Smartwatches

Amazfit T-Rex 2 Aluminium 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ember Black) Κωδικός: 36970367

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 24 μέρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
299,67
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 299,67 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 299,67 €

  2. 299,67 €

Περιγραφή

Διαθέτει καταγραφή θέσης από 5 διαφορετικά συστήματα δορυφόρων και μεγάλη ανθεκτικότητα στρατιωτικών προδιαγραφών με 10ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση.

Το Amazfit T-Rex 2 απευθύνεται κυρίως σε αθλητές όπως πεζοπόροι, ορειβάτες, κολυμβητές, ποδηλάτες κ.α, καθώς προσφέρει εκτεταμένη παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και αντοχή σε δύσκολες συνθήκες. Επιπλέον προσφέρει την δυνατότητα παρακολούθησης υγείας και ευεξίας, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να παρακολουθούν την υγεία τους και να βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση.


Εξαιρετικά ανθεκτικό

Το ρολόι έχει περάσει 15 στρατιωτικές δοκιμές για να αποδείξει ότι μπορεί να είναι μαζί σας στη ζέστη, στα μονοπάτια, μέσα στο νερό, σε τροπικά δάση, σε ψηλά βουνά ή σε παγωμένες θερμοκρασίες.

Εξωπραγματική δύναμη

Για να περάσει το απόλυτο τεστ σκληρότητας, το Amazfit T-Rex 2 στάλθηκε στο ακραίο και απρόβλεπτο περιβάλλον του διαστήματος, όπου επιβίωσε στην πίεση αέρα 0,2% εκείνης της στάθμης της θάλασσας στη γη και σε θερμοκρασίες έως και -64°C. Κατά τη διάρκεια επιστροφής του δυόμισι ωρών, το T-Rex 2 έφτασε σε ύψος περίπου 113.000 ποδιών πριν επιστρέψει στη γη με ταχύτητες πάνω από 180 μίλια την ώρα.


Ανθεκτικό με στυλ

Η τολμηρή και μοντέρνα εμφάνιση του Amazfit T-Rex 2 είναι εμπνευσμένη από το πνεύμα της φύσης. Η οθόνη HD AMOLED είναι τόσο καθαρή όσο ο πιο καθαρός ωκεανός και σας επιτρέπει να βιώνετε τα θαύματα της άγριας φύσης ή της αδάμαστης αστικής ζούγκλας μέσα από δεκάδες προσόψεις. Κατεβάστε την αγαπημένη σας από την εφαρμογή Zepp ή ακόμα ανεβάστε μια μοναδική εικόνα που σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εσάς.

Έτοιμο για δράση

Το Amazfit T-Rex 2 έχει εξελιχθεί ώστε να διαθέτει μια μεγάλη οθόνη που διευκολύνει την προβολή των δεδομένων που είναι ζωτικής σημασίας για την περιπέτειά σας, είτε βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο της ερήμου, τα φώτα της πόλης, είτε κάνετε κάμπινγκ στο φως του φεγγαριού. Το ματ φινίρισμα του ρολογιού και η εξωτερική στεφάνη από μέταλλο συμπληρώνονται επίσης από έναν ιμάντα σιλικόνης που απομακρύνει τον ιδρώτα διατηρώντας το ρολόι στεγνό και άνετο.

Η δύναμη να αντέχεις κάθε περιπέτεια

Με μπαταρία αρκετά ισχυρή για να αντέχει περιπέτειες έως και 24 ημέρες τη φορά με τυπική χρήση, το Amazfit T-Rex 2 είναι γεμάτο με την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το κυνήγι της περιπέτειας.

Λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας

Κατασκευασμένο για τους γενναίους, το Amazfit T-Rex 2 είναι αρκετά ανθεκτικό για χρήση ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες έως -30°C. Έτσι, όχι μόνο το σώμα του ρολογιού μπορεί να αντισταθεί φυσικά στο κρύο, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του ρολογιού καθώς οι συνθήκες γίνονται πιο έντονες. 

Διπλή ζώνη με καταγραφή θέσης απο 5 δορυφόρους

Με τον εντοπισμό θέσης και την υποστήριξη διπλής ζώνης του ρολογιού με υποστήριξη εντοπισμού για πέντε δορυφορικά συστήματα, τα οποία μπορούν να μειώσουν αποτελεσματικά τις περιβαλλοντικές παρεμβολές και να επιτύχουν ακριβέστερο εντοπισμό θέσης. Πεζοπόροι, ορειβάτες και εξερευνητές μπορούν επίσης να κατακτήσουν νέα ύψη και να ανακαλύψουν νέα μονοπάτια με την ενσωματωμένη πυξίδα και το βαρομετρικό υψόμετρο του T-Rex 2.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

  • Εισαγωγή διαδρομής και πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο

Θέλετε να κάνετε πεζοπορία σε ένα διάσημο μονοπάτι ή να ακολουθήσετε τα βήματα κάποιου που γνωρίζετε; Απελευθερώστε τον εσωτερικό σας εξερευνητή και προχωρήστε σε νέο έδαφος εισάγοντας αρχεία διαδρομής από την εφαρμογή Zepp. Η κίνησή σας κατά μήκος μιας εισαγόμενης διαδρομής, ακόμα και η μοναδική σας κίνηση κατά μήκος της δικής σας αναπτυσσόμενης διαδρομής, μπορεί να εμφανιστεί σε πραγματικό χρόνο απευθείας στο ρολόι.

  • Πλοήγηση άμεσης επιστροφής

Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Αρχιμήδης είπε ότι η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων είναι μια ευθεία γραμμή. Έχοντας αυτό κατά νου, το Amazfit T-Rex 2 μπορεί να σας δείξει τη συντομότερη ευθεία γραμμή πίσω στην αρχή του ταξιδιού σας, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε τις ανατροπές όταν βιάζεστε.

Αναγνώριση ασκήσεων δύναμης; Εκπαιδεύστε το τέρας μέσα σας.

Το Amazfit T-Rex 2 μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα τις κινήσεις και να μετρήσει τις επαναλήψεις δεκάδων τύπων ασκήσεων ενδυνάμωσης, πολλές από τις οποίες έχουν ρυθμιζόμενες παραλλαγές στην εφαρμογή Zepp, καθώς και παρακολούθηση του χρόνου ανάπαυσης μεταξύ των σετ για να διατηρήσετε την προπόνησή σας αποτελεσματική.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η εφαρμογή Zepp θα σας δείξει οπτικά τη μυϊκή ομάδα που ασκήσατε και για πόσο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι γυμνάζετε τους μύες που θέλετε.

Δημιουργήστε πρότυπα εκπαίδευσης

Η συνέπεια είναι το κλειδί της επιτυχίας. Δημιουργήστε τα δικά σας πρότυπα προπόνησης για 11 διαφορετικά αθλήματα στην εφαρμογή Zepp, την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε στο Amazfit T-Rex 2.

Κάθε πρότυπο μπορεί να χωριστεί σε στάδια Warm Up, Training, Rest, Recovery και Warm Down - τα οποία μπορούν να επαναληφθούν έως και 30 φορές ανά πρότυπο. Μπορείτε ακόμη να κανονίσετε ώστε το ρολόι να στέλνει υπενθυμίσεις ή να αλλάζει αυτόματα τα στάδια προπόνησης με βάση τον καρδιακό σας ρυθμό, τη διάρκεια της προπόνησης, τις θερμίδες που καίτε και πολλά άλλα. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν πρότυπα διαλειμματικής προπόνησης απευθείας στο ρολόι.

PeakBeats

Παρακολουθήστε την απόδοσή σας πιο επαγγελματικά με τον αυτο-αναπτυγμένο αλγόριθμο κατάστασης προπόνησης PeakBeats, ο οποίος αξιολογεί εξειδικευμένα δεδομένα όπως η μέγιστη πρόσληψη οξυγόνου (VO2 Max), πλήρης χρόνος αποκατάστασης, φόρτος προπόνησης και αποτέλεσμα προπόνησης.

Go Wild με 150+ ενσωματωμένες λειτουργίες σπορ

Τεράστια δυνατότητα επιλογής του Amazfit T-Rex 2 με πάνω από 150 αθλητικές λειτουργίες 

ExerSense

Έξυπνη αναγνώριση 8 αθλημάτων

Βιώστε στη δράση γρήγορα και εύκολα. Μόλις ξεκινήσετε ένα από αυτά τα οκτώ αθλήματα, το ρολόι θα αντιληφθεί την κίνησή σας και αυτόματα προτείνουμε να ανοίξετε την αντίστοιχη λειτουργία σπορ.

  • Υπαίθριο τρέξιμο
  • Ηλεκτρικός διάδρομος
  • Εξωτερικό περπάτημα
  • Εσωτερικό περπάτημα
  • Ποδηλασία
  • Κολύμβηση πισίνας
  • Κωπηλατική
  • Ελλειπτικό

BioTracker 3.0-OxygenBeats-PAI

Με τις τρεις αυτές δυνατότητες έχετε τον πλήρη έλεγχο της υγειας σας. Μέτρηση οξυγόνου, καρδιακών παλμών και επίπεδα στρες συμβάλλουν στην μέτρηση της καλής σας κατάστασης. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Amazfit T-Rex 2
  • Μαγνητικό ταχυφορτιστή
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Amazfit

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,39 "
Ανάλυση Οθόνης
454x454 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πιεσόμετρο
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών, Ανθεκτικό στη Σκόνη, Ανθεκτικό στις Γρατζουνιές
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
500 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
24 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
47 mm
Βάρος
66,5 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+20Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Είναι άνετο στο χέρι. Επίσης φαίνεται να είναι καλή κατασκευή και αντοχής. Σε γενικές γραμμές είναι αυτό που περίμενα. Αν και το έχω λίγες μέρες η μπαταρία φαίνεται να κρατάει αρκετά. Δεν έχω άποψη ακόμη για τις μετρήσεις του. Ερχόμενος από Garmin Fenix 5x είναι διαφορετικό σίγουρα αλλά μου αρέσει που είναι πιο ελαφρύ, κάθεται πιο καλά στο χέρι και η οθόνη του είναι αρκετά φωτεινή. Οι φωτογραφίες δείχνουν το ίδιο watch face, στην πρώτη είναι όταν είναι σε αναμονή το ρολόι και έχετε επιλέξει always on την οθόνη, ενώ στην δεύτερη είναι όταν κοιτάτε το ρολόι. Τώρα από θέμα αντοχής, θα δείξει ο χρόνος. Για τα λεφτά του φαίνεται να είναι μια τίμια επιλογή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thodoris Ampatzopoulos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραίο αντρικό ρολόι, κάθεται καλά στο χέρι και η οθόνη του είναι πολύ ευκρινής.Η μπαταρία του κρατάει γύρω στις 14 μέρες ανάλογα τη χρήση. Ωποσδήποτε θέλει τζαμάκι για αποφυγή γρατζουνιών εγώ τα παρήγγειλα μαζί.Ειναι vfm και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • licastosagr
    3
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    είχα το t rex το πρώτο ευχαριστημένος με το ρολόι αλλά ξαφνικά η μπαταρία χάλασε, μίλησα με το σέρβις για να πληρώσω ( εκτός εγγύησης) να αλλάξω την μπαταρία αλλά μου είπαν ότι δεν αλλάζει η μπαταρία και αν ήταν εντός εγγύησης θα μου έδιναν άλλο ρολόι. Μίλησα με κάποια καταστήματα μήπως μου άλλαζαν την μπαταρία αλλά δεν μπορούσαν. Ένας φίλος μου είχε το t rex pro και το πέταξε και αυτός και μάλιστα του χάλασε ποιο γρήγορα από το δικό μου , δεν νομίζω να έχει αλλάξει με το t rex 2 οπότε να έχετε στο νου σας ότι είναι ρολόι με ημερομηνία λήξης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gzoum1989

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 1,5 μήνα και για όσα λέει η περιγραφή τα καλύπτει. Η μπαταρία του είναι τέρας και γενικά στο χέρι μου κάθεται πολύ καλά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hornetgr
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    το έχω από τον Απρίλη του 23.Ειναι το τέταρτο amazefit. Ειναι σκυλί μαύρο και για να μιλάω με λεπτομέρεια, έχω κάνει μαζί του πάνω από 50 μπάνια στη θάλασσα ( προσοχή όχι ζεστό ντους μετά, το πλένω με γλυκό νερό βρύσης για να φύγουν τα άλατα). Το gtr4 που είχα για δύο μήνες έφαγε μια σφαλιάρα από καλώδιο οπτικής ίνας βαρέως τύπου, μετά το έβαλα θάλασσα , πήρε νερό και κάηκε η οθόνη. Πήρα το trex 2 καιι η αυτονομία είναι μεγάλη, το κέλυφος δεν μασάει στα χτυπήματα και η επικοινωνία με το κινητό πολύ καλή, καλύτερη από το gtr4. Τώρα δεν έχει ότι ένα smart watch αξιώσεων και πολύ περισσότερων χρημάτων, όμως το οξυμετρο πάει καλά και οι παλμοί είναι κοντά στο πιεσόμετρο που έχω. Εγώ το συστήνω για ειδοποιήσεις βασικές ...δεν αθλούμαι δε λέω τπτ επ αυτού.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • greektothebone_tod
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω κάνα 3μηνο κυρίως για τρέξιμο ποδήλατο και σύνδεση με Strava,
    ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο το ρολόι , μετρήσεις που δεν εχουν κάτι να ζηλέψουν τα garmin που κάποτε ίσως πάω.Υψομετρικά και παλμους που με ενδιφέρουν και gps άριστα.
    Η αλήθεια φοβάμαι να το δοκιμάσω σε νερό και το βγάζω πριν το ντουζ.
    Το αγόρασα με κριτήριο την αυτονομία και την αντοχή,κατα τα αλλα είναι αδιάφορο σχετικά με την συνδεση με κινητό ειδοποιησεις και δεν εχει nfc ,
    Ελπιζω να αντέξει αρκετά χρόνια και αν στα ε΄πομενα μοντε΄λα βάλλον και αλλες λειτουργίες σιγουρα θα γίνει πάταγος....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stef.tsak
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ερχόμενος απο Stratos 3
    Τι μου άρεσε:
    -Ωραία φωτεινή οθόνη.
    -Η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα, με όλες τις λειτουργίες στο φουλ βγάζει μήνα άνετα.
    -Περιήγηση στο μενού, δεν αργεί καθόλου.
    -Ειδοποιήσεις, μπορείς να απαντήσεις με προκαθορισένα κείμενα που θα βάλεις εσύ

    Τι ΔΕΝ μου άρεσε:
    -Αν και πρόσθεσαν σύνδεση με εξωτερικό παλμογράφο, δεν είναι συμβατό το Scosche Rhythm24 που έχω, μεγάλη πίκρα!
    -Όταν αποσυνδέεται απο το κινητό, δεν ενημερώνει, παράδειγμα έφυγες απο το σπίτι ξέχασς το κινητό, το Stratos 3 έβγαζε ειδοποιηση.
    -Δεν έχει λειτουργία πτήσης.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christos_Gkoros45
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χακί

    Γενικά είμαι ικανοποιημένος. είναι ένα απλό ρολόι με gps και fit apps. έχει καλή αυτονομία. μπορείς να δεις μηνύματα αλλά δεν μπορείς να επιδράσεις με άλλο τρόπο με το κινητό.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nmisiou
    4
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Γράφω την αξιολόγηση μόνο για το χρήστη arisvam που έφαγε φόλα με το συγκεκριμένο.
    Επειδή όταν το πρωτοπήρε ο άντρας μου ήταν κατενθουσιασμένος, στο εξάμηνο το πήρα κι εγώ και ο γιος μου. Σύνολο 3 ρολόγια. Το δικό μου, τη πρώτη φορά που μπήκα θάλασσα τα'παιξε-κάηκε δεν ξαναάνοιξε ποτέ! Το γράφω μόνο και μόνο γιατί το service είναι καταπληκτικό και σε χρόνο dt έδωσαν εντολή στην αλυσίδα που το αγόρασα ή να μου δώσουν καινούριο ή αν δεν έχουν να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
    Μου έδωσαν καινούριο λοιπόν και μέχρι τώρα που έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε κανένα από τα 3 δεν είχε θέμα. Αυτό που ξεχωρίζω είναι η ανθεκτικότητα στα χτυπήματα, το gps και η μπαταρία και αν δε θέλεις πολλά-πολλά εκτός από ειδοποιήσεις και gps για προπονήσεις είναι τέλειο. Τα υπόλοιπα δε θα έλεγα ότι είναι ακριβείας αλλά δε με ενδιέφεραν κιόλας σε αυτό το κόστος.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • arisvam
    1
    15 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το ρολοι εβαλε νερο μεσα μετα απο 5 λεπτα στην θαλασσα χωρις καν να κολυμπησω το γνωστο καταστημα που το αγορασα δεν καληπτη την εγγυηση και εχασα τα λεφτα μου τσαμπα. αυτο γινετε οταν το προιον δεν ειναι απο την επισημη αντηπροσοπια.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ntinos_Ath
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω εδώ και κάποιους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Νομίζω στα λεφτά του είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς! Πολύ καλή αυτονομία μπαταρία, ακριβείς μετρήσεις, άνετο και ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα και στιβαρό και ανθεκτικό!
    Εγώ το αγόρασα στην τιμή των 180€

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Z4916
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το ρολόι για τα χρήματα που το πήρα στα 180€ είναι πάρα πολύ καλό. Αρχικά είχα ένα φόβο για την μπαταρία αλλα τελικά αποδείχθηκε ότι κρατάει πολύ παραπάνω αποτι περίμενα. Το προτείνω ανεπιφύλακτα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Mavrikakis64
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Για τα χρήματα του είνα ένα τίμιο ρολόι. Το χρησημοποιώ κυρίως για τρέξιμο και για περπάτημα. Με GPS ανοιχτό (στο αυτόματο) για 2 ώρες άσκηση την ημέρα και ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνημάτων ενεργές, καθώς και παρακολούθηση καρδιακού παλμού η μπαταρία κρατάει 12 ημέρες. Δεν το έχω βάλει στην θάλασα η σε πισίνα, γιατί έχω άλλο για αυτή την δουλειά, οπότε δεν έχω άποψη. Συνεργάζεται πολύ καλά με iphone 13 (συντονίζεται αμέσως, παίρνει τα μηνύματα αμέσως) Είναι προσανατολισμένο sport watch και όχι smart watch (Σου δείχνει το viber message η το teams message αλλά οχι με την πλήρη λεπτομέρεια που το δείχνει το i watch η ενα Samsung). Επίσης δεν έχει μεγάφωνο για ανοιχτή ακρόαση. Εμένα δεν μου λείπουν τα προαναφερθέντα γιατί ήθελα ένα sport watch με κάποιες λειτουργείες smart, οπότε με καλύπτει πλήρως.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eQualito
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω στην κατοχή μου κάτι παραπάνω από ένα μήνα και το έχω βάλει για φόρτιση 2 φορές! Για τις μετρήσεις δεν είμαι και 100% σίγουρος γιατί είναι το πρώτο μου smartwatch! Οπότε θεωρώ για οτι για τα χρήματα του αξίζει φουλ!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • siderispr5846
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το ρολοι το εχω σχεδον4 μηνες μου αρεσαν ολες οι λειτουργειες του η μπαταρια με διπλη παντα και ολους τους δορυφορους κραταει 5 μερες ( 4 πρπονησεις την εβδομαδα ) ενω με GPS +BDS , 9 μερες
    στις μετρησεις μετα απο καποιες ενημερωσεις το ρολοι εστρωσε σε θεμα καρδιο σε ολες τις δοκιμες που το εκανα απο πεζοπορια ,τρεξιμο,ποδηλατο πλεον δουλευει πολυ καλα περιμενω και την καινουρια αναβαθμιση που ανακοινωσαν οτι θα παρει το zepp2.0 για αυτο και τα 5 αστερια

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • MrDikaios
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι καταπληκτικό ρολόι για τους εξής λόγους. Ευκολοφόρετο, ελαφρύ, ακριβείς μετρήσεις,όλα ανοιχτά με δραστηριότητες η μπαταρία κρατάει 8+ ημέρες.Το εβαλα στο ντους(΄όχι θάλασσα) δεν έπαθε κάτι. Το χρησιμοποιώ σαν αθλητικό ρολόι, επειδή θεωρώ ματαιόδοξο να βλέπω ειδοποιήσεις του κινητού για λειτουργίες που αφορούν το κινητό.Αυτό θα είχε νόημα αν είχε esim. Αναλυτική κατάσταση ύπνου νυκτός ,μετράει και ημερήσιους άνω των 20 λεπτών. Αυτόματη αναγνώριση πεζοπορίας και τριών άλλων αθλημάτων.H επίσημη εφαρμογή άριστη, εκεί βλέπεις χάρτες πεζοπορίας αλλα και διαδρομής αυτοκινήτου με πάμπολλες μετρήσεις. Το μόνο που λείπει είναι δυνατότητα πληρωμής μέσω καρτών.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis__Doutsirelis_
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Απλά value for money. Για τα λεφτά του είναι τέλειο. Δεν περίμενα ένα τόσο φθηνό sportwatch να έχει τοσο ακρίβεια στις μετρήσεις. Έχω διαβάσει κάποια θέματα με την μέτρηση του υψομέτορυ. Το επιβεβαιώνω, ότι η συγκεκριμένη μέτρηση δεν είναι ακριβές. Αν τα ήθελα όλα τέλεια θα έπαιρνα ενα garmin των 900 ευρώ. Όλα τα άλλα τέλεια. Μπαταρία μαζί με τις προπονήσεις μου κρατάει εως και 2 βδομάδες. Πολύ καλή ευκρίνεια οθόνης και άψογο το touch.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ApoK89
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χακί

    Εξαιρετικό ρολόι, πολύ καλή επιλογή ηισ τα χρήματα του . Αρκετά καλή ακρίβεια στις μετρήσεις του ( εχει 3 διαφορετικές μετρήσεις ακρίβεια GPS; οικονομία μπαταριας-μεσαια-υψηλή ακρίβεια θέσης) . Με 4 προπονήσεις την εβδομάδα , το GPS στη μεσαία ρύθμιση ,συνέχεια συνδεδεμένο με κινητό , μέτρηση παλμών αυτόματα ανά μισή ώρα , καταγραφή ύπνου. Μέχρι στιγμής το φορτίζω κάθε 15 ημέρες όταν φτάνει πρπ 35% η μπαταρία. Αδιάβροχο στα 10 μέτρα , δεν έφτασα τα όρια του σε πισίνα, Ντους μια χαρά. Το μόνο αρνητικό από τη στιγμή που πήγα από Samsung σε iPhone χανει 1 2 φορεσ την μέρα την επαφή και πρέπει να ανοιξεισ την εφαρμογή του για να συντονιστεί χωρισ να χάνει βέβαια κάποιο δεδομένο. Συνεργάζεται αρκετά λάλα και με το apple health .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RENOS_KONSTANTINOU
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χακί

    Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Ξεχνάς πότε το φόρτισες για τελευταία φορά και με τιμή συγκριτικά με το τι προσφέρει
    αρκετά καλή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anastasios11998800
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πάρα πολύ αξιόπιστο ρολόι η εφαρμογή της στο κινητό με καλύπτει απόλυτα και το pai που έχουν τα amazfit είναι ένα πολύ ωραίο εργαλείο να σε προτρέπει να γυμνάζεσαι αερόβια. όποιος θέλει μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις τρεξίματος, περπάτημα, hiking, climbing, outdoor cycling μπορεί να ενεργοποιήσει την 3D λειτουργία που βρίσκεται στα περισσότερα όταν έχει ενεργοποιήσει ένα από αυτά τα workouts ή οποία χαρτογραφεί πολύ καλύτερα το περιβάλλον και μέτρα με μεγαλύτερη ακρίβεια την διαδρομή συν οποία ασκουμαστε.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • loukou91
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πραγματικά δε βρίσκω κάτι αρνητικό φυσικά για τα χρήματα του και την κατηγορία του !

    Το προτείνω ανεπιφύλακτα και δεν έχει να λιμπιστεί τίποτα από τα πιο ακριβά για έναν που το θέλει για μια φυσιολογική χρήση!
    Ο επιτυχώς να βάλει και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.
    Ότι πληρώνεις παίρνεις

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katsarosv
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χακί

    Αξίζει τα λεφτά του . Συγχρονίζεται εύκολα με το κινητό , διαθέτει αρκετές δυνατότητες , χρησιμοποιώ ρολόγια amazfit από τα πρώτα μοντέλα και προϊόντος του χρόνου διαπιστώνω συνεχείς βελτιώσεις , πάντα σε προσιτές τιμές.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • intheroom211
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμενο εδω και 8 ημερες. Η μπαταρια ειναι στο 64% με μονο μια φορτιση, το ψαχουλευω συνεχεια.
    Η ακριβεια στις μετρησεις ειναι 1. gps - συγκριτικα με τηλεφωνο σχεδον μηδενικη αποκλιση, 2. παλμοι - συγκριτικα με πιεσομετρο +/- 4.
    Contrast οθονης πολυ καλο ακομα και με ηλιο βλεπεις πολυ καλα.
    Το μονο που θα ηθελα θα ηταν να εχει καλυτερη/γρηγοροτερη αποκριση οταν ειναι κλειστη οθονη κ θελω να δω την ωρα.
    Τελος, εχει μικρη γκαμα επιλογων σε θεματα backdrop οθονων και apps.
    Για καποια επομενη εκδοση θα μπορουσε να σου επιτρεπει να μιλας και απο το ρολοι.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

459 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
nikosxarisk

Στις λειτουργίες του συμπεριλαμβάνει χρονόμετρο;

Badim

Έχει πιεσόμετρο τελικά το συγκεκριμένο;

scp_58

Δουλεύει σωστά με Google Fit ? η περνάει λάθος data όπως τα xiaomi ? και αν δουλεύει περνάει απευθείας τα data η πρέπει κάθε φορά να κάνεις συγχρονισμό?

Δες όλες τις ερωτήσεις (35)

Παρόμοια προϊόντα

Amazfit T-Rex 2 Aluminium 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ember Black)Amazfit T-Rex 2 Aluminium 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Ember Black)Amazfit T-Rex Pro Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Γκρι)Amazfit T-Rex Pro Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Γκρι)Garmin Forerunner 55 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Garmin Forerunner 55 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Redmi Watch 4 Aluminium Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)
από 299,67 €από 119,99 €από 158,53 €από 205,00 €από 82,00 €
ΚατασκευαστήςAmazfitAmazfitGarminHuaweiXiaomi
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠιεσόμετροGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες