Star Wars Darth Vader για 4+ Ετών 30εκ.
Φιγούρες Δράσης

Star Wars Darth Vader για 4+ Ετών 30εκ.Κωδικός: 37539647

Τα παιδιά θα λατρέψουν να ξεκλειδώνουν διαφορετικά φώτα, ήχους και συνδυασμούς φράσεων — απλά πατήστε τα 3 κουμπιά στο στήθος και στη ζώνη του Darth Vader για να ενεργοποιηθούν.

Δες όλη την περιγραφή
29,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 29,89 €

Περιγραφή

Φανταστείτε συναρπαστικές περιπέτειες στον γαλαξία Star Wars με αυτό το διαδραστικό παιχνίδι Galactic Action Darth Vader σε κλίμακα 12 ιντσών.

Παρακολουθήστε τα μάτια του και το φωτόσπαθο του να λάμπουν με κόκκινο χρώμα, ακούστε τους ήχους του γαλαξία, καθώς λέει 5 διαφορετικές φράσεις.

Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω θα λατρέψουν να φαντάζονται επικές περιπέτειες με αυτήν την ηλεκτρονική φιγούρα δράσης Darth Vader, η οποία αποτελεί εξαιρετικό δώρο ή προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή Star Wars.

Το παιχνίδι με ήρωες από κινούμενα σχέδια, στρατιωτάκια, ρομποτάκια, δεινόσαυρους κ.ά. έχει αποδειχθεί ότι μαθαίνει στο παιδί να αναπτύσσει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ενσυναίσθηση καθώς και δεξιότητες κοινωνικοποίησης ακόμη και όταν παίζει μόνο του.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
F5955
Ύψος
30 cm
Χαρακτήρες
Darth Vader
Σειρά
Star Wars
Ηλικία
4+

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη