Fisher Price Kenji
Τρενάκια & Σιδηρόδρομοι

Fisher Price KenjiΚωδικός: 37160376

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να εξερευνήσουν το νησί του Σόντορ με αγαπημένους χαρακτήρες από τη σειρά "Τόμας το Τρενάκι" με αυτήν την ποικιλία μηχανοκίνητων τρένων από την Fisher-Price!.

Δες όλη την περιγραφή

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να εξερευνήσουν το νησί του Σόντορ με αγαπημένους χαρακτήρες από τη σειρά "Τόμας το Τρενάκι" με αυτήν την ποικιλία μηχανοκίνητων τρένων από την Fisher-Price!. Μπορούν να συλλέξουν όλους τους αγαπημένους φίλους για ακόμα περισσότερες περιπέτειες με τον Τόμας το Τρενάκι.

Δες όλη την περιγραφή
9,95
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,95 €

Περιγραφή

Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να εξερευνήσουν το νησί του Σόντορ με αγαπημένους χαρακτήρες από τη σειρά "Τόμας το Τρενάκι" με αυτήν την ποικιλία μηχανοκίνητων τρένων από την Fisher-Price!®. Μπορούν να συλλέξουν όλους τους αγαπημένους φίλους για ακόμα περισσότερες περιπέτειες με τον Τόμας το Τρενάκι. Κάθε τρενάκι έχει πλαστικούς συνδέσμους για να το συνδέετε με άλλα τρενάκια, οχήματα ή βαγόνια Τόμας το Τρενάκι (πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα). Αυτά τα μηχανοκίνητα τρενάκια είναι συμβατά με άλλα σετ Τόμας το Τρενάκι, εκτός των ξύλινων. (Επιπλέον σετ πωλούνται ξεχωριστά και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.) Απαιτούνται 2 μπαταρίες ΑΑΑ.

Κατασκευαστής

Fisher Price

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HHN40
Είδος
Τρενάκια/Βαγόνια
Ηλικία
3 + ετών
Με Ήχο
Όχι
Με Φως
Όχι
Με Καπνό
Όχι
Σετ Βαγόνια/Τρενάκια
Όχι
Σειρά
Thomas & Friends
Χαρακτηριστικά
Απλά
Υλικό
Πλαστικά

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    ξετρελαθηκε ο μικρος . ολα τα thomas and friends ειναι τελεια !!! το συνιστω ανεπιφυλακτα !

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη