VetExpert Geriativet +5 Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου σε Δισκία 45 tabs
Συμπληρώματα Διατροφής Σκύλου

VetExpert Geriativet +5 Συμπλήρωμα Διατροφής Σκύλου σε Δισκία 45 tabsΚωδικός: 37774640

Συμπλήρωμα διατροφής σκύλου, από την VetExpert, με συστατικά τα οποία συμβάλλουν στη προστασία και στην ελαστικότητα των αρθρώσεων. Βοηθάει στην βελτίωση της κινητικότητας και στην μείωση της αίσθησης...

Δες όλη την περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής σκύλου, από την VetExpert, με συστατικά τα οποία συμβάλλουν στη προστασία και στην ελαστικότητα των αρθρώσεων. Βοηθάει στην βελτίωση της κινητικότητας και στην μείωση της αίσθησης του πόνου σε περιπτώσεις κινητικών προβλημάτων ή αυξημένης πιθανότητας εμφάνισής τους. Είναι κατάλληλο για ηλικιωμένους σκύλους. Ενδείκνυται για...

Δες όλη την περιγραφή
18,40
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 21,95 €

  2. 20,00 €

  3. 21,95 €

  4. 21,95 €

  5. 25,00 €

  6. 21,16 €

  7. 20,50 €

  8. 18,40 €

  9. 21,40 €

  10. 21,20 €

  11. 21,90 €

  12. 21,50 €

  13. 21,90 €

  14. 21,89 €

  15. 21,95 €

  16. 18,19 €

Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής σκύλου, από την VetExpert, με συστατικά τα οποία συμβάλλουν στη προστασία και στην ελαστικότητα των αρθρώσεων. Βοηθάει στην βελτίωση της κινητικότητας και στην μείωση της αίσθησης του πόνου σε περιπτώσεις κινητικών προβλημάτων ή αυξημένης πιθανότητας εμφάνισής τους. Είναι κατάλληλο για ηλικιωμένους σκύλους. Ενδείκνυται για μεγαλόσωμες φυλές, δηλαδή για σκύλους που το βάρος τους μετά την ενηλικίωσή τους είναι από 25 κιλά και πάνω.

  • Η γλυκοζαμίνη βοηθά στη μείωση της εκφύλισης των αρθρώσεων στα υπερήλικα ζώα, που υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδα.
  • Οι β-1,3/1,6 γλυκάνες είναι πολυσακχαρίτες που αναγνωρίζονται από το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλούν την ενεργοποίηση του.
  • Η L-καρνιτίνη παίζει ζωτικό ρόλο στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων μακράς αλύσου και την παραγωγή ενέργειας. Μπορεί να προστατεύσει από την υπερβολική αύξηση του βάρους ή να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
  • Η λουτεΐνη συμβάλλει στην ανοσία των σκύλων ενεργοποιώντας τόσο την κυτταρική όσο και τη χυμική ανταπόκριση. Επίσης, χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και την ικανότητα να φιλτράρει το υπεριώδες φως, η λουτεΐνη προστατεύει τον αμφιβληστροειδή χιτώνα από εκφύλιση και έτσι βοηθά στην υγιή όραση.
  • Το ΗΜΒ (β-υδρόξυ-μέθυλο-βουτυρικό ασβέστιο) προστατεύει τα μυικά κύτταρα από την αποδόμηση και υποστηρίζει τη μυική μάζα στα υπερήλικα ζώα.
  • Τα Ω-3 λιπαρά οξέα είναι από τα πιο σημαντικά συστατικά της μεμβράνης των νευρώνων. Προστατεύουν τους νευρώνες από την εκφύλιση και υποστηρίζουν τις φυσιολογικές λειτουργίες τους. Επίσης, έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντι-οιδηματικές ιδιότητες.
  • Το α-λιποϊκό οξύ είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Προστατεύει τους νευρώνες από τη βλαβερή επίδραση των ελεύθερων ριζών.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Δισκία
Κατάλληλο και για Γάτες
Όχι
Δράση
για Αρθρώσεις
Μέγεθος
Μεγαλόσωμες Φυλές
Ηλικία
Ηλικιωμένοι Σκύλοι

Συσκευασία

Δισκία
45 tabs

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Elma_Giza

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει δουλειά νομιζω. Στην αρχή με αυτο είχα δει κάποια μικρη διαφορά, και ήταν το εναυσμα για να αρχίσω και άλλα πολλά φυσικά συμπληρώματα αλλα αυτο το συνεχισα σε μικροτερη δοση και τώρα ο ηλικιωμένος σκύλος μου ειναι πιο ζωηρός απο οτι ηταν πριν απο 3 χρονια.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

34 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη