MSR Sleeping Bag Μονό E-Bivy
Sleeping Bags

MSR Sleeping Bag Μονό E-BivyΚωδικός: 36509791

Υπνόσακος (sleeping bag) από την MSR που σας προσφέρει άνετο και ασφαλή ύπνο στη φύση. Πρόκειται για υπνόσακο σε σχήμα μούμιας, καθώς στενεύει η γραμμή του στην περιοχή των ποδιών. Ακόμη, αγκαλιάζει το σώμα, αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ του σώματος και του υπνόσακου και περιλαμβάνει ενσωματωμένη κουκούλα την οποία μπορείτε να σφίξετε για περισσότερη ζέστη....
Δες όλη την περιγραφή

131,40
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 131,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    131,40 €

  2. 149,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    190,00 €

Περιγραφή

Υπνόσακος (sleeping bag) από την MSR που σας προσφέρει άνετο και ασφαλή ύπνο στη φύση. Πρόκειται για υπνόσακο σε σχήμα μούμιας, καθώς στενεύει η γραμμή του στην περιοχή των ποδιών. Ακόμη, αγκαλιάζει το σώμα, αφήνοντας μικρά κενά μεταξύ του σώματος και του υπνόσακου και περιλαμβάνει ενσωματωμένη κουκούλα την οποία μπορείτε να σφίξετε για περισσότερη ζέστη. Έτσι, το γεγονός ότι ο αέρας μέσα στον υπνόσακο ζεσταίνεται γρήγορα και οι απώλειες θερμότητας είναι πολύ μικρές, σε συνδυασμό με το ότι έχει λιγότερο υλικό στην περιοχή των ποδιών και είναι ελαφρύς τον καθιστούν κατάλληλο για πεζοπορία ή ορειβασία και γενικότερα περιπτώσεις που χρειάζεται να τον κουβαλήσετε σε σακίδιο.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Πορτοκαλί
Σχήμα
Μούμια
Μέγεθος
Μονό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη