Garmin Enduro 2 Solar Titanium 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Grey DLC Titanium with UltraFit Nylon Strap)
Smartwatches

Garmin Enduro 2 Solar Titanium 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Grey DLC Titanium with UltraFit Nylon Strap) Κωδικός: 37540499

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής MIP
  • Αυτονομία έως 34 μέρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
849,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 849,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    849,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    849,00 €

  3. 1.159,00 €

  4. 1.368,89 €

  5. 1.158,95 €

  6. 1.181,50 €

  7. 1.030,46 €

  8. 1.029,93 €

  9. 1.285,05 €

  10. 1.417,58 €

Περιγραφή

Ανταποκριθείτε σε κάθε αθλητική πρόκληση ή εξωτερική δραστηριότητα με το ανθεκτικό Solar multisport GPS ρολόι Enduro 2 Solar. Ο φακός ηλιακής φόρτισης από Power Glass χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας, τροφοδοτώντας εξελιγμένες λειτουργίες προπόνησης, εφαρμογές αθλημάτων, αισθητήρες παρακολούθησης υγείας και ευεξίας και πολλά ακόμα.

Το Garmin Enduro 2 Solar απευθύνεται σε αθλητές, ταξιδιώτες και επαγγελματίες που επιθυμούν ένα υψηλής ποιότητας, πολλαπλών λειτουργιών ρολόι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες δραστηριότητες και συνθήκες. Προσφέρει πλούσια λειτουργικότητα για την παρακολούθηση της δραστηριότητας σας, την πλοήγηση, την υποστήριξη της υγείας και την αντοχή σε ακραίες συνθήκες.

Επιπλέον, η σειρά Enduro είναι ειδικά σχεδιασμένη για ανθρώπους που αγαπούν τις εξωτερικές δραστηριότητες, όπως ορειβασία, πεζοπορία, αλλά και για χρήση σε υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, σκι και γκολφ.

Μπαταρία ηλιακής φόρτισης

Έχετε μέχρι 34 ημέρες αυτονομία μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch, με επιπλέον 12 μέρες με ηλιακή φόρτιση, για μια συνεχή εικόνα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και μέχρι 150 ώρες σε λειτουργία GPS με ηλιακή φόρτιση για να καταγράφετε την απόδοση σας στην προπόνηση και τους αγώνες.

Κατασκευασμένο για τα άκρα

Ο ανθεκτικός, κομψός και ελαφρύς σχεδιασμός του περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη 1,4 ιντσών με ηλιακή φόρτιση και πλαίσιο 51 χιλ. με φακό από ζαφείρι. Το λουράκι UltraFit προσφέρει άνεση στις υπερ-αποστάσεις ακόμα και σε οριακές συνθήκες.

Οθόνη αφής & κουμπιά

Ο κλασσικός έλεγχος με τα κουμπιά που δουλεύει σε κάθε περιβάλλον ταίριαξε με τη νέα οθόνη αφής για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες.

VO2 max ορεινού τρεξίματος

Η VO2 max ορεινού τρεξίματος εκτιμάει το καρδιαγγειακό επίπεδο φυσικής κατάστασης των ορεινών δρομέων με προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες συνθήκες του μονοπατιού και του εδάφους που μπορεί να επηρεάσουν τη δρομική απόδοση.

Δραστηριότητα ultrarun

Χρησιμοποιείστε τη δραστηριότητα ultrarun με χρονόμετρο ανάπαυσης και καταγράψτε το χρόνο που περνάτε στους σταθμούς βοήθειας.

Εφαρμογή αγώνα περιπέτειας

Αυτό το προφίλ δραστηριότητας σας επιτρέπει να δείτε καρδιακούς παλμούς, υψόμετρο, χρόνους τμήματος και άλλες μετρήσεις όταν αγωνίζεστε. Καταγράφει με GPS σε αυτή την λειτουργία αλλά δεν είναι διαθέσιμο για προβολή, ώστε να είναι σύμφωνο με τους κανόνες του αγώνα περιπέτειας. Μια οθόνη περίληψης σας βοηθάει να επιβεβαιώσετε το χρόνο τερματισμού σας με την επιτροπή αγώνα.

Λειτουργία ClimbPro

Χρησιμοποιείστε το σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro σε διαδρομές που έχετε κατεβάσει για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές αναβάσεις, που περιλαμβάνουν κλίση, απόσταση και υψομετρική μεταβολή καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

Τεχνολογία PacePro

Η πρωτοπόρος λειτουργία PacePro σας βοηθάει να διατηρείτε το ρυθμό σας με καθοδήγηση προσαρμοσμένη στην κλίση, καθώς τρέχετε μία πορεία.

Εικονική πρόβλεψη αγώνα

Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος σας και τη συνολική σας φυσική κατάσταση, αυτή η λειτουργία σας παρέχει μια εκτίμηση για τον ρυθμό που πρέπει να έχετε για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Το δεδομένα τάσης δείχνουν πως η προπόνηση σας επιδρά με τον χρόνο.

Μετρήσεις απόδοσης

Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, VO2 max με εγκλιματισμό ζέστης και υψομέτρου, προσαρμογές ορεινού τρεξίματος, σύμβουλο αποκατάστασης και πολλά άλλα.

Αυτόματο χρονόμετρο ανάπαυσης

Στην διάρκεια μιας δραστηριότητας ultrarun το ρολόι σας αυτόματα καταγράφει τον χρόνο που περνάτε σε κάποιο σταθμό βοηθείας ή σε κάποιο σημείο ελέγχου, ώστε να μη χρειάζεστε να σκέφτεστε να πατήσετε την παύση στο τρέξιμο σας.

Ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές

Χρησιμοποιήστε προφορτωμένα αθλητικά προφίλ για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, surf, αναρρίχηση εσωτερικού χώρου και άλλα.

Ημερήσιες προτάσεις ασκήσεων

Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε ημερήσιες προτάσεις για τρέξιμο και ποδηλασία με βάση το τρέχον σας φορτίο άσκησης και την κατάσταση προπόνησης.

Ορειβατικό σκι

Μείνετε ενημερωμένοι όταν είστε στο χιόνι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ σας βοηθάει να ξεχωρίσετε το σκι από την ανάβαση. Δείχνει μετρήσεις συγκεκριμένες τόσο για την ανάβαση όσο και την κατάβαση.

Λειτουργίες σερφ

Ετοιμαστείτε να πιάσετε τα κύματα. Αυτό το ρολόι συνεργάζεται με το Surfline Sessions που δημιουργεί ένα βίντεο με όλα τα κύματα που σερφάρετε μπροστά σε μια κάμερα Surfline. Έτσι μπορείτε να τα παρακολουθείτε αργότερα για να βλέπετε πώς πήγατε με τη συνδρομή σας Surfline Sessions.

Δυναμική MTB

Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε κατάβασης με μετρήσεις mountain bike, καθώς και εξειδικευμένες μετρήσεις Grit και Flow, που βαθμολογούν την δυσκολία κάθε μονοπατιού και το πόσο ομαλά το κατεβήκατε, δίνοντας σας μια βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.

Φωτεινός φακός LED

Για να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού, ο ενσωματωμένος φακός multi-LED (δυο φορές πιο φωτεινός από το fēnix 7X) σας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε μια φωτεινή σταθερή δέσμη φωτός σε κόκκινο ή λευκό χρώμα.

Υποστήριξη Multi-Band GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης (GPS, GLONASS, GALILEO) και σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε.

Αισθητήρες ABC

Προηγηθείτε στο επόμενο μονοπάτι σας με αισθητήρες ABC που περιλαμβάνουν αλτίμετρο για υψομετρικά δεδομένα, βαρόμετρο για παρακολούθηση καιρού και ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων.

Χάρτες σκι

Κατεβείτε τις πλαγιές με προφορτωμένους χάρτες SkiView για να βλέπετε τα ονόματα και το επίπεδο δυσκολίας για πίστες σε πάνω από 2.000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως.

Καρδιακοί παλμοί από τον καρπό

Η οπτική τεχνολογία μέτρησης των καρδιακών παλμών μετράει την ένταση της δραστηριότητας καθώς και τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών για να υπολογίσει τα επίπεδα του στρες σας. Καταγράφει ακόμα και κάτω από το νερό χωρίς ζώνη καρδιακών παλμών.

Καταγραφή ενυδάτωσης

Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών, ως υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτόματου στόχου, θα δείτε ακόμα μία εκτίμηση της απώλειας ιδρώτα μετά από μία δραστηριότητα και ο στόχος σας προσαρμόζεται ανάλογα.

Παλμικό οξύμετρο

Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας του παλμικού οξυμέτρου χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να εκτιμήσει πόσο καλά απορροφάει το σώμα σας το οξυγόνο.

Βαθμολογία ύπνου

Λάβετε μια πλήρη ανάλυση των σταδίων του ύπνου σας (ελαφρύς, βαθύς, REM). Δείτε τα όλα σε μία εξειδικευμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει τη βαθμολογία του ύπνου σας και συμβουλές.

Ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay

Αποφύγετε τις ουρές στα ταμεία και με τη λύση ανέπαφων πληρωμών Garmin Pay μέσω επιλεγμένων συνεργατών.

Εφαρμογές μουσικής

Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας σε Spotify, Deezer ή Amazon Music (ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιείστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για αναπαραγωγή χωρίς το τηλέφωνο.

Λειτουργία ασφάλειας και εντοπισμού

Όταν έχετε συνδέσει το τηλέφωνο και το ρολόι σας, η τρέχουσα τοποθεσία σας μπορεί να αποσταλεί στις επαφές σας χειροκίνητα ή (σε εξωτερικές δραστηριότητες) αυτόματα με την ενσωματωμένη λειτουργία, ανίχνευσης συμβάντος.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Garmin Enduro 2
  • Μαύρο λουράκι σιλικόνης
  • Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Γκρι
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης
280x280 pixels
Τύπος Οθόνης
MIP
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
32 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Υφασμάτινο
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Ειδοποίηση Εφαρμογών, Ηλιακή Φόρτιση
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο, Τρίαθλο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
46 ημέρες
Διάρκεια Αναμονής
550 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
51 mm
Βάρος
70 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Emmett Brown
    5
    18 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα review που ήθελα να κάνω πολύ καιρό για το μουλάρι, όπως το αποκαλώ !! Στην συσκευασία έρχεται με 2 λουράκια. Το ένα κλασικό σιλικόνης που πάντα αντιπαθούσα και ένα ποιοτικό nylon. Η κάσα μόνο χωρίς λουράκι ζυγίζει 64 γραμμάρια. Δεν θα κάνω σύγκριση καθόλου με το Enduro 1 γιατί ήταν μοντέλο κοροϊδία της Garmin (όχι χάρτες, μουσική, πλοήγηση κτλπ, η γνώμη μου είναι ότι ήθελε να χτυπήσει την ναυαρχίδα της Coros στο θέμα μπαταρίας). Ο φακός του Enduro 2 είναι δύο φορές πιο φωτεινός από του Fenix 7X. Η Garmin το πέτυχε αυτό αφαιρώντας μεγάλο μέρος του φίλτρου το οποίο κάνει τα LED ελαφρώς πιο ορατά και δυνατά κατά τη διάρκεια της ημέρας και ειδικά της νύχτας. Για την οθόνη του δεν θα μπω σε λεπτομέρειες είναι δύο ξεχωριστές κατηγορίες και έχω αναφερθεί για το συγκεκριμένο θέμα στο Epix Gen 2.
    Στα βασικά τώρα, την οθόνη αφής την χρησιμοποιώ μόνο στους χάρτες και σε μερικές περιπτώσεις στην ποδηλασία η στο περπάτημα. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός τι θα επιλέξει σε αυτόν τον τομέα γιατί ούτως η άλλως μπορεί να ενεργοποιηθεί ανά αθλητικό προφίλ. Το σετάρισμα του Enduro μου είναι με ένα custom watchface και sleep mode απο τις 22:30 εως τις 10:00. Οξύμετρο μόνο χειροκίνητα.
    Το Garmin Enduro 2 χρησιμοποιεί τον οπτικό αισθητήρα HR Elevate V4 της Garmin, ο οποίος είναι ίδιος με αυτόν των σειρών Fenix 7 και αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Στην καταγραφή ύπνου δεν είχα κανένα θέμα στην ακρίβεια και ειδικά στα στάδια του ύπνου. Είναι τόσο ακριβέστατες οι μετρήσεις που παρατηρώ ότι όταν ο αλγόριθμος μου βγάζει μήνυμα ότι είχα φτωχή ποιότητα ύπνου τότε πραγματικά ισχύει. Σε άλλους ανθρώπους η καταγραφή ύπνου δεν δουλεύει σωστά όπως βλέπω στα φόρουμ της Garmin αλλά παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο όπως: χρώμα δέρματος, τατουάζ, κινητικότητα και επίπεδο δραστηριότητας, σφίξιμο στο λουράκι, μέγεθος και σχήμα καρπού και τέλος (πολύ βασικό) πάχος του δέρματος ! (το πάχος του δέρματος ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Το παχύτερο δέρμα μπορεί να σκεδάζει ή να απορροφά το φως διαφορετικά, επηρεάζοντας την ακρίβεια του αισθητήρα.)
    Πάμε στην αθλητική χρήση. Όποιος επιλέγει το Enduro 2 ξέρει τι κάνει. Είναι σαν το Garmin Marq που έχει το δικό του κοινό. Ξέχωρα από το τι θα κάνει ο καθένας ούτως η άλλως οι περισσότεροι το επιλέγουν για την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Το Enduro 2 έχει περισσότερες αθλητικές λειτουργίες από οποιοδήποτε άλλο ρολόι της Garmin. Από όλες τις αθλητικές λειτουργίες υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες χαρακτηριστικά από τα οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρησιμοποιήσετε ποτέ ! Η ωμή πραγματικότητα ειδικά για εμάς τους ερασιτέχνες είναι ότι θα χρησιμοποιήσουμε το 10-15% των δυνατοτήτων του ρολογιού!
    Κάθε ένα από τα προφίλ αθλημάτων είναι πλήρως προσαρμόσιμο σε βαθμό που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις ! Από άπειρα πεδία δεδομένων εώς χειροκίνητες υπενθυμίσεις σε τρέξιμο σε στίβο, αυτόματους γύρους κτλπ. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο καθώς θα μου έπαιρνε εβδομάδες να γράφω.
    Στο Enduro 2 κάθε προφίλ αθλήματος έχει δικές του σελίδες δεδομένων. Μπορείτε να βάλετε εώς 8 προσαρμοσμένα πεδία ανά σελίδα και στην ουσία σας επιτρέπει απεριόριστες σελίδες. Κάθε προφίλ αθλήματος επίσης κρατάει τους αισθητήρες που θα συνδέσετε. πχ στην ποδηλασία εσωτερικού χώρου εάν έχετε συνδέσει αισθητήρες ταχύτητας, πεταλιάς κτλπ κάθε φορά που θα ξανά ανοίγετε το συγκεκριμένο προφίλ, αυτό θα ψάχνει αυτόματα τους αισθητήρες που είχατε συνδέσει. η εμπειρία απογειώνεται με τα προσαρμοσμένα πεδία η εφαρμογές απο το ConnectIQ της Garmin.
    Για τους δρομείς υπεραποστάσεων η λειτουργία Auto Rest Timer (παύση όταν σταματήσετε να τρέχετε) πολύ σημαντική (πλέον μπήκε και στην 7 σειρά της Garmin)
    Στους αισθητήρες (ANT+) μπορείτε να συνδέσετε εώς 30 στο σύνολο και 8 ταυτόχρονα !!
    Εξαιρετική λειτουργία εδώ και πολύ καιρό η προτεινόμενη καθημερινή προπόνηση. Από την εμπειρία μου αρκετά χρόνια με τον αλγόριθμο της Garmin βοηθάει αρκετά. Προυπόθεση βέβαια να φοράτε το ρολόι και στον ύπνο (HRV status, body battery, sleep quality) κτλπ.

    Στην ανθεκτικότητα το Enduro 2 μου θυμίζει το "σκληροτράχηλο" Tactix.

    Στην χαρτογράφηση και πλοήγηση (κάτι που έλειπε από το πρώτο μοντέλο) το Enduro 2 καινοτομεί ακόμα και από το Fenix 7 με το Next Fork (Αυτή η λειτουργία εξετάζει αυτόματα τις πληροφορίες χάρτη με δυνατότητα δρομολόγησης και υπολογίζει σε ποιο μονοπάτι της διαδρομής βρίσκεστε. Στη συνέχεια, δείχνει την απόσταση μέχρι την επόμενη διασταύρωση !! Αυτή η δυνατότητα ΔΕΝ απαιτεί να φορτωθεί καθόλου μια διαδρομή. Ούτε απαιτεί να ονομαστεί. Όσο το μονοπάτι υπάρχει στο χάρτη, θα το δείχνει και ακόμη και τα πιο μικρά μονοπάτια φαίνονται.) update 14 Σεπτεμβρίου, πλέον η λειτουργία μπήκε και στο Fenix 7. Οι λειτουργίες που έχουν οι χάρτες είναι άπειρες και σας συμβουλεύω να διαβάσετε online το manual γιατι αξίζει.

    Πάμε στην μπαταρία του που είναι και ο βασικός λόγος που θα το αγοράσει κάποιος. Απλά τέρας. Αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο είναι το μοναδικό αθλητικό ρολόι που ξεπερνάει σε μπαταρία τα πάντα (ακόμα και τα καινούργια Garmin fenix 7X Pro) χωρίς την ηλιακή φόρτιση όπου υπερτερεί το Instinct 2X Solar λόγω μεγαλύτερου πάνελ. Η μπαταρία του σε Gps only φτάνει τις 110 ώρες και 150 ώρες με την ηλιακή φόρτιση σε σχέση με την καινούργια ναυαρχίδα της Garmin το 7x Pro (89 ώρες και 122 ώρες αντίστοιχα). Η ρύθμιση των δορυφόρων σε Auto Select (Garmin SatIQ) και Data Recording 1 sec αντί για Smart Recording που είναι default. Aπό το 100% στο 3% η μπαταρία κράτησε 20 μέρες με τις εξής δραστηριότητες: 8.5 ώρες τρέξιμο σε στίβο (σε σύνδεση τα Garmin Tempe και Garmin HRM-Pro Plus), 2 ώρες τρέξιμο σε διάδρομο (σε σύνδεση η Garmin HRM-Pro plus), 29 ώρες και 40 λεπτά περπάτημα με τα σκυλιά, 4 ώρες βάρη και 4 ώρες και 35 λεπτά σε ορειβασία.
    Το ηλιακό πάνελ που έχει είναι μεγαλύτερο απο την σειρά Fenix 6, Tactix του παρελθόντος. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και παρά μόνο διακοσμητικό δεν είναι καθώς χωρίς να κάνεις άσκηση, όταν είσαι σε εξωτερικό περιβάλλον το ρολόι ΔΕΝ χάνει πραγματικά ούτε 0.01%. Στην αρχή νόμιζα πως είναι η ιδέα μου αλλά όταν ξεκίνησα να το ψάχνω περαιτέρω κατέληξα στο παραπάνω.
    Περιληπτικά: Κατά την ταπεινή μου γνώμη το Enduro 2 αυτή την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο είναι το καλύτερο αθλητικό ρολόι της Garmin. Τρομερή μπαταρία (δεν έχει ανταγωνισμό), δεν μου έχει κολλήσει ούτε μια φορά, οι χάρτες πάνω σε βουνό αστραπιαίοι, η οθόνη (MIP) ευανάγνωστη.
    Είναι ένα στιβαρό και υψηλής ποιότητας ρολόι με απαράμιλλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και προηγμένα εργαλεία προπόνησης. Είναι ιδανικό για περιπέτειες εκτός πόλης και μακρινές αποστολές με σακίδιο πλάτης την μόνη παρέα σας. Στην ουσία είναι ένα Fenix 7x σε στεροειδή !
    Για περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφίες και συζήτηση μπείτε στο blog μου https://shorturl.at/hsuwO

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gp.22594
    4
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όπως ακριβώς ένα Fenix 7X Titanium saphire solar με καλύτερη μπαταρία και ελαφρύτερο, αλλά πανάκριβο. Αξίζει να πληρώσεις 300 ευρώ παραπάνω για τη καλύτερη μπαταρία και τα 20 gr χαμηλότερου βάρους?

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos967
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένα fenix 7x, αλλά με καλύτερη μπαταρία. Μια βδομάδα επιπλέον. Δύο φορές ισχυρότερος φακός. Πολύ καλύτερα κουμπιά με καλή αίσθηση. Μετριοτατο το λουράκι νάιλον. Φθηνιαρικο και ανασφαλές. Από εκεί και πέρα, όπως είπα, ο,τι έχει και το fenix 7x. Αξίζει. Η κορυφή σήμερα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Garmin Enduro 2 Solar Titanium 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Grey DLC Titanium with UltraFit Nylon Strap)Garmin Enduro 2 Solar Titanium 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Grey DLC Titanium with UltraFit Nylon Strap)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Titanium 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Carbon Grey DLC Titanium with Black Band)Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Titanium 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Carbon Grey DLC Titanium with Black Band)Garmin Epix (Gen 2) Sapphire Titanium 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black Titanium)Garmin Epix (Gen 2) Sapphire Titanium 47mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black Titanium)Garmin Fenix 7X Pro Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Pro Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)
από 849,00 €από 514,89 €από 949,00 €από 947,00 €από 833,00 €
ΚατασκευαστήςGarminGarminGarminGarminGarmin
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες