Cort X Series 300 Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Rosewood και Σχήμα ST Style Flip Purple
Ηλεκτρικές Κιθάρες

Cort X Series 300 Ηλεκτρική Κιθάρα 6 Χορδών με Ταστιέρα Rosewood και Σχήμα ST Style Flip PurpleΚωδικός: 37473060

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό σώματος: Basswood
  • Υλικό λαιμού: Maple | Σφένδαμος
  • Ταστιέρα από Rosewood
  • Pickups: 2x Humbucker
Δες όλη την περιγραφή
489,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

από 489,00 €

Περιγραφή

Η ανανεωμένη X300 διαθέτει κορυφαία υλικά κατασκευής και τη φημισμένη δεξιοτεχνία της Cort, σε ένα εντυπωσιακό περλέ χρώμα που αλλάζει την απόχρωση του ανάλογα με τη γωνία θέασης.

Οι αναβαθμίσεις που δέχτηκε σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο περιλαμβάνουν ταστιέρα από ξύλο τριανταφυλλιάς και headstock σε μαύρο χρώμα που ταιριάζει με τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα που εκπέμπει το σώμα "χαμαιλέοντα".

Το Tremolo FloydRose Special επιτρέπει ακραία dive-bombing και αρμονικά "τσιρίγματα", ενώ παρέχει τέλεια σταθερότητα στο κούρδισμα. Τα pickups EMG RetroActive Hot 70 παρέχουν άφθονη απόδοση με κλασικό ζεστό ηχητικό χαρακτήρα.

Flip Purple εντυπωσιακός χρωματισμός

Η ηλεκτρική κιθάρα X300 της Cort διαθέτει εντυπωσιακό χρωματισμό χάρη στο φινίρισμα Flip Purple, που ανάλογα με το φως, το χρώμα αλλάζει σαν πραγματικός χαμαιλέοντας.

Σώμα κατασκευασμένο από American Basswood

Το American Basswood χρησιμοποιείται από τους σπουδαιότερους μουσικούς και από τους περισσότερους κατασκευαστές, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα μουσικών ειδών.

EMG RetroActive Hot 70 Set

Το σετ EMG Retro Active Hot 70 χρησιμοποιεί κεραμικούς μαγνήτες στη γέφυρα και alnico 5 στο λαιμό που παράγουν υψηλή απόδοση. Αυτό το σετ παραδοσιακής σχεδίασης ανοιχτού πηνίου έχει μια vintage εμφάνιση που αγαπούν οι κιθαρίστες.

Οι έξοδοι είναι voiced για να δίνουν ομοιόμορφη ένταση μεταξύ λαιμού και γέφυρας για ομαλές μεταβάσεις pickup. Η πλήρης ευελιξία είναι στα χέρια σας από τους μεγαλύτερους rock ήχους μέχρι τα πιο γλυκά cleans.

FloydRose Special Tremolo

Τίποτα δεν μένει σε αρμονία όσο ένα σύστημα Tremolo FloydRose. Είτε κάνετε dive-bombing, είτε κάνετε ακραία αρμονικά τραβήγματα είτε λεπτούς χρωματισμούς συγχορδιών με vibrato, το Tremolo Floyd θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να εκφράσετε τις μουσικές σας ιδέες χωρίς να ανησυχείτε για το κούρδισμα.

Εργονομικό περίγραμμα σώματος

Τόσο η άνεση όσο και η εμφάνιση ενισχύθηκαν με ένα κομψά διαμορφωμένο κόψιμο βραχίονα στο πάνω μέρος. Αυτή η τροποποίηση στο σώμα έχει τοποθετηθεί προσεκτικά στα σώματα των κιθάρων X για μέγιστη άνεση χωρίς να αφαιρούνται περιττές ποσότητες ξύλου. Οι γραμμές του σώματος X δημιουργήθηκαν για λόγους αισθητικής καθώς και για λόγους εργονομίας.

Σχετικά με την Cort

Η Cort είναι μια εταιρία μουσικών οργάνων που ιδρύθηκε το 1960 στη Νότια Κορέα. Κατασκευάζει μια μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων, όπως ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσα, πιάνα, ακουστικές κιθάρες και άλλα.

Επίσης η εταιρία της Cort συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς καλλιτέχνες για την ανάπτυξη και τη δοκιμή των οργάνων της, όπως τον Jeff Berlin, Frank Gambale, και Matt Bellamy των Muse.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Σχήμα
ST Style
Body
Basswood
Neck
Maple
Fretboard
Rosewood
Αριθμός Χορδών
6
Tremolo
Ναι
Θήκη
Όχι
Σετ
Όχι
Χρώμα
Μωβ

Μαγνήτες

Διάταξη Μαγνητών
HH
Λειτουργία Μαγνητών
Passive

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη