Παιδικά Σετ Ρούχων

Mayoral Παιδικό Σετ με Κολάν Καλοκαιρινό 2τμχ ΓκριΚωδικός: 37132197

Παιδικό σετ με πολύχρωμο κολάν και μονόχρωμο φούτερ με 2 τσέπες, κατάλληλο για τους χειμερινούς μήνες, ιδανικό για καθημερινή και μη χρήση καθώς προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Έρχεται...

Δες όλη την περιγραφή

Παιδικό σετ με πολύχρωμο κολάν και μονόχρωμο φούτερ με 2 τσέπες, κατάλληλο για τους χειμερινούς μήνες, ιδανικό για καθημερινή και μη χρήση καθώς προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Έρχεται από την εταιρία Mayoral ώστε να απογειώσει το στυλ του παιδιού. Τα σετ ρούχων αποτελούν ιδανική επιλογή για το καθημερινό και μη, ντύσιμο των παιδιών,...

Δες όλη την περιγραφή
22,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 22,90 €

Περιγραφή

Παιδικό σετ με πολύχρωμο κολάν και μονόχρωμο φούτερ με 2 τσέπες, κατάλληλο για τους χειμερινούς μήνες, ιδανικό για καθημερινή και μη χρήση καθώς προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων. Έρχεται από την εταιρία Mayoral ώστε να απογειώσει το στυλ του παιδιού. Τα σετ ρούχων αποτελούν ιδανική επιλογή για το καθημερινό και μη, ντύσιμο των παιδιών, συνδυάζοντας χρώματα και σχέδια ώστε να προσφέρουν ένα έτοιμο look στις εμφανίσεις τους. Επιπλέον, μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά συνδυάζοντάς τα με άλλα ρούχα από το ίδιο το παιδί κάνοντας έτσι το ντύσιμο παιχνίδι αλλά και δίνοντας του τη δυνατότητα να λειτουργεί αυτόνομα μαθαίνοντας να ντύνεται με το δικό του στυλ.

Κατασκευαστής

Mayoral

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
12-04771-086

Χαρακτηριστικά

Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Γκρι
Εποχή
Χειμερινό
Κοστούμι
Όχι
Τύπος
Με Κολάν
Με Πανωφόρι
Όχι

Γενικά

Τεμάχια
2 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • GINA_GINA1122
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπορντό

    Λεπτό κολάν καλοκαιρινό. Λεπτό φούτερ ανοιξιάτικο. Με λίγα λόγια για χειμώνα δεν ενδείκνυται. Τα πλένω πάντα στο χέρι για να διατηρήσουν τα χρώματα. Αν μπει στο πλυντήριο ξεθώριασε. Η μπλούζα με τα βίας φοριέται σκέτη. Το κολάν καθόλου. Είναι λεπτό σαν καλσόν. Η φόρμα του είναι κανονική. Για την τιμή του είναι ικανοποιητικό. Δεν κοστίζει και μια περιουσία. Όμορφα χρώματα μέχρι τα πρώτα δύο πλυσίματα.

    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Άνεση
    • Ποιότητα
    • Αντοχή στο πλύσιμο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη