Tech It Easy 4 Activity + Coursebook Pack
Βιβλία Εκμάθησης Αγγλικών

Tech It Easy 4 Activity + Coursebook PackΚωδικός: 37323496

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου Senior D. Η ύλη είναι οργανωμένη σε δύο µόνο βιβλία (Coursebook και Activity Book) και η δομή των μαθημάτων είναι απλή και κατανοητή. Περιέχει μεγάλη ποικιλία κειμένων...

Δες όλη την περιγραφή

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου Senior D. Η ύλη είναι οργανωμένη σε δύο µόνο βιβλία (Coursebook και Activity Book) και η δομή των μαθημάτων είναι απλή και κατανοητή. Περιέχει μεγάλη ποικιλία κειμένων µε σύγχρονη θεματολογία που ανταποκρίνεται στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των μαθητών. Επιπλέον, καλύπτονται όλα τα skills, µε ιδιαίτερη έµφαση στην προφορική...

Δες όλη την περιγραφή
69,56
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 8 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 66,60 €

Περιγραφή

Πρόκειται για μία σειρά επιπέδου Senior D. Η ύλη είναι οργανωμένη σε δύο µόνο βιβλία (Coursebook και Activity Book) και η δομή των μαθημάτων είναι απλή και κατανοητή. Περιέχει μεγάλη ποικιλία κειμένων µε σύγχρονη θεματολογία που ανταποκρίνεται στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των μαθητών. Επιπλέον, καλύπτονται όλα τα skills, µε ιδιαίτερη έµφαση στην προφορική επικοινωνία. Έχει μοντέρνα και ελκυστική εικονογράφηση και συνοδεύεται από πλούσιο τεχνολογικό υλικό (εκπαιδευτικό video για κάθε reading, grammar videos για τη διδασκαλία της γραµµατικής, i-book, mobile application), ενώ για πρώτη φορά γίνεται χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Tech it easy! 4 Coursebook

Αποτελείται από 1 Welcome lesson για τη γνωριμία με τους ήρωες της σειράς, καθώς και από 36 lessons, τα οποία περιέχουν πρωτότυπα κείμενα και ποικιλία ασκήσεων κατανόησης. Σε όλα τα lessons καλλιεργούνται οι βασικές γλωσσικές δεξιότητες (Reading, Listening, Speaking, Writing) με ποικίλες δραστηριότητες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επιπέδου. Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται λίστα με Irregular Verbs καθώς και 6 Life Skills lessons, καθένα από τα οποία καλλιεργεί βασικές δεξιότητες για τη ζωή, όπως Making and being friends, Handling money κ.α. Τέλος, περιέχονται Useful Language, Extra Oral Practice, καθώς και οδηγίες χρήσης του i-book και της AR (Augmented Reality) τεχνολογίας.

Tech it easy! 4 Activity Book

Συνδυάζει Workbook, Grammar Book και Companion σε ένα βιβλίο και αποτελείται από 54 μαθήματα (36 Lessons + 12 Writing Tasks + 6 Revision Lessons) με θεματικά οργανωμένο λεξιλόγιο, αναλυτική θεωρία γραμματικής, grammar videos και ποικιλία λεξιλογικών και γραμματικών ασκήσεων. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει Appendix που περιλαμβάνει 6 Reviews, πίνακες και ασκήσεις με derivatives, πίνακες με Verbs & Tenses, Vocabulary List με όλο το λεξιλόγιο οργανωμένο αλφαβητικά και λίστα με Irregular Verbs.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Student's Pack
Επίπεδο
Senior
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις
21x29 cm
Διδακτική Σειρά για Ενήλικες
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη