Secret Herbs MSG Γλουταμινικό μονονάτριο Umami 250gr
Μπαχαρικά & Μυρωδικά

Secret Herbs MSG Γλουταμινικό μονονάτριο Umami 250gr Κωδικός: 36425860

Το γλουταμινικό, γνωστό ως αλάτι της Κίνας είναι ενισχυτικό γεύσης. Είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα. Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο κατά βάση στο κρέας και ως πρώτη ύλη...

Δες όλη την περιγραφή

Το γλουταμινικό, γνωστό ως αλάτι της Κίνας είναι ενισχυτικό γεύσης. Είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα. Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο κατά βάση στο κρέας και ως πρώτη ύλη αλλαντοποιίας. Το γλουταμινικό μονονάτριο είναι το μονονάτριο άλας του γλουταμινικού οξέος. Το γλουταμινικό οξύ συγκαταλέγεται στα αμινοξέα και είναι μάλιστα ένα από τα...

Δες όλη την περιγραφή
2,25
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 2,25 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,25 €

Περιγραφή

Το γλουταμινικό, γνωστό ως αλάτι της Κίνας είναι ενισχυτικό γεύσης. Είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα. Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο κατά βάση στο κρέας και ως πρώτη ύλη αλλαντοποιίας. Το γλουταμινικό μονονάτριο είναι το μονονάτριο άλας του γλουταμινικού οξέος. Το γλουταμινικό οξύ συγκαταλέγεται στα αμινοξέα και είναι μάλιστα ένα από τα πιο άφθονα και σημαντικά συστατικά των πρωτεϊνών. Συντίθεται στο ανθρώπινο σώμα και αποτελεί απαραίτητο στοιχείο του μεταβολισμού. Επίσης, το γλουταμινικό οξύ βρίσκεται φυσιολογικά στα πρωτεϊνούχα τρόφιμα, όπως, για παράδειγμα, στο κρέας, στο ψάρι, στο γάλα αλλά και σε αρκετά χορταρικά. Η ενίσχυση της γεύσης επιτυγχάνεται τονίζοντας τις ιδιαίτερες φυσικές νοστιμιές των τροφίμων.

Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται, είναι ενημερωτικού χαρακτήρα. Σε προβλήματα υγείας, να συμβουλεύεστε πάντα τον ιατρό σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μπαχαρικά

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μύλος
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
250 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • alanisovaro

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν μπορω να πω οτι ειδα διαφορα στη γευση (πόσο μαλλον τεραστια) ή στην τρυφεροτητα σε κρεας. Νομιζω είναι υπερτιμημένο σαν προϊόν. Το κλασικηο ξηρο μαριναρισμα αλατι-πιπερι απο την προηγούμενη μερα ειναι αλανθαστο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kou_Kazan

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    A substantial amount of msg , definitely value for money. Have had it for many months and added it to every savory dish.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το βάζω στο φαγητό, και κάποιες φορές το νοστιμίζει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

303 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες