σηκώνει μια χαρά παιχνίδια και έχει εφαρμογή ζωγραφικής δωρεάν!! Καλά το s pen λειτουργεί χωρίς φόρτιση και είναι απαλό!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vlasis.b
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi + 4G-LTE

    Στα βιομετρικά υπάρχει μόνο αναγνώριση προσώπου η οποία είναι πρακτικά άχρηστη λόγω κακής ποιότητας μπροστινής κάμερας.
    Ενώ το tablet υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση ο φορτιστής που παρέχεται είναι απλός φορτιστής που δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.
    Στα 328 € αγορά δίνω vfm 7/10.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andy_Richardson
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    I am very pleased with the tablet for what I need. I do not need to play lots of complex powerful games on the device. Like most people I need a tablet for browsing, writing emails and messages, watching Netflix and YouTube videos and listening sometimes to music. I think this is the case for most people. This tablet has a good feel, the aspect ratio is excellent for watching a movie, speakers are some of the best I have heard on a tablet. The supplied stylus is also a really good little toy/addition! You are not probably going to use it loads but it actually does work quite well and can be useful when trying to be more precise with selecting tiny boxes on forms or similar on the internet. Overall very happy with it. I bought a case with an easily removable Bluetooth keyboard and this is an excellent addition - basically makes it like a small touch screen laptop with a stylus pen - cool.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hatziemmanouil
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi + 4G-LTE

    Το χρησιμοποιώ μόνο επαγγελματικά. Ουσιαστικά το έχω ως σημειωματάριο με πολλά πλεονεκτήματα.

    Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι η χρήση του S Pen. Μπορώ να γράψω κανονικά σαν να έχω χαρτί, με πολλά χρώματα και τρόπους. Με το πληκτρολόγιο γραφής της Google γίνεται άμεση αναγνώριση της λέξης και μετατροπή σε κείμενο. Βολεύει για πιο ευχάριστο και δημιουργικό γράψιμο από το πληκτρολόγιο.
    Οι σημειώσεις της Samsung έχουν τη δυνατότητα μετατροπής γραφής σε κείμενο.

    Συνεπώς, οτιδήποτε χρειαστεί κάποιος από ένα σημειωματάριο το έχει και μάλιστα σε πολύ λογική τιμή!

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Apostoliatsatsi_Apostolia
    5
    2 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi + 4G-LTE

    το έχω 3 μήνες.Αξίζει.
    1)Η μπαταρία άριστη επιδη εγώ το χρησιμοποιώ κυρίως για παιχνίδια είναι πολύ καλό και δεν τελειώνει γρήγορα η μπαταρία
    2)Τέλεια ανάλυση. αντέχει μέχρι και 4k αλλά και 8k ένα μπορι να υποστηρίζει και το ίντερνετ(για βίντεο)
    μετά από 7 μήνες χρήσει
    1)κρατάει εξίσου καλά η μπαταρία
    2)τρέχει γρήγορα σε βαριά παιχνια
    3)λειτουργεί τέλεια ο pen

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Αντοχή
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GoblinMechanic
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγοράστηκε κυρίως για Digital Art και λίγο σημειώσεις. Σε αυτά δεν υπάρχει πιο οικονομική επιλογή. Με αυτό τώρα υπόψιν είναι αρκετό για έναν χρήστη που μόλις ξεκινάει και από εκεί και πάνω όταν δεν καλύπτει άλλο τις ανάγκες πας σε κάποιο ακριβότερο. Προσωπικά όταν έρθει η ώρα για αναβάθμιση θα πάω σε κάποιο Wacom MobileStudio για αυτονομία η σε κάποιο Wacom Cintiq ως οικονομική επιλογή για να κουμπώσει στο pc. Στα θετικά μια μικρή αναβάθμιση είναι η πένα της Staedtler Noris Digital Jumbo καλύτερο μέγεθος πιο εργονομικός σχεδιασμός και η γόμα πίσω πολύ ανώτερη από το κουμπάκι του sPen που σπάει νευρά

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ANTONIS_OLGATS
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το αγόρασα για επαγγελματική χρήση και για να καταργήσω τα ημερολόγια, τα μπλοκάκια και τα πρόχειρα. Έχω οργανώσει όλες τις σημειώσεις μου με την εφαρμογή s note και γράφω με το s pen. Επίσης έχω το note 10 smartphone και κρατάω σημειώσεις και στο κινητό οι οποίες συγχρονίζονται με το s note στο tablet. Είναι πολύ καλό για την χρήση που σας περιέγραψα και δεν χρειάζεται κάποιος να αγοράσει κάτι πιο ακριβό. Επίσης η μπαταρία του διαρκεί πολύ.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Tsiatsios
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμένο από κατάστημα του Skroutz ως δώρο για τον γιό μου.Πρόκειται για αρκετά καλό τάμπλετ και αξίζει τα χρήματα του.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ben_Malef
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το spen είναι πάρα πολύ καλό.. Είναι πολύ καλό για σημειώσεις.. Η μπαταρία του είναι αρκετά καλή. Σε γενικές είναι πολύ αξιόλογο

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Politimmie
    3
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι αρκετά καλό για τη χρήση που το επέλεξα. Το χρησιμοποιώ καθημερινά για την δουλειά μου σημειώσεις, γρήγορα σχέδια, email και άλλες χρήσεις με τις εφαρμογές της Microsoft 365. Έχει ικανοποιητικό μέγεθος, δεν το λες ελαφρύ πολύ αλλά είναι οκ. Με τη χρήση του pen έχω ξεχάσει πλέον τα μπλοκ σημειώσεων. Ταχύτητα ικανοποιητική. Το αρνητικό για μένα είναι πως το pen (κυρίως με αυτό κάνω χρήση) φαίνεται να φθείρεται γρήγορα καθώς το έχω 2 μήνες περίπου… προς το παρόν δεν επηρεάζει κάτι στη χρήση του βέβαια αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή αγοράς μύτης ή μόνο νέο pen..

    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evan Agrap
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    -Η αίσθηση ποιότητας είναι άριστη,
    -η οθόνη έχει καλή ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα, η ταχύτητά του πολύ καλή,
    -πρώτη φορά χρησιμοποιώ s-pen..και πραγματικά με βολεύει όχι για κάτι πολύπλοκο αλλά για απλή καθημερινή χρήση,
    -σε μπλε χρώμα είναι πανέμορφο, συστήνω και την μπλε γνήσια θήκη αν και πανάκριβη,
    -εντύπωση μου έκανε ο πολύ καθαρός και δυνατός ήχος,
    - το μόνο που με χάλασε είναι η αργή φόρτιση και το χαλασμένο καλώδιο φόρτισης στους 4 μήνες για δεύτερη φορά σε τάμπλετ της εταιριας, γιαυτό χάνει δύο αστέρια

    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ειναι πολυ καλο για τη δουλεια που το θελω. Το χρησιμοποιώ για σημειώσεις κυρίως αλλα και μουσική αξιζει

    • Ταχύτητα
    • Ποιότητα ηχείου
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Jeon6742
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    Είναι το πρώτο μου tablet λόγω του ότι χρησιμοποιώ desktop και το αγόρασα διότι το χρειάστηκα για τη σχολή μου
    Είναι πιο βολικό να κουβαλάς ένα τάμπλετ για σημειώσεις
    Και το ήθελα και για ζωγραφική
    Είναι πολύ ωραίο και στο μπλε χρώμα ειδικά
    Μπορείς να βάλεις κάρτα SD για επέκταση μνήμης πράγμα πολύ βολικό αν δε φτάσει η μνήμη του διότι έχω αγοράσει αυτή με τα 64gb
    Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό
    Ο χρόνος θα δείξει
    Ελπίζω να μ κρατήσει για χρόνια όπως το desktop που έχω ☺️

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vasskliss
    3
    6 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Παρά το S στο όνομα, είναι μέτριο σε όλα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κολλάει η περιστροφή της οθόνης. Δεν είναι και πολύ γρήγορο και ζυγίζει αρκετά για tablet.

    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nick_Fender
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιώ για browsing, για σημειώσεις και για απλή επεξεργασία ήχου και βίντεο με εφαρμογές τύπου bandlab και inshot.
    Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τα λεφτά που έδωσα.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • laza
    4
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά δίκτυο σύνδεσης: Wi-Fi + 4G-LTE

    Αρκετά ικανοποιητική οθόνη και σίγουρα βολικό το πενάκι αν πρόκειται να κρατάτε σημειώσεις όπως εγώ.
    Το μόνο που δεν μου έκανε καλή εντύπωση είναι πως ήδη (χωρίς να έχω βάλει πάνω από 1-2 εφαρμογές από το play store) είναι σχετικά αργό σε απλό internet browsing.
    Κατά τα άλλα η ποιότητα κατασκευής είναι άριστη και η συσκευή απόλυτα συμπαγής.

    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Βάρος
    • Μπαταρία
    • Ταχύτητα
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KostasBoutsas
    5
    6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιποννν
    Καλά χαρακτηριστικά:
    1)Είναι γρήγορα για την τιμή του!
    2)Η Οθόνη έχει φανταστικά χρώματα σε σχέση με άλλα τάμπλετ στην τιμή του!
    3)Έχει εντάξει ικανοποιητικό χώρο όπως και ram
    4)Είναι καινούργιο μοντέλο.
    5)Υπάρχει σε πληθώρα χρωμάτων!
    6)Ο στύλος είναι φανταστικός σε όλα αλλά προσοχή άμα πάρετε θήκη .
    Λίγο Κακά Χαρακτηριστικά:
    1)Ο Στύλος άμα χαλάσεις θα πρέπει να δώσεις 60€!!!
    2)Αν πάρεις χαλιά θήκη ο στύλος δεν κολλάει καλά
    3)Η μπαταρία μέτρια
    4)Έχει μέτρια κάμερα(Το περίμενα)

    Γενικά:
    Τέλειο τάμπλετ πάρτε το όσο προλαβαίνετε!

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spyros_B64
    5
    5 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για να πάρεις καλό tablet πρέπει να δώσεις κοντά στα 300€. Ο μόνος λόγος για να το αγοράσει κανείς είναι αν θέλει να έχει android. Αλλιώς με 50€ παραπάνω πας σε ipad. Το έχω 2 εβδομάδες και είμαι ευχαριστημένος μέχρις στιγμής.

    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Ποιότητα ηχείου
    • Φωτογραφίες
    • Αντοχή
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

822 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Georgia_Gem

Does the model of 275€(the one that supports only Wi-fi)have the S pen in the box too?

Δες όλες τις ερωτήσεις (17)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford GraySamsung Galaxy Tab S6 Lite 2022 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford GraySamsung Galaxy Tab S9 FE 10.9" με WiFi (6GB/128GB) GraySamsung Galaxy Tab S9 FE 10.9" με WiFi (6GB/128GB) GraySamsung Galaxy Tab A9+ 11" με WiFi (8GB/128GB) GraphiteSamsung Galaxy Tab A9+ 11" με WiFi (8GB/128GB) GraphiteSamsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford GraySamsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford GraySamsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford GreySamsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" με WiFi (4GB/64GB) Oxford Grey
από 268,87 €από 374,25 €από 224,05 €από 280,08 €από 318,00 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος Οθόνης10,4 "10,9 "11 "10,4 "10,4 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες