GIADA Ένα ποιοτικό κλιματιστικό στη σωστή τιμή.
Βρες τα εδώ
Ad
Midea Xtreme Pro AG2Pro-09NXD0-I/AG2Pro-09N8D0-O Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi
Οικιακά Κλιματιστικά Inverter

Midea Xtreme Pro AG2Pro-09NXD0-I/AG2Pro-09N8D0-O Κλιματιστικό Inverter 9000 BTU A++/A+ με Ιονιστή και WiFi Κωδικός: 37458699

Το κλιματιστικό Xtreme Pro AG2Pro-09NXD0-I/AG2Pro-09N8D0-O της εταιρείας Midea, έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη...

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 9000BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 9000BTU
  • WiFi
  • Ιονιστής
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
  • Χρώμα: Λευκό

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

549,00

από you.gr

ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 549,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 549,00 €

  2. 549,00 €

Περιγραφή

Το κλιματιστικό Xtreme Pro AG2Pro-09NXD0-I/AG2Pro-09N8D0-O της εταιρείας Midea, έχει ισχύ 9000 BTU και είναι κατάλληλο για χώρους από 13m² έως 18m².

• Τεχνολογία Inverter:
Η τεχνολογία Inverter που διαθέτει κάνει το κλιματιστικό αρχικά να λειτουργεί στον μέγιστο βαθμό, μέχρι να επιτευχθεί η θερμοκρασία που έχει ορισθεί, και στη συνέχεια λειτουργεί ελάχιστα και συνεχόμενα, διατηρώντας σταθερό το επίπεδο της θερμοκρασίας στον χώρο. Αυτό το κάνει πιο αποδοτικό σε συνδυασμό με μικρή κατανάλωση.

• Ιονιστής:
Με τη λειτουργία ιονισμού θα έχετε έναν καθαρό χώρο απαλλαγμένο από μυρωδιές και ρύπους. Ο ιονιστής στα κλιματιστικά χρησιμοποιεί ηλεκτρικά πεδία απελευθερώνοντας θετικά και αρνητικά ιόντα στον αέρα, που εξουδετερώνουν βακτήρια και ιούς, ενώ παράλληλα συγκρατεί σκόνη, οσμές και αιωρούμενα σωματίδια, προσφέροντας υγιεινή και υψηλής ποιότητας ατμόσφαιρα στον χώρο μας. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για χώρους καπνιζόντων και σε περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από αλλεργίες, ηλικιωμένους και μωρά.

• Λειτουργία WiFi:
Διαθέτει δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης μέσω WiFi και μπορείτε να το χειρίζεστε μέσω του smartphone ή του tablet σας, εγκαθιστώντας απλά την αντίστοιχη εφαρμογή. Έτσι θα έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε πληροφορίες για τη λειτουργία της μονάδας και άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Θα μπορείτε για παράδειγμα να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το κλιματιστικό σας απ’όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά και να ορίζετε την επιθυμητή θερμοκρασία.

• Οικολογικό Ψυκτικό Yγρό R32:
Χρησιμοποιεί το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και έχει 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη συγκριτικά με το R410A. Επιπλέον, το R32 μπορεί να αποδώσει ίση θερμική ισχύ με το R410A με μικρότερη κατά 30% ποσότητα ψυκτικού, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται λιγότερο ψυκτικό μέσο για κάθε μονάδα. Ως αποτέλεσμα, οι συνολικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μπορούν να μειωθούν κατά περίπου 75%. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι το R32 δεν είναι μίγμα αλλά ομογενές ρευστό και μπορεί να ανακυκλωθεί πιο εύκολα και να ξαναχρησιμοποιηθεί.

• Λειτουργία Χαμηλού Θορύβου:
Ο θόρυβος που παράγει η εσωτερική του μονάδα είναι 54 db και έτσι δε θα σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του.

• Συμβουλές Εγκατάστασης:
Ιδανικά η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας.
Επίσης η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετείται σε σημείο που δίνει εύκολη πρόσβαση για τη συντήρησή της, αλλά παράλληλα και σε κοντινή απόσταση από την εσωτερική μονάδα, η οποία δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 15 μέτρα. Οι θέσεις εγκατάστασης των μονάδων καθορίζουν τη διαδρομή και το μήκος των ψυκτικών σωληνώσεων, που ιδανικά θα πρέπει να είναι κοντύτερη των 8 μέτρων, ώστε να μην επηρεαστεί η απόδοση του κλιματιστικού.

• Συμβουλές Συντήρησης:
Θα πρέπει μία φορά τον χρόνο να γίνεται η συντήρηση τόσο της εσωτερικής, όσο και της εξωτερικής μονάδας, από εξειδικευμένο τεχνικό. Έτσι θα μπορούν να αντιμετωπιστούν ήδη υπάρχουσες βλάβες ή να προληφθούν καινούριες. Πέραν της τακτικής συντήρησης από εξειδικευμένο τεχνικό, προτείνεται και ο συχνός καθαρισμός των φίλτρων και των πτερυγίων της εσωτερικής μονάδας από τη σκόνη, που σταδιακά επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του κλιματιστικού.

Χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς Ψύξης: 9000BTU
  • Ισχύς Θέρμανσης: 9000BTU
  • WiFi
  • Ιονιστής
  • Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
  • Χρώμα: Λευκό

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αποδίδει καλά στη θέρμανση και είναι οικονομικό στην κατανάλωση ρεύματος.

Χαρακτηριστικά

Απόδοση

Ισχύς Ψύξης
9000 BTU
Ισχύς Θέρμανσης
9000 BTU

Δυνατότητες & Λειτουργίες

WiFi
Ναι
Ιονιστής
Ναι
Φίλτρα Αέρα
Όχι
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Ναι
Χρώμα
Λευκό

Ενεργειακή Κλάση

Ψύξης
A++
Θέρμανσης (Μέση Ζώνη)
A+
Βαθμός Απόδοσης Ψύξης (SEER)
7,4 W/W
Βαθμός Απόδοσης Θέρμανσης (SCOP)
4,1 W/W
Κατανάλωση Ψύξης
132 kWh/y
Κατανάλωση Θέρμανσης
854 kWh/y

Ισχύς Θορύβου

Εσωτερικής Μονάδας
54 dB
Εξωτερικής Μονάδας
62 dB

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος Εσωτερικής Μονάδας
72,6 cm
Ύψος Εσωτερικής Μονάδας
29,1 cm
Βάθος Εσωτερικής Μονάδας
21 cm
Μήκος Εξωτερικής Μονάδας
72 cm
Ύψος Εξωτερικής Μονάδας
49,5 cm
Βάθος Εξωτερικής Μονάδας
27 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    πρόσφατη αγορά 12000BTU τοποθετημένο στο σαλόνι αλλά το αγόρασα με την προϋπόθεση να ψύχει όσο μπορεί και τα διπλανά δωμάτια, όντως κάνει δουλίτσα και είναι αθόρυβο. φυσικά το αθόρυβο όπως το ορίζει κάνεις, αντιλαμβάνεσαι την ροή του αέρα αλλά δεν κάνει σαν ανεμιστήρας, κοιμάσαι άνετα στο χώρο που λειτουργεί το κλιματιστικό χωρίς να σε ενοχλεί η λειτουργία του. καλή και η εφαρμογή wifi, αρκετά εύκολη η πρώτη ρύθμιση και πολύ εύκολη μετά η κοινή χρήση της συσκευής με άλλον χρήστη, στην ουσία ο δεύτερος χρήστης κάνει μόνο αποδοχή στην πρόσκληση που του στέλνεις για έλεγχο της συσκευή. για θέρμανση δεν μπορώ να έχω άποψη καθώς η αγορά έγινε καλοκαίρι αλλά και δεν το πήρα για θέρμανση μόνο για ψύξη

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Σχεδόν αθόρυβο, αποδοτικό, σε καλή τιμή με ιονιστή και WiFi, ένα μεγάλο θετικό και η αντιπροσωπεία (που έχει και τα fujitsu) σας το συνιστώ

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maria_salonikia_papadopoulou
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Στη ψύξη είναι πολύ καλό στη θέρμανση δεν έχω αποψη ακόμα θα το δω το χειμώνα .είναι αθόρυβο εντελώς πολύ καλό και το wi fi που έχει .

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pantelis_Chsp
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα τρία κομμάτια, είναι εξαιρετικά σε απόδοση θέρμανσης με μηδενικη εξωτερική θερμοκρασία , αθόρυβο, Καλές λειτουργίες το WiFi του, γρήγορη ψύξη , καλή κατασκευή

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Papagiannopoulos24
    3
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    Τοποθέτηση στη μέση του διαδρόμου ( χρησιμοποίηθηκαν περίπου 5 μέτρα σωληνώσεις χαλκού ) ακριβώς έξω και πάνω από την είσοδο του μεσαίου υπνοδωματίου ( 3 σε σειρά υπνοδωμάτια με μέγεθος συνολικά περίπου 35 τ.μ. συν το διάδρομο περίπου 50 τ.μ. σε σύνολο η απόσταση που θέλω να καλύπτει ). Με δεδομένα τα τετραγωνικά που αναφέρω, για 12αρι πιστέψτε το μηχανάκι τα σπάει !! Το κάνεις άνετα για παραπάνω btu. Βγάζει πολύ παγωμένο αέρα ειλικρινά. Κλείνω την πόρτα του διαδρόμου και μέσα σε ακριβώς 5 λεπτά ( στους 25 auto ) και αρχίζεις και νιώθεις ήδη όμορφα. Καλύπτει τόσο γλυκά και τα 3 υπνοδωμάτια, που εννοείται βάζουμε και σεντονάκι όλοι μας, κάτι που μας αρέσει. Φοβερή απόδοση και πολύ καλή ησυχία, η εσωτερική μόνο μονάδα!!
    Αρνητικά: H εξωτερική μονάδα παράγει έναν ιδιαίτερο περίεργο θόρυβο και ενοχλητικό, ακριβώς στο πλάι που ενώνονται οι σωληνώσεις με την μονάδα και μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας δουλεύει απλά σωστά και ήρεμα. Είμαστε σε συνεννόηση αυτή τη στιγμή με το συνεργείο εγκατάστασης. Αν δεν βρεθεί λύση, μου είπαν έπειτα να μιλήσω με το τοπικό εξουσιοδοτημένο service. Αν μου διορθώσουν τον εξωτερικό θόρυβο και είναι οποιαδήποτε αστοχία, θα επανέλθω να σας ενημερώσω...και εννοείται να αλλάξω και την βαθμολογία από 3 * σε 5 *
    Εύχομαι να έχω να κάνω με σοβαρή εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της

    EDIT ( 18-02-2023 ): Όταν ο τεχνικός από το κατάστημα που το αγόρασα, δίνει δελτίο τεχνικού ελέγχου ότι η εγκατάσταση είναι "άψογη", ο εξουσιοδοτημένος ότι ο θόρυβος υπάρχει διότι η εγκατάσταση χρήζει αλλαγής υγρών φρέον και εκ νέου χρήση αντλίας κενού και ο πελάτης καλείται να πληρώσει 50 € για να πάρει εγγράφως αυτή την απάντηση, για να την προσκομίσει στο κατάστημα αγορας, για να λυθεί το πρόβλημα....και αν την κάνει δεκτή το κατάστημα..για να... και εφόσον....και να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πουμε..
    Ας προσέξει η εταιρεία, που δεν έχω κάτι μαζί της, γιατί όντως είναι σοβαροί οι άνθρωποι εκεί, τα καταστήματα λιανικής κατά τόπους. Της χαλάνε το όνομα χωρίς λόγο!!

    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Κατανάλωση
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • εξωτερικη μοναδα με πολλες στροφες και απιστευτα θορυβωδης,
    απογοητευση κριμα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 18000 BTU

    I installed it a week ago. It seems very good, heats up very quickly.

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά ισχύς ψύξης: 12000 BTU

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση
    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στη θέρμανση
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Κατανάλωση

Ερωτήσεις

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
drkyriakoskat

Η επάνω μεριά της εσωτερικής μονάδας καλύπτεται με κάποιο πλαστικό ή είναι ακάλυπτη με αποτέλεσμα να μπορείς να δεις το φίλτρο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες