Φόρμες Ζαχαροπλαστικής

Petromax K4 Φόρμα Ζαχαροπλαστικής για Ψωμί από Μαντέμι 34x13.5εκ.Κωδικός: 37045646

Φόρμα της Petromax από μαντέμι, ένα υλικό ιδανικό για αργό ψήσιμο σε σταθερή θερμοκρασία. Η φόρμα είναι κατάλληλη για χρήση στον φούρνο, αλλά δεν συστήνεται για χρήση σε μαγειρικές εστίες ή κάτω από grill. Για να έχετε μια καλή συντήρηση της ποιότητας της φόρμας, προτείνεται το πλύσιμό της να γίνεται στο χέρι.

  • Εσωτερική Επίστρωση: Χωρίς Επίστρωση
63,00
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 63,00 €

Περιγραφή

Φόρμα της Petromax από μαντέμι, ένα υλικό ιδανικό για αργό ψήσιμο σε σταθερή θερμοκρασία. Η φόρμα είναι κατάλληλη για χρήση στον φούρνο, αλλά δεν συστήνεται για χρήση σε μαγειρικές εστίες ή κάτω από grill. Για να έχετε μια καλή συντήρηση της ποιότητας της φόρμας, προτείνεται το πλύσιμό της να γίνεται στο χέρι.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψωμιού
Σχήμα
Ορθογώνια
Υλικό
Μαντέμι
Εσωτερική Επίστρωση
Χωρίς Επίστρωση
Αποσπώμενη
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Διαστάσεις

Μήκος
34 εκ.
Πλάτος
13,5 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • JackThunder
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρησιμοποιώ 1 μήνα για παρασκευή ψωμιού χωρίς να έχω δοκιμάσει κάτι άλλο. Για αυτή τη χρήση είναι άριστη. Υπόψη ότι για αυτή τη χρήση η γάστρα πρέπει να κάψει καλα (250 βαθμοί) στο φούρνο πριν μπει η ζύμη. Αν γίνει αυτό, το ψωμί δεν κολλάει καθόλου και δεν χρειάζεστε ούτε λαδόκολλα ούτε να πασπαλίσετε με αλεύρι! Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή.

    Την πλένω σπάνια, καθώς το ψωμί δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα. Αν χρειαστεί να την πλύνω την καίω πάλι άδεια να στεγνώσει καλά και αυτό είναι όλο.

    Φαίνεται πως κάνει και για επαγωγικές εστίες, ζεσταίνεται κανονικά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει να μαγειρέψω κάτι με αυτόν τον τρόπο.

    Ενημέρωση: Το ψωμί που βγάζει με αυτόν τον τρόπο είναι 850γρ (500 γρ αλεύρι, 200 γραμμάρια νωπό προζύμι, νερό στη ζύμη 350 γρ). Μπορεί νομίζω να πάει και κιλό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gepiti
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από BBQ.gr

    Έψησα ψωμί χωρίς καμία δυσκολία. Σκέπτομαι να αγοράσω και 2ο αφού χωράνε 2 στο φούρνο. Θα δούμε πόσο ανθεκτικό θα φανεί με την πάροδο του χρόνου. Φαίνεται καλή κατασκευή πάντως.

    • Καθαρίζεται εύκολα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dining_philosopher

Πώς μεταφέρεις τη φουσκωμένη ζύμη μέσα στην καυτή γάστρα. Δε ξεφουσκώνει όταν το κάνεις αυτό;

JackThunder

Αν κολλάει στα χέρια, τα βρέχεις με λίγο νερό. Πράγματι ξεφουσκώνει, ιδιαίτερα αν έχει αφεθεί πολλές ώρες να ωριμάσει, αλλά όχι σε βαθμό που να μην φουσκώνει το ψωμί. Το ψωμί που βγάζω εγώ είναι αρκετά βαρύ και συμπαγές, χωρίς όμως να είναι άψητο.

Knkn

Το ψωμί κολλάει ή βγαινει με ευκολία; Χρειαζεται να λαδωθεί το σκεύος πριν μπει στον φούρνο;

JackThunder
JackThunder

Ύστερα από ένα χρόνο εντατικής χρήσης (2-3 φορές την εβδομάδα) για παρασκευή ψωμιού ήρθε η ώρα για seasoning. Το ψωμί πλέον κολλάει και ίσως να επηρεάζεται και το πόσο φουσκώνει. Ίσως αυτό να έγινε και από κακό πλύσιμο.

Ακολούθησα τις οδηγίες για seasoning με αραβοσιτέλεαιο. Το επέλεξα γιατί έχει υψηλό σημείο καπνού (230 - 240 βαθμούς) που ταιριάζει με τη θερμοκρασία που ψήνω το ψωμί (250). Τα αποτελέσματα μέτρια, καθώς το ψωμί δεν ξεκολλάει με την ίδια ευκολία όπως όλο αυτόν τον καιρό. Όποιος έχει συμβουλές για το seasoning θα ήμουν ευγνώμων. Το κακό είναι ότι οι πληροφορίες online αφορούν σε μαντεμένια τηγάνια και όχι γάστρες. Σημαιώνω ότι δεν χρησιμοποιώ καθόλου λάδι στην παρασκευή ψωμιού.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)