Gimetal Φτυάρι Πίτσας Αλουμινίου Τρυπητό 33x33cm
Φτυάρια Πίτσας

Gimetal Φτυάρι Πίτσας Αλουμινίου Τρυπητό 33x33cmΚωδικός: 36712363

Φτυάρι πίτσας της εταιρείας Gimetal κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα ελαφρύ υλικό που το κάνει ιδιαίτερα εύκολο στον χειρισμό. Έχει τετράγωνη κεφαλή ώστε να εξασφαλίζει την ασφαλέστερη τοποθέτηση της πίτσας στο φούρνο. Η διάτρητη κεφαλή του σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το περισσευούμενο αλεύρι από την βάση της πίτσας, έτσι ελαχιστοποιεί το παραπανίσιο...
Δες όλη την περιγραφή

148,92
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 148,92 €

Περιγραφή

Φτυάρι πίτσας της εταιρείας Gimetal κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα ελαφρύ υλικό που το κάνει ιδιαίτερα εύκολο στον χειρισμό. Έχει τετράγωνη κεφαλή ώστε να εξασφαλίζει την ασφαλέστερη τοποθέτηση της πίτσας στο φούρνο. Η διάτρητη κεφαλή του σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το περισσευούμενο αλεύρι από την βάση της πίτσας, έτσι ελαχιστοποιεί το παραπανίσιο αλεύρι, εξασφαλίζετε καλύτερη γεύση στη πίτσα και εξοικονομείτε χρόνο στο καθαρισμό του φούρνου αφού υπάρχουν λιγότερα καμένα υπολείμματα. Έχει μεσαίου μήκους λαβή, καθιστώντας το ιδανικό για επαγγελματικούς ηλεκτρικούς φούρνους.

Διαστάσεις κεφαλής: 33x33cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
E-32RF/60

Χαρακτηριστικά

Τρυπητό
Ναι
Μέγεθος Πίτσας
Μεγάλη (33-38cm)
Υλικό
Αλουμινίου
Σχήμα
Τετράγωνο
Λαβή
Μεσαία

Διαστάσεις Κεφαλής

Μήκος
33 cm
Πλάτος
33 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη