Trek to Yomi Ultimate Edition PS4 Game
PS4 Games

Trek to Yomi Ultimate Edition PS4 GameΚωδικός: 37191022

Το Trek to Yomi είναι μια εξαιρετικά στυλιζαρισμένη κινηματογραφική περιπέτεια δράσης που ακολουθεί μια συναρπαστική ιστορία του Hiroki κατά τη διάρκεια της πτώσης του ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

Δες όλη την περιγραφή

Το Trek to Yomi είναι μια εξαιρετικά στυλιζαρισμένη κινηματογραφική περιπέτεια δράσης που ακολουθεί μια συναρπαστική ιστορία του Hiroki κατά τη διάρκεια της πτώσης του ενάντια στις δυνάμεις του κακού.

Δες όλη την περιγραφή
39,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 39,90 €

Περιγραφή

Το Trek to Yomi είναι μια εξαιρετικά στυλιζαρισμένη κινηματογραφική περιπέτεια δράσης που ακολουθεί μια συναρπαστική ιστορία του Hiroki κατά τη διάρκεια της πτώσης του ενάντια στις δυνάμεις του κακού. Ζήστε την ηρωική του επιστροφή για να εκπληρώσετε την αποτυχημένη υπόσχεσή του να σώσει τους ανθρώπους που ορκίστηκε να προστατεύσει. Ως όρκος στον ετοιμοθάνατο κύριο του, ο νεαρός ξιφομάχος Χιρόκι ορκίζεται να προστατεύσει την πόλη του και τους ανθρώπους που αγαπά από όλες τις απειλές. Αντιμέτωπος με την τραγωδία και προσηλωμένος στο καθήκον, ο μοναχικός σαμουράι πρέπει να ταξιδέψει πέρα από τη ζωή και το θάνατο για να εξαπατήσει τον εαυτό του και να αποφασίσει την πορεία του προς τα εμπρός

Ultimate Edition

Περιλαμβάνει:

  • Φυσικό παιχνίδι PS4
  • Ένα βιβλίο τέχνης 104 σελίδων
  • Το Επίσημο Soundtrack CD του παιχνιδιού σε μανίκι χαρτοκιβωτίου
  • Ένα συλλεκτικό κουτί με πιέτες που στεγάζει όλο το περιεχόμενο

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
28/10/2022
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Ultimate

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • George_PRIVATE
    2
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Standard

    Τι να πω για αυτό το παιχνίδι πραγματικά.
    Ξεκίνησα το παιχνίδι και εντυπωσιάστηκα από τα πολύ ωραία visuals και το art direction.
    Ίσως είναι και το μόνο θετικό πράγμα που μου έμεινε αφού το τελείωσα.
    Από την Edo Period Ιαπωνία και ίσως απ' τις καλύτερες απεικονίσεις του Ιαπωνικού κάτω κόσμου. Όλα φτιαγμένα με ασπρόμαυρο χρώμα ώστε να θυμίζει ταινία Akira Kurosawa.
    Ο ήχος είναι επίσης εξαιρετικός και δίνει ζωντάνια στην κάθε σκηνή και σε συνδυασμό με ένα καλό ζευγάρι ακουστικά νιώθεις ότι είσαι πραγματικά εκεί.
    Η ιστορία είναι εντάξει, και προσφέρει πολλά τέλη που αυξάνουν το replay value.
    Όμως όσο συνέχιζε το παιχνίδι άρχισε να με ενοχλεί όλο και περισσότερο το combat του παιχνιδιού, αρκετά ρηχό και με λίγες επιλογές για τη μάχη και όσο πήγαινε το παιχνίδι άρχισε να με βάζει σε όλο και πιο σπαστικά encounters. Η κατάσταση βελτιώνεται καθώς προχωράει το παιχνίδι καθώς ξεκλειδώνεις καινούρια combos και περισσότερες κινήσεις που είναι χρήσιμες.
    Ήταν μια ενοχλητική σε κάποιες στιγμές αλλά θετική εμπειρία ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
    Εκεί που είχα βρει κάποιες κινήσεις για γρήγορο αποτελείωμα των εχθρών και το health μου είχε μεγαλώσει αρκετά ώστε να αντέχω τις μεγάλες μάχες που μου πέταγε, στην τελευταία αποστολή, για κάποιο λόγο το παιχνίδι αποφάσισε να μου τα ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΑ και να με επαναφέρει στο επίπεδο που ήμουν στην 3η ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!
    Από άποψη ιστορίας βγάζει νόημα, αλλά ΟΧΙ απο άποψη gameplay γιατί ΟΛΑ τα encounters με εχθρούς έχουν σχεδιαστεί για το επίπεδο που θα είσαι τέλος του παιχνιδιού. Χωρίς πρόσβαση ούτε στα combos μου αναγκάστηκα να παίξω έτσι όπως έπαιζα στην 3η αποστολή πράγμα που το έκανε πολύ δύσκολο.
    Μετά από πολύ ώρα και πολύ εκνευρισμό έφτασα στο τελευταίο boss, το οποίο με σκότωνε με ένα χτύπημα και είχε και πάρα πολλές μορφές. Παίζει να έφαγα τουλάχιστον 30 προσπάθειες για να το νικήσω ώστε να το κάνω κυριολεκτικά No Hit Run γιατί το health μου παρα-ήταν μικρό για το τελικό fight.
    Και αφού τελικά το κέρδισα το παιχνίδι μου έδωσε ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΟΣ. Ενώ εγώ ξεκάθαρα είχα επιλέξει το Duty Ending, το παιχνίδι για κάποιο λόγο μου έδωσε το Love Ending.
    Και το κερασάκι στην τούρτα? Δεν πήρα τρόπαιο για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.
    Το έψαξα αργότερα και πρόκειται για bug το οποίο δεν έχει φτιαχτεί (και ούτε πρόκειται, γιατί το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν από 2 χρόνια), και συμβαίνει σε αρκετούς παίκτες, άρα έχετε και εσείς μεγάλη πιθανότητα να έχετε παρόμοια εμπειρία.
    Ευτυχώς το έπαιξα απ'την PS Plus γιατί θα τα έκλαιγα τα λεφτά μου, όπως έκλαψα και τον χρόνο μου.

    • Γραφικά
    • Ήχος
    • Single Player
    • Gameplay
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sonasic
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά έκδοση: Standard

    Να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το παιχνίδι . Το έλαβα δωρεάν μέσω του ps plus . Και όμως αποδείχτηκε ότι όχι μόνο δεν αξίζει τα λεφτά του αλλά πρόκειται για έργο τέχνης. Σε όσους θέλουν κάτι που να θυμίζει ghost of Tsushima αλλά ακόμα πιο αληθινό σε μαχες και σκηνικά. Όσοι έχουν δει ταινίες του Korosawa μην κοιτάξετε άλλου . Αυτό είναι το παιχνίδι για εσάς. Η πλοκή είναι "απλή " μέχρι κάποια σημεία που σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Μιλάμε για παιχνίδι που λόγω του budget της παραγωγής του θεωρείται indie αλλά εάν είχαν ριχτεί πολλά χρήματα θα μιλούσαμε για τίτλο ανώτερου του sekiro και ghost of Tsushima . Ρεαλισμός , κατάνα και ιστορία που θα σας μείνει . Να περάσετε καλά και εύχομαι να το δοκιμάσετε . Αξίζει το κάθε ευρώ.

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη