The Umbrella Academy: Η Σουίτα της Αποκάλυψης
Κόμικς

The Umbrella Academy: Η Σουίτα της ΑποκάλυψηςΚωδικός: 36571141

Μια πολύ διαφορετική ομάδα υπερηρώων. Ένα ανεξήγητο παγκόσμιο γεγονός, σαράντα τρία ασυνήθιστα παιδιά γεννήθηκαν ξαφνικά από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγούμενα σημάδια εγκυμοσύνης. Ο...

Δες όλη την περιγραφή

Μια πολύ διαφορετική ομάδα υπερηρώων. Ένα ανεξήγητο παγκόσμιο γεγονός, σαράντα τρία ασυνήθιστα παιδιά γεννήθηκαν ξαφνικά από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγούμενα σημάδια εγκυμοσύνης. Ο εκατομμυριούχος εφευρέτης Ρέτζιναλντ Χάργκριβς υιοθέτησε επτά από τα παιδιά· όταν ερωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό, αποκρίθηκε μόνο: “Για να σώσουν τον κόσμο.” Αυτά τα επτά...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Gerard Way
  • Εκδότης: Helm
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 192
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606234354
  • Διαστάσεις: 24×17
16,65
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,65 €

Περιγραφή

Μια πολύ διαφορετική ομάδα υπερηρώων. Ένα ανεξήγητο παγκόσμιο γεγονός, σαράντα τρία ασυνήθιστα παιδιά γεννήθηκαν ξαφνικά από γυναίκες που δεν είχαν δείξει προηγούμενα σημάδια εγκυμοσύνης. Ο εκατομμυριούχος εφευρέτης Ρέτζιναλντ Χάργκριβς υιοθέτησε επτά από τα παιδιά· όταν ερωτήθηκε γιατί το έκανε αυτό, αποκρίθηκε μόνο: “Για να σώσουν τον κόσμο.” Αυτά τα επτά παιδιά αποτελούν την Ακαδημία της Ομπρέλας, μια προβληματική οικογένεια υπερηρώων με παράξενες δυνάμεις. 

Περίπου μία δεκαετία μετά την πρώτη τους αποστολή η ομάδα διαλύεται, όταν όμως ο Χάργκριβς πεθαίνει απροσδόκητα, τα αδέρφια ξανασμίγουν, πάνω στην ώρα για να σώσουν τον κόσμο ξανά. 

Σε ιδέα και σενάριο του Gerard Way από το Doom Patrol και μέλους των My Chemical Romance, το κόμιξ έχει εικονογραφηθεί από το βραβευμένο καλλιτέχνη Gabriel Bá (Two Brothers, Daytripper), το χρώμα έβαλε ο βραβευμένος με Eisner καλλιτέχνης Dave Stewart και το αυθεντικό εξώφυλλο της σειράς το σχεδίασε ο πολυβραβευμένος με Eisner James Jean.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τεύχος
1
Γλώσσα
Ελληνικά
Box Set
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Ναι
Graphic Novel
Όχι
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
192
Έτος έκδοσης
2022
Διαστάσεις
24x17 cm

Universes & Heroes

Dark Horse
Umbrella Academy

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη