Καλαμάκια

Ola Bamboo Καλαμάκια Μπαμπού Μπεζ με Βουρτσάκι 12τμχΚωδικός: 37492905

Απολαύστε τα ροφήματά σας με αυτά τα μπεζ καλαμάκια από μπαμπού, από την εταρεία Ola Bamboo. Τα καλαμάκια από μπαμπού αποτελούν μια οικολογική επιλογή για την κατανάλωση ροφημάτων, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα και βιωσιμότητα. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα καθώς η φυσική τους αντοχή εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Συνιστάται να μην τα αφήνετε για πολύ χρόνο σε...
Δες όλη την περιγραφή

8,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 8,90 €

Περιγραφή

Απολαύστε τα ροφήματά σας με αυτά τα μπεζ καλαμάκια από μπαμπού, από την εταρεία Ola Bamboo. Τα καλαμάκια από μπαμπού αποτελούν μια οικολογική επιλογή για την κατανάλωση ροφημάτων, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα και βιωσιμότητα. Είναι επαναχρησιμοποιούμενα καθώς η φυσική τους αντοχή εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση. Συνιστάται να μην τα αφήνετε για πολύ χρόνο σε ζεστά ροφήματα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τη μακροχρόνια αντοχή τους.
Μπορούν να πλυθούν με νερό και σαπούνι, ενώ για το εσωτερικό τους θα χρειαστείτε μια βούρτσα καθαρισμού. Μετά το πλύσιμο, σιγουρευτείτε πως θα το αποθηκεύσετε σε ένα καλά αεριζόμενο μέρος.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται βουρτσάκι καθαρισμού, για την εύκολη και αποτελεσματική αφαίρεση υπολειμμάτων από το εσωτερικό τους. Οι λεπτές και εύκαμπτες τρίχες εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό, διατηρώντας τα καλαμάκια σας σε άριστη κατάσταση.

Διατίθονται σε συσκευασία των 12 τεμαχίων.

Χαρακτηριστικά

Τεμάχια
12 τμχ
Υλικό
Μπαμπού
Χρώμα
Μπεζ
Μήκος
-
με Βουρτσάκι
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    τέλεια καλαμάκια!!!!!!!!!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη