Hisense Wings Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+ με WiFi
Κλιματιστικά - Air Condition

Hisense Wings Κλιματιστικό Inverter 18000 BTU A++/A+ με WiFiΚωδικός: 37137885

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 18000 BTU
  • Ενεργειακή κλάση: A++/A+
  • Wi-Fi

Το κλιματιστικό της εταιρείας Hisense έχει ισχύ 18000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 35m² έως 40m².

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 18 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

WIFI Control

Ελέγξτε εύκολα και γρήγορα το κλιματιστικό σας από οπουδήποτε μόνο με το κινητό σας τηλέφωνο μέσω της ειδικής εφαρμογής της Hisense “HI Smart Life”

4-σε-1 Φίλτρα

Ο συνδυασμός φίλτρου Βιταμίνης C, Κατεχίνης, αργύρου και HEPA σας επιτρέπει να απολαμβάνετε πάντα καθαρό αέρα. Επιπλέον, διαθέτει φίλτρο Ενεργού Άνθρακα, το οποίο είναι είναι η τέλεια λύση για την απορρόφηση και την απομάκρυνση των δυσάρεστων αέρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον καθαρό και καθαρό αέρα.

Quiet Mode 19dB

Για να έχετε μία ήσυχη και αλλά και άνετη νύχτα.

Smart Mode

Απλώς πατήστε το έξυπνο κουμπί και το κλιματιστικό θα προσαρμοστεί αυτόματα στην καλύτερη λειτουργία ανάλογα με τη θερμοκρασία δωματίου.

Θέρμανση στους -20℃

Με αυτό το Κλιματιστικό, η λειτουργία θέρμανσης είναι εξίσου αποδοτική για τη διατήρηση της θερμοκρασίας δωματίου, ακόμα και αν η εξωτερική θερμοκρασία είναι στους -20℃.

4D Auto Swing

Οι οριζόντιες και κατακόρυφες περσίδες ελέγχονται ανεξάρτητα.

Η οριζόντια και κάθετη αυτόματη ταλάντευση βελτιώνει την κατανομή της ψύξης, αποτρέπει την άμεση εμφύσηση, κάνει τη θερμοκρασία δωματίου πιο ομοιόμορφη και θα νιώσετε πιο άνετα.

Λειτουργία κατά της μούχλας

Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, ο εσωτερικός ανεμιστήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί για 30 δευτερόλεπτα, ώστε όλα τα μέρη της εσωτερικής μονάδας να στεγνώσουν από τον αέρα, αποτρέποντας την ανάπτυξη μούχλας.

Διατηρείτε το κλιματιστικό πάντα καθαρό.

Λειτουργία “I Feel”

Με τη συγκεκριμένη λειτουργία, το κλιματιστικό εστιάζει την ροή του αέρα προς το σημείο που βρίσκεται το τηλεχειριστήριο. Στο τηλεχειριστήριο βρίσκεται ειδικός αισθητήρας, επομένως σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεστε, το κλιματιστικό θα δημιουργήσει τις ιδανικές για εσάς συνθήκες.

Κατασκευαστής

Hisense

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KB50XS1FG/KB50XS1FW

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
17060 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
19107 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Όχι
Φίλτρα Αέρα
Ναι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
6,1 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
287 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
1470 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
64 dB
Εξωτερικής Μονάδας
63 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
94,3 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
30 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
24,5 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
81 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
58,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
28 cm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
5 χρόνια σε όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • anna_kappa
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η μεταφορικη πολυ καλη του σκρουτζ.η συσκευασια προσεγμενη. Το τοποθετησαμε.βγαζει παγακια!!! Πολυ καλο!!αθορυβο...ουτε το καταλαβαινουμε!!εγω πηρα 18000 βτυ για 72τμ...με καλυπτει πληρως.με καλα κουφωματα.σχεση ποιοτητας τιμης αψογη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitrakopoulospanag
    1
    11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε 01/06/2023 ( πριν από 2ημερες δηλαδή) από τη μεγάλη γνωστή αλυσίδα Ελληνικής ονομασίας ..., τοποθετήθηκε από συνεργείο της αλυσίδας και μολις το θέσαμε σε λειτουργία για πρώτη φορά άρχισε μετά από 10λεπτα και κάνει έναν τρομερό έντονο θόρυβο η φτερωτή της εσωτερικής μονάδας σε βαθμό που νομιζεις ότι θα σπάσει όλη η συσκευή. Επικοινωνήσαμε αμέσως με το κατάστημα το οποίο μας είπε ότι θα ενημερώσει τον τεχνικό της εταιρείας hisense να έρθει να το δει και να αποφανθεί.... Να αποφανθεί για ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα για τα πρώτα λεπτά της λειτουργίας του δηλαδή... Θα περιμένουμε λοιπόν μερικές μέρες μέχρι να μας επισκεφθεί ο τεχνικός της εταιρείας ώστε να ελέγξει ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα και θα επανέλθω για σχόλιο... Μέχρι τότε αναμονή
    Update: 20/06/2023 είκοσι μέρες έχουν περάσει και μετά από τρομερή ταλαιπωρία σε τηλέφωνα, ραντεβού με τεχνικούς, σύνταξη εκθέσεων από τεχνικούς κλπ σήμερα ήρθαν πήραν το κλιματιστικό αφού αποφάνθηκαν ότι όντως έχει πρόβλημα, και ίσως μια μέρα έρθει το καινούριο να μας το εγκαταστήσουν, η εξυπηρέτηση πελατών της συγκεκριμένης αλυσίδας ... αλλά και της εταιρείας είναι απαράδεκτη, καλή τύχη σε όποιον βρεθεί στην ίδια ατυχία με εμάς.
    Επόμενη κίνηση νομίζω αν συνεχιστεί αυτή η ταλαιπωρία είναι να απευθυνθουμε κάπου νομικά...

    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Θορυβώδες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • honda31412
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τοποθέτηση σε σπίτι 70 τμ το κλιματιστικό τα σπάει πραγματικά αθόρυβο έχει πολλές δυνατότητες και λειτουργίες το WiFi συνδεθηκε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει εξοικονόμηση ενέργειας οι περσίδες ρυθμίζονται από το apps αλλά και από χειριστήριο έχει και οριζόντια και κάθετη ρυθμίση όταν το βάζεις σε λειτουργία αθόρυβο πράγματικα κοιμάσαι και δεν καταλαβαίνεις ότι δουλεύει ο ανεμιστήρας έχει 6 σκάλες έχει τούρμπο θέρμανση και ψυξη.
    Κάι προπάντων δεν καιει ρεύμα το έχω 21 βαθμούς και το έχω πάει μέχρι 23 δεν μπορείς να καθησεις μέσα από την ζέστη. 15 χρόνια εγγύηση.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα