Status Επαναφορτιζόμενη Αντλία Απορρόφησης Αέρα
Συσκευές Vacuum

Status Επαναφορτιζόμενη Αντλία Απορρόφησης ΑέραΚωδικός: 36427281

Η ηλεκτρική αντλία κενού BVP130 είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση στο σπίτι και εν κινήσει. Συμπαγής και ελαφριά για να την μεταφέρετε μαζί σας στο πικ-νικ, στην δουλειά ή στις διακοπές. Αντλήστε...

Δες όλη την περιγραφή

Η ηλεκτρική αντλία κενού BVP130 είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση στο σπίτι και εν κινήσει. Συμπαγής και ελαφριά για να την μεταφέρετε μαζί σας στο πικ-νικ, στην δουλειά ή στις διακοπές. Αντλήστε τον αέρα από κάθε εξάρτημα, καπάκια, κανάτες ή δοχεία πιο γρήγορα και άνετα με την ηλεκτρική αντλία κενού BVP 130. Ο φρεσκοστυμμένος χυμός, το κρασί,...

Δες όλη την περιγραφή
25,50
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 25,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 25,50 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    27,00 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική αντλία κενού BVP130 είναι σχεδιασμένη για καθημερινή χρήση στο σπίτι και εν κινήσει. Συμπαγής και ελαφριά για να την μεταφέρετε μαζί σας στο πικ-νικ, στην δουλειά ή στις διακοπές. Αντλήστε τον αέρα από κάθε εξάρτημα, καπάκια, κανάτες ή δοχεία πιο γρήγορα και άνετα με την ηλεκτρική αντλία κενού BVP 130. Ο φρεσκοστυμμένος χυμός, το κρασί, τα φρέσκα λαχανικά και τα φρούτα, το ψωμί, οι σάλτσες και άλλα τρόφιμα διαρκούν έως τέσσερις φορές περισσότερο στο κενό. 

Χρήση 

Τοποθετήστε την αντλία στη βαλβίδα στο καπάκι του δοχείου Πατήστε το κουμπί On / Off . Η αντλία ξεκινά τη συσκευασία υπό κενό. Η διαδικασία σταματά αυτόματα όταν έχει φτάσει στην προκαθορισμένη πίεση. Αφαιρέστε την αντλία από τη βαλβίδα. Το φαγητό σας φυλάσσεται με ασφάλεια υπό κενό. Για να ανοίξετε το δοχείο, την κανάτα ή τη φιάλη, πιέστε τη βαλβίδα στο πλάι για να ακούσετε τη ροή του αέρα. Μπορείτε να κάνετε κενό πακέτα φαγητού όσες φορές χρειάζεστε. 

Φόρτιση 

Η ηλεκτρική αντλία κενού πρέπει να φορτιστεί πριν την πρώτη χρήση. Τοποθετήστε τη μικρότερη υποδοχή USB (micro USB) στη θύρα στο επάνω μέρος της αντλίας και το βύσμα USB (USB 2.0) σε ένα προσαρμογέα με θύρα USB. Η αντλία μπορεί να φορτιστεί από ένα τροφοδοτικό όπως για παράδειγμα ένας φορτιστής κινητού τηλεφώνου, μια φορητή μπαταρία (5 V και 1000 mA), ή powerbank συνδέοντας την σε θύρα USB (USB 2.0) υπολογιστή ή φορητού υπολογιστή . 

Συντήρηση και Καθαρισμός

Η ηλεκτρική αντλία κενού μπορεί να καθαριστεί με μαλακό υγρό πανί για να αφαιρέσει απαλά τα σωματίδια σκόνης. Μη χρησιμοποιείτε λειαντικά σφουγγάρια και κρατήστε την αντλία μακριά από τρεχούμενο νερό.

Εξωτερικές Διαστάσεις:

  • Πλάτος: 5.5cm
  • Βάθος: 5.5cm
  • Ύψος: 11.2cm

Κατασκευαστής

Status

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
BVP130

Χαρακτηριστικά

Εφαρμογή
Εξωτερική
Χειρός
Ναι

Διαστάσεις

Πλάτος
5,5 cm
Βάθος
5,5 cm
Ύψος
11,2 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη