Laptops

Huawei MateBook D16 16" IPS FHD (i5-12450H/8GB/512GB SSD/W11 Home) (US Keyboard) Κωδικός: 37593405

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 16" 1920x1200
  • Core i5 12450H-3.3GHz/Alder Lake (1
  • Αυτονομία έως 7 ώρες
  • HDMI/USB 3.2 Gen1/USB Type C
  • Βάρος 1.74kg
Δες όλη την περιγραφή
799,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 799,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 799,00 €

  2. 1.057,28 €

Περιγραφή

Το MateBook D16 απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρειάζονται άφθονη υπολογιστική ισχύ όπως προγραμματιστές και designers, σε ανθρώπους που ασχολούνται με την επεξεργασία εικόνας και ήχου και σε φοιτητές που χρειάζονται ένα ποιοτικό και ελαφρύ Laptop για τις εργασίες τους και τη μετακίνηση τους. Διαθέτει επίσης πανέμορφη και ξεκούραστη οθόνη με Eye Protection για σερφάρισμα στο Internet και παρακολούθηση ταινιών.

Οι διαδικτυακές συναντήσεις θα πραγματοποιούνται άνετα και ευχάριστα καθώς εξοπλίζεται noice cancelling μικρόφωνο και με AI κάμερα 1080p που μπορεί ακόμη και να προσαρμόσει τη γωνία θέασης καθώς κινείστε, για να σας κρατά πάντα μέσα στο κάδρο. Όταν η κάμερα έρχεται σε επαφή με τα μάτια προσανατολίζει αυτόματα την κατεύθυνση του βλέμματος.

Τέλος, διαθέτει δαχτυλικό αποτύπωμα που με ένα απλό πάτημα το κλειδώνει και το ξεκλειδώνει πραγματοποιώντας πληρωμές με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να χρειάζεστε το πληκτρολόγιο.

Περισσότερος χώρος για περιήγηση

H μεγάλη οθόνη 16 ιντσών, το golden aspect ration 16:10 και η αναλογία οθόνης-σώματος 90%, σας παρέχουν ευρύτερη προβολή.

  • Πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light (Λύση μέσω hardware) - Φιλτράρει το μπλε φως, εμφανίζει τα χρώματα ζωντανά
  • DC dimming, flicker-free - Πιο άνετο για παρατεταμένες περιόδους χρήσης
  • 100% sRGB ευρεία γκάμα χρωμάτων - Ρεαλιστικά χρώματα στις εικόνες και στις ιστοσελίδες

Ολοκληρώνει τις εργασίες γραφείου χωρίς προσπάθεια

Μεγάλη οθόνη 16 ιντσών, ελαφριά όσο ένα μοντέλο 15,6 ιντσών. Μεταλλικό σώμα8, 1,7 kg, που επιτρέπει μια απρόσκοπτη εμπειρία φορητού γραφείου σε μια τεράστια οθόνη.

Επεξεργαστής επόμενης γενιάς με υψηλής απόδοσης και αποδοτικότητας πυρήνες

Ολοκαίνουρια αναβάθμιση hardware για ενίσχυση της ταχύτητας λειτουργίας. Διαθέτει επεξεργαστή Intel® Core™ i5-12450H 12ης γενιάς και γραφικά Intel® Iris® Xe. Ολοκαίνουριος σχεδιασμός υβριδικής αρχιτεκτονικής, εργασίες εντατικής επεξεργασίας με πυρήνες απόδοσης και πυρήνες αποδοτικότητας για καθημερινές εργασίες, καθιστώντας την εργασία πιο αποτελεσματική και χωρίς προβλήματα.

Η πολύπλευρη και μεγάλη οθόνη ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας

Η μεγάλη οθόνη 16 ιντσών λειτουργεί με τον επεξεργαστή Intel® Core™ i5-12450H, επιταχύνοντας την ανάλυση δεδομένων, την επεξεργασία βίντεο και τη συλλογή κώδικα, που επιτρέπει την απρόσκοπτη επεξεργασία πολλών ιστοσελίδων, πινάκων και διαφανειών.

Ολοκαίνουρια εμπειρία εισαγωγής κειμένου

To key travel χάρη στον σχεδιασμό του, επαναφέρει τα πλήκτρα "απαλά" στην θέση τους. Το κάλυμμα του πληκτρολογίου είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και είναιεπικαλυμμένο με πολλαπλές στρώσεις βαφής, το οποίο διπλασιάζει τους χρόνους αντοχής στη φθορά και κάνει το πληκτρολόγιο πιο ανθεκτικό.

Smart Conference, με AI Κάμερα and AI Ήχο

Ένα νέο εύχρηστο εργαλείο για διαδικτυακές συναντήσεις. Η AI κάμερα μπορεί ακόμη και να προσαρμόσει τη γωνία θέασης καθώς κινείστε, για να σας κρατά πάντα μέσα στο κάδρο. Ενεργοποιήστε ένα virtual background κατά τη διάρκεια διαδικτυακών συναντήσεων, για να καλύψετε το περιβάλλον σας και να προστατεύσετε καλύτερα το απόρρητο σας. Όταν η κάμερα έρχεται σε επαφή με τα μάτια προσανατολίζει αυτόματα την κατεύθυνση του βλέμματος, για να κάνει την επικοινωνία πιο «προοδευτική».

Μεγαλύτερη Θέαση

Η AI κάμερα 1080P και η ευρυγώνια λήψη 88° επιτρέπουν σε πολλά άτομα να χωρούν μέσα στο κάδρο, καθώς και να κάνετε βιντεοδιασκέψεις χωρίς προβλήματα ανά πάσα στιγμή.

Τα 4 μικρόφωνα μειώνουν το μπλοκάρισμα και επιτυγχάνουν την λήψη του ήχου 360° σε μέγιστη απόσταση 5 μέτρων. Το AI noise cancellation μπορεί να φιλτράρει τον θόρυβο έξυπνα, όπως ήχους κλήσης και ήχους πληκτρολόγησης, για να κάνει τον ήχο της συνδιάσκεψης αλύτερο από ποτέ. Φορέστε τα ακουστικά και ενεργοποιήστε το Personal voice enhancement για να φιλτράρετε τις φωνές του περιβάλλοντος και να διατηρήσετε τις κλήσεις σας κρυστάλλινες.

Ισχυρό σήμα μέσω της HUAWEI Metaline Antenna

Η HUAWEI Metaline Antenna εξασφαλίζει ένα σταθερό δίκτυο σε πολύπλοκα περιβάλλοντα δικτύου. Η άνευ προηγουμένου τεχνολογία κεραίας της Huawei βελτιώνει την απόδοση μετατροπής σήματος κατά 56% και ενισχύει τη σταθερότητα και την ταχύτητα του δικτύου σε συνθήκες αδύναμου σήματος (όπως μεγάλες αποστάσεις και πολλαπλοί τοίχοι), γεγονός που επιτρέπει την εύκολη λήψη μεγάλων αρχείων, διαδικτυακή διάσκεψη και ζωντανή ροή HD.

Ισχυρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ο 65 W Pcket Charger 2ης γενιάς είναι μόνο 137 g και 30% μικρότερος και υποστηρίζει το SuperCharge για πολλά μοντέλα Huawei τηλεφώνων. Η 60 Wh μπαταρία, υποστηρίζει πολύωρη εργασία στο γραφείο.

Πολλαπλές θύρες για μεγαλύτερη ευελιξία

Το ελαφρύ HUAWEI MateBook D 16 διαθέτει πολλούς τύπους θυρών. Ο projector, το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς επιπλέον αντάπτορες.

Σύρετε για να συνδέσετε πολλές συσκευές

Η λειτουργία Super Device διευκολύνει την απρόσκοπτη συνεργασία μεταξύ συσκευών, επιτρέποντας σε μια τεράστια γκάμα έξυπνων συσκευών να λειτουργούν ως μια συνεκτική μονάδα. Για να σχηματίσετε μια Super Device, ανοίξτε το κέντρο ελέγχου του φορητού υπολογιστή σας, μεταβείτε στην οθόνη Super Device και σύρετε για να συνδέσετε τις συσκευές.

Συνεργασία μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών

Μεταφέρετε αρχεία μεταξύ του φορητού υπολογιστή και των συνδεδεμένων συσκευών πολύ γρήγορα.

Αναζητήστε και βρείτε αρχεία και εικόνες σε μια συνδεδεμένη συσκευή, απευθείας από τη συσκευή που έχετε στη διάθεσή σας.

Οι εικόνες που έχετε στον φορητό υπολογιστή μπορούν να
προβληθούν ασύρματα σε Huawei οθόνες και Visions.

Pop-up pairing, άμεσες συνδέσεις

Συσκευές όπως ακουστικά, ηχεία, ποντίκια, πληκτρολόγια και εκτυπωτές εντοπίζονται αμέσως μόλις τοποθετηθούν κοντά στον υπολογιστή. Τα αυτόματα αναδυόμενα παράθυρα διευκολύνουν τις απίστευτες γρήγορες συνδέσεις.

Λειτουργικό Σύστημα

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο

Υποβάλλουμε το HUAWEI MateBook D 16 σε αυστηρές δοκιμές ποιότητας, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι είναι εξοπλισμένο για να χειρίζεται ό,τι χρειαστείτε.

  • Δοκιμή σε υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία (40°C, 90%RH)
  • Δοκιμή αντοχής θύρας USB-C
  • Δοκιμή αντοχής πληκτρου δακτυλικού αποτυπώματος
  • Δοκιμή ζωής πληκτρολογίου
  • Δοκιμή ζωής μεντεσέ
  • Δοκιμή ζωής touchpad

Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i5
Μοντέλο
12450H
Συχνότητα
3,3 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
16 "
Ανάλυση
1920x1200
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,74 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
baggelis_UH

ξέρει κανείς άμα μπορώ να επεκτείνω την ram από 8 σε 16 για το συγκεκριμένο laptop???

toxrisimo

Νομίζω δεν έχει άλλο slot για επέκταση μνήμης.

Christos_BM

Καλησπέρα,

Έχω παρατηρήσει ότι η συγκεκριμένη οθόνη έχει το λεγόμενο IPS glow και σε ένα δύο σημεία black light bleed. Είναι σε σημείο ενοχλητικό όταν βλέπεις ταινίες πχ στο Netflix που έχει μαύρα πλαίσια. Το πρώτο λαπτοπ το γύρισα πίσω διότι νόμιζα η οθόνη είναι ελαττωματική ενώ και το δεύτερο που μου στείλανε είναι στα ίδια χάλια. Ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω?

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες