Nikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 30 Crop Frame Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Nikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 30 Crop Frame Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) Black Κωδικός: 37354667

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Video 4K
  • Ανάλυση Megapixel 21,5 MP
  • Βάρος 405 gr
  • Μέγεθος Οθόνης 3 "
  • Φακός NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3
  • Ανάλυση Εικόνων 5568 x 3712 pixels
Δες όλη την περιγραφή
699,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 699,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    805,94 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  14. 829,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    849,00 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  18. 849,00 €

  19. Επίσημος μεταπωλητής
    699,00 €

  20. 1.231,86 €

Περιγραφή

Μοιραστείτε τις ιστορίες σας με τον δικό σας τρόπο με αυτό το κιτ που είναι έτοιμο για να δημιουργήσετε vlog. Περιλαμβάνει τη φωτογραφική μηχανή mirrorless Nikon Z 30 και τον compact φακό zoom NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR. Αυτός ο απίστευτα compact φακός διαθέτει ένα εύρος zoom που είναι ιδανικό για τα πάντα, από video σε πρώτο πρόσωπο έως συνεντεύξεις. Εάν κάνετε εγγραφή με εξωτερικό μικρόφωνο, η σχεδόν αθόρυβη λειτουργία AF του φακού σημαίνει ότι δεν θα εγγράφεται ο ανεπιθύμητος θόρυβος εστίασης.

Ανεβάστε το παιχνίδι vlogging σας

Εμφάνιση περισσότερων. Πείτε περισσότερα. Από αποσυσκευασία προϊόντων μέχρι κριτικές, συνταγές και οδηγίες. Από τη μουσική στη μαγειρική και από τα ταξίδια στο παρκούρ. Ό,τι κι αν σας ενδιαφέρει, όταν έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε video με επαγγελματική εμφάνιση, θα δώσετε στους ακολούθους σας περισσότερα. Η Z 30 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πλάνα με την ευκρίνεια, το βάθος πεδίου και τον καθαρό ήχο που θα περιμένατε από κορυφαίους vloggers και streamers.

Συναρπάστε το κοινό σας με 4K

Από video 4K UHD (30p) έως video time lapse και ομαλή αργή κίνηση σε Full HD (120p), η Z 30 χρησιμοποιεί όλο το πλάτος του μεγάλου αισθητήρα της για να σας προσφέρει 100% οπτικό πεδίο (κατά προσέγγιση). Το καδράρισμα του εαυτού σας και του θέματός σας είναι εύκολο.

Δεν υπάρχει λόγος να σταματήσετε

Μπορείτε να εγγράψετε έως και 125 λεπτά video χωρίς διακοπές, δίνοντάς σας άφθονο χώρο για μεγάλες ή συνεχείς λήψεις. Η συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth, καθώς και η εφαρμογή SnapBridge της Nikon, σάς επιτρέπουν να ανεβάσετε περιεχόμενο από οπουδήποτε.

Καθαρός και ευκρινής ήχος

Καταγράψτε υπέροχο ήχο με το ευαίσθητο ενσωματωμένο στερεοφωνικό μικρόφωνο ή με εξωτερικό μικρόφωνο. Το μενού ήχου παρέχει επιλογές για την εγγραφή της φωνής σας ή περιβάλλοντος ήχου όπως η μουσική και οι δρόμοι της πόλης. Υπάρχει επίσης λειτουργία μείωσης θορύβου ανέμου.

Ανεβάστε την ποιότητά σας σε συναρπαστικά επίπεδα

Στο σπίτι, σε στούντιο ή στον δρόμο. Η ισχύς απεικόνισης της Z 30 θα σας επιτρέψει να προεγγράψετε ή να μεταδώσετε με streaming τα πιο ζωντανά vlog που έχετε δημιουργήσει ποτέ, ενώ διατηρείτε τα feed των φωτογραφιών σας ενδιαφέροντα με πανέμορφα λεπτομερείς φωτογραφίες. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναβαθμίσετε περιεχόμενο που εμφανίζεται απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή.

Περισσότερο φως, μεγαλύτερη επίδραση

Η ευρεία μοντούρα Z της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει στον μεγάλο αισθητήρα 20,9 MP με φορμά DX να συλλαμβάνει πολύ περισσότερο φως από ό,τι ένα smartphone. Τα video και οι φωτογραφίες που τραβάτε έχουν τις πλούσιες λεπτομέρειες που δεν μπορείτε να έχετε με ένα τηλέφωνο. Μέσα ή έξω, μέρα ή νύχτα.

Εμπνευσμένη από τη νύχτα

Το video και οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλό φωτισμό φαίνονται καθαρά και επαγγελματικά. Τραβήξτε μέχρι το ISO 25600 για video και το ISO 51200 (επεκτάσιμο) για φωτογραφίες. Συνεχίστε να φωτογραφίζετε μέχρι τη νύχτα με την ίδια γρήγορη, ακριβή λειτουργία AF στην οποία βασίζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έξυπνος δημιουργικός έλεγχος

Χαμηλές γωνίες. Υψηλές. Ευρείες. Οι ευανάγνωστες προβολές στην πτυσσόμενη οθόνη αφής 3 ιντσών της Z 30 οι ξεκάθαρες προβολές και τα καλά μελετημένα στοιχεία ελέγχου σάς επιτρέπουν να αποτυπώνετε κάθε είδους λήψη με ευκολία. Εάν εγγράφετε vlog και τραβάτε φωτογραφίες, η φωτογραφική μηχανή σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε ξεχωριστές ρυθμίσεις για video και στιγμιότυπα και, στη συνέχεια, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους ανάλογα με τις ανάγκες. Δεν χρειάζεται να διακόπτετε και να διαμορφώνετε ξανά τις ρυθμίσεις σας κάθε φορά.

Ασφαλής και σταθερή

Σηκώστε τη Z 30 και δείτε πώς ταιριάζει στο χέρι σας. Ένα κατόρθωμα της μηχανικής σε μια τόσο μικρή φωτογραφική μηχανή, η βαθιά λαβή επιτρέπει σταθερή λήψη στο χέρι, ακόμη και όταν έχετε το χέρι σας σε έκταση. Επιπλέον, το e-VR της Nikon βοηθά να διατηρείται το video όμορφο και σταθερό.

Φτιαγμένη για vlog με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι

Εάν περιστρέψετε την πτυσσόμενη οθόνη προς τα εμπρός, η φωτογραφική μηχανή ενεργοποιεί αμέσως τη λειτουργία αυτοπορτραίτου και καθαρίζει την οθόνη για ανεμπόδιστη προβολή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βολικά τοποθετημένο κουμπί εγγραφής για να τραβήξετε στιγμιότυπα ή video.

Έτοιμη για δράση

Ανεξάρτητα από τη γωνία λήψης, το κουμπί εγγραφής video στο επάνω μέρος του σώματος της φωτογραφικής μηχανής βρίσκεται πάντα εκεί που θέλετε. Ένα καθαρό κόκκινο περίγραμμα γύρω από την οθόνη επιβεβαιώνει ότι βρίσκεστε σε λειτουργία video. Ένα κόκκινο φως στο μπροστινό μέρος επιβεβαιώνει ότι πραγματοποιείτε εγγραφή.

Προσαρμόσιμα στοιχεία ελέγχου

Έχετε πολλούς τρόπους για να προσαρμόσετε τα στοιχεία ελέγχου και τις ρυθμίσεις. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία μενού στο άμεσα προσβάσιμο i-Menu και να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνά στα κουμπιά Fn της φωτογραφικής μηχανής ή στις θέσεις U1/U2/U3 στον επιλογέα λειτουργιών.

Τολμήστε να πάτε εκεί

Δύσκολος φωτισμός. Γρήγορη δράση. Ήσυχα περιβάλλοντα. Είτε τραβάτε video είτε φωτογραφίες, η Z 30 είναι γεμάτη με προηγμένες αυτόματες λειτουργίες που σας διευκολύνουν να ασκήσετε δημιουργικό έλεγχο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Άηχη φωτογράφιση» για να πετύχετε αθόρυβες λήψεις. Από τις ιδέες που ξέρετε πώς να πραγματοποιήσετε μέχρι εκείνες που δεν έχετε καν δοκιμάσει ακόμα αποκτήστε τα αποτελέσματα που θέλετε χωρίς να ιδρώσετε.

Αξιόπιστη εστίαση

Τραβάτε σκηνές δράσης ή τον εαυτό σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει; Η λειτουργία AF video χρησιμοποιεί διαρκή αυτόματη εστίαση για να κάνει την εστίαση πανεύκολη υπόθεση. Η φωτογραφική μηχανή θα παραμένει κλειδωμένη στο θέμα σας, ό,τι κι αν κάνει ή όσες φορές κι αν αλλάξετε τη σύνθεσή σας εν κινήσει.

Ακολουθήστε τα μάτια

Διαθέσιμες για φωτογραφίες και video, οι λειτουργίες «AF ανίχνευσης ματιών» και «AF ανίχνευσης ζώου» κλειδώνουν γρήγορα στα μάτια των ανθρώπων ή στα μάτια των γατών και των σκύλων. Η φωτογραφική μηχανή παραμένει ευκρινώς εστιασμένη στα μάτια του θέματός σας, ακόμα κι αν αυτά απομακρυνθούν και κοιτάξουν ξανά πίσω.

Τέλεια έκθεση

Τραβήξτε με σιγουριά σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού χωρίς να πρέπει να μάθετε περίπλοκες ρυθμίσεις. Κατά τη λήψη σε αυτόματη λειτουργία, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να προσαρμόσετε την αντιστάθμιση έκθεσης της φωτογραφικής μηχανής, έτσι ώστε το θέμα ή το πρόσωπό σας να φαίνονται πάντα καλά φωτισμένα.

Συναρπαστικές φωτογραφίες

Για τις φωτογραφίες, η γρήγορη ταχύτητα συνεχούς λήψης 11 fps με πλήρη AF/AE σάς επιτρέπει να επιτύχετε τις λήψεις που θα κάνουν το feed σας να ξεχωρίζει. Από τους δρόμους της πόλης μέχρι πάρκο για σκέιτ: θα τραβήξετε τέλειες φωτογραφίες για το Insta στη μέση της δράσης.

Δημιουργήστε σαν επαγγελματίας

Η Z 30 είναι συμβατή με μια μεγάλη γκάμα εναλλάξιμων φακών υψηλής απόδοσης και με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που θα λατρέψετε εσείς και οι ακόλουθοί σας. Φέρτε τις ιδέες σας στο φως και επεκτείνετε το κιτ σας καθώς αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας.

Συνδεθείτε και βγείτε ζωντανά

Με ένα γενικό καλώδιο USB Type C (συμπεριλαμβάνεται), μπορείτε να παρέχετε σταθερή τροφοδοσία στη Z 30: κάνετε live streaming στα vlog σας και ταυτόχρονα φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή! Για να κάνετε streaming πλάνων με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια και ποιότητα εικόνας, απλώς συνδέστε έναν φακό NIKKOR Z και συνδέστε τη Z 30 σε υπολογιστή όπου έχετε εγκαταστήσει το δωρεάν λογισμικό Nikon Webcam Utility.

Προσαρμόστε εύκολα τις ρυθμίσεις σας

Έχετε ένα αγαπημένο μικρόφωνο; Η Z 30 είναι συμβατή με δημοφιλή αξεσουάρ vlogging τρίτων, καθώς και με μια σειρά αξεσουάρ της Nikon. Είτε θέλετε να διατηρήσετε τη διάταξη σας λιτή και απλή είτε να επεκτείνετε το κιτ σας, είστε καλυμμένοι.

Τραβήξτε με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι ή hands-free

Θέλετε να χειριστείτε τη φωτογραφική μηχανή από απόσταση ή να κινηματογραφήσετε τον εαυτό σας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο ML-L7 της Nikon ως τηλεχειριστήριο για την Z 30. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε το τηλεχειριστήριο σε μια βάση στήριξης τριπόδου SmallRig για να χειρίζεστε άνετα τη φωτογραφική μηχανή μέσω της βάσης.

Δώστε στο smartphone σας κάτι να κάνει

Τώρα δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για vlogging, η εφαρμογή SnapBridge της Nikon θα το κρατήσει απασχολημένο. Μεταφέρετε ασύρματα video 4K ή φωτογραφίες με hashtags απευθείας στο τηλέφωνό σας για εύκολη κοινή χρήση. Ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή SnapBridge για να χειριστείτε απομακρυσμένα τη φωτογραφική μηχανή.

Φακός NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Φορητός ευρυγώνιος mirrorless φακός zoom

Με το ευέλικτο εύρος εστιακής απόστασής του, αυτός ο ευρυγώνιος φακός zoom με γρήγορη εστίαση είναι ένας ιδανικός φακός για να έχετε μαζί σας. Από καθημερινές εξερευνήσεις έως μεγάλες περιπέτειες, έχετε την ελευθερία να αποτυπώνετε υπέροχες φωτογραφίες και video. Από τη μια στιγμή έως την άλλη.

Χάρη στην ευρεία μοντούρα Z της Nikon, αυτός ο mirrorless φακός με φορμά DX αποτυπώνει ευρυγώνιες έως κατακόρυφες προβολές με περισσότερες λεπτομέρειες, βάθος και χρώμα. Δείξτε πόσο εκπληκτικός μπορεί να φαίνεται ο ορίζοντας της πόλης. Απογειώστε τις αυθόρμητες ομαδικές λήψεις ή τις λήψεις δρόμου που αποτυπώνουν την αίσθηση της στιγμής. Δοκιμάστε τον κατά τη λήψη video: θα εκπλαγείτε με το πόσο σταθερά είναι τα πλάνα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Φωτογραφική Μηχανή Z 30
  • Φακό NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR
  • Λουράκι φωτογραφικής μηχανής AN-DC25
  • Καπάκι σώματος BF-N1 για φωτογραφικές μηχανές με μοντούρα Z της Nikon
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL25
  • Καλώδιο USB UC-E24


    Κατασκευαστής

    Nikon

    Χαρακτηριστικά

    Γενικά

    Τύπος Κάμερας
    Kit
    Ανάλυση Megapixel
    21,5 MP
    Σταθεροποίηση Εικόνας
    Όχι
    Ενσωματωμένο Flash
    Ναι
    Mount
    Nikon Z
    Χρώμα
    Μαύρο
    Υποστήριξη 3D
    Όχι
    Ειδικά Χαρακτηριστικά
    -
    Βάρος
    405 gr

    Οθόνη & Viewfinder

    Viewfinder (Σκόπευτρο)
    Όχι
    Μέγεθος Οθόνης
    3 "
    Οθόνη Αφής
    Ναι
    Ανακλινόμενη Οθόνη
    Ναι

    Αισθητήρας

    Τύπος Αισθητήρα
    CMOS
    Διαστάσεις Αισθητήρα
    23.5 x 15.7
    Μέγεθος Αισθητήρα
    APS-C
    Επιλογές ISO
    100 - 51200
    Autofocus (AF)
    Ναι

    Εικόνα

    Ανάλυση Εικόνων
    5568 x 3712 pixels
    Format Εικόνων
    JPEG, RAW

    Video

    Ανάλυση Video
    3840 x 2160
    FPS
    30 fps
    Format Video
    MOV, MP4

    Συνδεσιμότητα

    HDMI
    Ναι
    USB 2.0
    Όχι
    USB 3.0
    Όχι
    WiFi
    Ναι
    Τύποι κάρτας μνήμης
    SDHC, SDXC
    PictBridge
    Όχι

    Διαστάσεις

    Πλάτος
    128 mm
    Ύψος
    73,5 mm
    Βάθος
    59,5 mm

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    Εικόνες αξιολογήσεων

    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων

    Αξιολογήσεις χρηστών

    • serreos23
      4
      3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

      αρχικά βαζω 4 αστέρια επειδη είμαι αρχάριος χρήστης (είναι η πρώτη φωτογραφική μηχανή που παίρνω) και δεν έχω εξοικείωση με το χόμπι.πήρα το Κιτ με τους δύο φακους στα 800€ πριν από ένα μήνα.βγαζει πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο αλλά θέλει ψάξιμο υποθετω γιατί σε γλέντι που έγινε νύχτα και με χαμηλό φωτισμό δεν μπορούσα να βγάλω βίντεο γιατί φαινόταν πολύ σκοτεινα.εχει ωραίο κράτημα.δεν έχει ενσωματωμένο φλας ούτε και σκόπευτρο.η μπαταρία της είναι για κάπου 600 φωτογραφίες σε φουλ ανάλυση.δεν ξέρω τι άλλο να γράψω γιατί όπως είπα είμαι αρχάριος χρήστης.οσο για την τωρινή τιμή, είναι 300€ παραπάνω για αυτό και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο.

      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Μενού
      • Βάρος
      • Καδράρισμα
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Tasos_Sahos
      5
      1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      φοβερή καμερα βγάζει πάρα πολύ καλές φωτογραφίες με εξαιρετική ποιότητα!! το βίντεο είναι πολύ καλό 4κ χωρίς περικοπή!Εχει σχεδόν ιδια ποιότητα με την zfc κ z50 αλλά είναι λίγο καλύτερη κ στην εικονα κ στο autofocus που είναι λίγο ποιο γρήγορο...

      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Μενού
      • Βάρος
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Καδράρισμα
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • saxostasos1982
      5
      3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Εξαιρετική και για βίντεο και για φωτογραφίες καλό κράτημα καλή μπαταρία γρήγορη εστίαση
      Eye AF πολύ καλό κ για φώτο κ για βίντεο εξαιρετική ποιότητα κατασκευής κ εικόνας.. Φωτεινή οθόνη που βλεπεις άνετα κ στον ήλιο.. Πολύ καλή για την τιμή της..

      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Μενού
      • Βάρος
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Καδράρισμα
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • giorgos_r___
      2
      11 στους 33 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Με δεδομένο ότι μιλάμε για dx σενσορα και μια entry level mirrorless.

      1 φοβερή διαχείριση iso
      2 φοβερή ποιότητα στα βίντεο χαμηλού φωτισμού
      3 4κ σε 30 fps, 1080 σε 120
      4 USB type c φόρτιση κατά τη λειτουργια εγγραφής
      5 πολύ στιβαρή και τρομερό grip παρά το μέγεθος
      6 οθόνη αφής με το κλασικό Nikon menou
      7 καλουτσικη σταθεροποίηση
      8 για τα λεφτά του αρκετά sharp ο φακός
      9 autofocus που σε ακολουθεί παντού
      10 περιστρεφόμενη οθόνη

      Τι άλλο θα ζητούσα σε αυτά τα λεφτά ? Ένα σκόπευτρο και λίγο πιο μεγάλη μπαταρία.
      Την πήρα για βίντεο και σχολιάζω τις δυνατότητες της από αυτήν την σκοπιά και εκεί είναι τα δυνατά της σημεία. Για φωτογραφία δε θα την έπαιρνα ούτε θα την πρότεινα. Για βίντεο σε αυτά τα λεφτά με κλειστά μάτια.

      ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ UPDATE: η κάμερα ζεσταίνεται μετά από 40 λεπτά συνεχούς καταγραφής σε 4k 30 fps, βγαίνει μήνυμα υψηλής θερμοκρασίας και σταματάει η καταγραφή ώστε να πέσει η θερμοκρασία της. Δεν έχω προβληματικό μοντέλο καθώς διάβασα ότι αντίστοιχο θέμα αντιμετωπίζουν και άλλοι σε διάφορα forums. Θα συνεχίσω και άλλα τεστ σε διαφορετικές αναλύσεις και fps. Με αυτό σαν δεδομένο πάντως ΔΕΝ θα την αγόραζα σε καμία περίπτωση. Τεράστια απογοήτευση. Σίγουρα δεν αξίζει τα χρήματα της.

      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Μενού
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Βάρος
      • Καδράρισμα
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • tolis flt

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR + Z DX 50-250mm F4.5-6.3 VR)

      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Μενού
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Καδράρισμα
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Βάρος
    • 5
      2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Πολύ καλή κάμερα και για φωτογράφιες και για βίντεο!! Και σε πολύ καλή τιμή αυτή την στιγμή!!

      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Μενού
      • Βάρος
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Καδράρισμα
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Ποιότητα κατασκευής
      • Άνεση στο κράτημα
      • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
      • Ποιότητα φωτογραφιών
      • Σχέση ποιότητας τιμής

    Ερωτήσεις

    9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Golfinos_Kostas__Golfinos_K_

    Μπορει να φορτίσει η μπαταρία όταν είναι μεσα στη μηχανή με usb και αν ναι μπορει να λειτουγεί ταυτόχρονα ωστε να μην χρειασζετε αλλαγη μπαταρίας

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

    Παρόμοια προϊόντα

    Nikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 30 Crop Frame Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) BlackNikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 30 Crop Frame Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) BlackNikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 50 Crop Frame Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) BlackNikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 50 Crop Frame Kit (Z DX 16-50mm F3.5-6.3 VR) BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R100 Crop Frame Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R100 Crop Frame Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ZV-E10 Crop Frame Kit (E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS) BlackSony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή ZV-E10 Crop Frame Kit (E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS) BlackNikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 5 Full Frame Body BlackNikon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή Z 5 Full Frame Body Black
    από 699,00 €από 849,00 €από 582,00 €από 699,00 €από 999,00 €
    ΚατασκευαστήςNikonNikonCanonSonyNikon
    Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
    Μέγεθος ΑισθητήραAPS-CAPS-CAPS-CAPS-CFull Frame
    Περισσότερα χαρακτηριστικά
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες