Xiaomi Mi Smart Pet Αυτόματη Ταΐστρα Σκύλου Λευκή με Βάση 3600ml
Ταΐστρες & Ποτίστρες Σκύλων

Xiaomi Mi Smart Pet Αυτόματη Ταΐστρα Σκύλου Λευκή με Βάση 3600ml Κωδικός: 37869046

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 3.6L
  • Διαστάσεις: 311 × 180 × 387 (mm)
  • Έξυπνη σύνδεση με app
  • Ανθεκτικό στο δάγκωμα
  • 24ωρη αυτόματη τροφοδοσία
Δες όλη την περιγραφή
86,20
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 83,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 83,00 €

  2. 86,20 €

  3. 94,90 €

  4. 110,79 €

  5. 114,89 €

  6. 100,57 €

  7. 86,60 €

  8. 89,20 €

  9. 91,00 €

  10. 155,21 €

  11. 119,59 €

  12. 128,40 €

  13. 120,00 €

  14. 82,93 €

  15. 162,31 €

  16. 86,00 €

Περιγραφή

Αυτόματη ηλεκτρική ταΐστρα και ποτίστρα για τον σκύλο σας της εταιρείας Xiaomi, χωρητικότητας 3lt. Σας παρέχει τη δυνατότητα να προγραμματίζετε τα ημερήσια γέυματα του κατοικιδίου σας σε ακριβείς μερίδες, καθώς επίσης, διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος που καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό και επιτυγχάνεται συνεχής ροή.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

  • Ρύθμισε σταθερό χρόνο και ποσότητα αυτόματης σίτισης στο Mi Home/Xiaomi Home app και διανείμεις εξ αποστάσεως επιπλέον φαγητό, ακόμα και όταν λείπεις από το σπίτι.
  • Δύο σετ αισθητήρων παρακολουθούν συνεχώς την κατάσταση της υπολειπόμενης τροφής και της διανομής. Οι ελλείψεις ή τα σφάλματα τροφής υποδεικνύονται από την φωτεινή ένδειξη σίτισης και στο Mi Home/Xiaomi Home app.
  • Το αποθηκευμένο πρόγραμμα σίτισης και το ενσωματωμένο τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης εξασφαλίζουν τακτική σίτιση, ακόμα και σε περίπτωση διακοπής του δικτύου ή διακοπής ρεύματος.


  • Το δοχείο φαγητού, ο αναδευτήρας τροφίμων, η λεπίδα διανομής και το δοχείο φαγητού από ανοξείδωτο ατσάλι 304 συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις για υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. 
  • Το δοχείο φαγητού μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για καθαρισμό, αποφεύγοντας αποτελεσματικά τη συσσώρευση λίπους και διατηρώντας τα κατοικίδια καθαρά.
  • Ειδικά σχεδιασμένο για γάτες και μικρού έως μεσαίου μεγέθους σκύλους, μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 1.8 κιλά ξηρή τροφή για κατοικίδια, επαρκές για μια μεγάλη γάτα ή μικρό σκύλο για 15 έως 20 ημέρες, ενώ ο ιδιοκτήτης λείπει από το σπίτι για καθημερινές δραστηριότητες ή κοντινά ταξίδια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Τροφοδοτείται με: 5.9V / 1.0A
  • Μέγιστη κατανάλωση ισχύος: 5.9W
  • Χωρητικότητα: 3.6L
  • Μήκος καλωδίου: 1.5M
  • Διαστάσεις: 311 × 180 × 387 (mm)
  • Βάρος: 3kg

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:

  • 4ωρη αυτόματη τροφοδοσία κατοικίδιων ζώων
  • Αδιάβροχη και φρέσκια τροφή
  • Έξυπνη σύνδεση με app
  • Αποφεύγει τον τραυματισμό στα πέλματα
  • Ανθεκτικό στο δάγκωμα
  • Αποθηκευμένο καλώδιο ρεύματος, ώστε το κατοικίδιο να μη σκοντάψει πάνω στο καλώδιο ρεύματος ή τη θήκη φαγητού
  • Κατάλληλο για: γάτες και μικρού έως μεσαίου μεγέθους σκύλους* (Δεν συνιστάται για νεαρά κατοικίδια ηλικίας κάτω των τριών μηνών ή μεγάλου μεγέθους σκύλους)


    Κατασκευαστής

    Xiaomi

    Χαρακτηριστικά

    Κωδικός Προϊόντος
    BHR6143EU
    Είδος
    Ταΐστρα
    Slow Feeder
    Όχι
    Αυτόματη
    Ναι
    Χρώμα
    Λευκό

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    1. 25
    2. 3
    3. 3
    4. 2 αστέρια
      0
    5. 4
    Αξιολόγησε το προϊόν

    Εικόνες αξιολογήσεων

    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων

    Αξιολογήσεις χρηστών

    gio.k
    5
    36 στους 36 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μόλις τη παρέλαβα και θα πω τις αρχικές μου εντυπώσεις. Αρχικά αγορασμένη στα 113 θεωρώ είναι οριακά ακριβό για τα αντίστοιχα της αγοράς. Αλλά γενικά αξίζει. Να σημειώσω ότι έχω γάτα όχι σκύλο.

    (+) Θετικά:
    1) Απίστευτη ποιότητα κατασκευής, τα πλαστικά, το ίνοξ, η ταίστρα είναι μαγνητική, μια μαγεία σαν κατασκευή.
    2) Η εφαρμογή της Xiaomi, γνωστή, αξιόπιστη και κάνει παπάδες. Μπορείς να προγραμματίσεις το φαγητό σε όσα γεύματα θες την ημέρα αλλά όχι με γραμμάρια αλλά με δόσεις η οποία είναι περίπου 5γρ η δόση. Οπότε αν θέλετε 20γρ φαγητό προγραμματίζετε 4 δόσεις. Μπορεί να βγάλει και χειροκίνητα φαγητό είτε από την εφαρμογή είτε από το κουμπί (μπορεί να επανεργοποιηθεί).
    3) Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος υποστηρίζει μπαταρίες (4 AA) οι οποίες όμως δεν υπάρχουν στη συσκευασία αλλά τις βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ. Ξεβιδώνεις από κάτω ένα καπάκι, το τραβάς προς τα πάνω όπως δείχνει το βελάκι και ανοίγει η θήκη που μπαίνουν οι μπαταρίες.
    4) Εχει ένα ειδικό φίλτρο στη ταίστρα (πάνω στο καπάκι) που κρατάει τη τροφή φρέσκια με τα συστατικά αναλλοίωτα, όπως λέει, και προφανώς κρατάει τη μυρωδιά εγκλωβισμένη (να μη μυρίζει ο χώρος τροφή).
    5) Δεν πέφτουν κροκέτες όσο μετακινείς τη συσκευή σε αντίθεση με άλλες εταιρίες ούτε η γάτα μπορεί να ανοίξει το καπάκι όσο κι αν προσπαθήσει. Έχει πολύ καλό μηχανισμό και θέλει μεγάλη και καλή προσπάθεια με 2 ανθρώπινα χέρια για να βγει το καπάκι και να πάρεις πρόσβαση στη τροφή.
    6) Όπως σε όλα τα προϊόντα της Xiaomi βρίσκεις εύκολα στα κινέζικα sites μηχανικά ανταλλακτικά και φίλτρα.

    (-) Αρνητικά:
    1) Πρέπει να αλλάζεις κάθε μήνα το φίλτρο που έχει γύρω στα 5 ευρώ και δεν το βρίσκεις ελλάδα. Πρέπει να το βρεις από εξωτερικό να το παραγγείλεις. Παρήγγειλα ήδη 3 στα 15 εύρω με τα μεταφορικά.
    2) Το σημαντικότερο αρνητικό όμως είναι οτι η ταίστρα υποστηρίζει όπως λέει μόνο στρογγυλή ή οβάλ ξηρά τροφή. Οτιδήποτε άλλο περίεργο σχήμα, αστεράκι, τετραγωνάκι κλπ δεν υποστηρίζεται. Εγώ για κακή μου τύχη έχω τροφή με ακανόνιστο σχήμα και το δοκίμασα και το μόνο που παρατήρησα είναι ότι τελικά δεν υπολογίζει σωστά τη δοσολογία. Κάθισα ζύγισα για τα 30 γραμμάρια που θέλω έβαλα 6 δόσεις και δεν έβγαινε. Τις έκανα 7 δόσεις και μετά από πολλές δοκιμές και μετρήσεις μου βγαίνει περίπου 28-31γρ, οπότε είμαι μέσα. Λίγο πειραματισμό θέλει και το βρίσκεις. Απλά με προβληματίζει που λέει μη βάλετε ακανόνιστο σχήμα τροφής γιατί θα χαλάσει ο μηχανισμός τροφοδοσίας. Πάλι καλά όμως βρήκα ανταλλακτικό του μηχανισμού τροφής, οπότε αν χαλάσει θα το φτιάξω.

    Θα επανέλθω για οτιδήποτε νεότερο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

    marychaml
    1
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καθόλου αξιόπιστη. Παρόλο που οι κροκέτες είναι μικρές και δεν δημιουργούν πρόβλημα, το μηχάνημα μπλοκάρει συνέχεια και η λειτουργία σταματά μέχρι να πατηθεί το βασικό κουμπί για να ξεκινήσει πάλι...τι νόημα έχει δηλαδή το wifi και η λειτουργία εξ αποστασεως??? Καθόλου καλή αγορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • evisidiropoulou

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Αγόρασα 2 ,μία για το κάθε γατί. Εύκολη στη χρήση, ρυθμίζει ανετα τις δόσεις της τροφής και το ωράριο που θα τραφούν τα κατοικίδια. Must οι εφεδρικές μπαταρίες σε περίπτωση που πέσει το ρεύμα. Συνδέεται πανεύκολα στο wifi και μέσω του application είναι όλα υπό έλεγχο! Εξαιρετική αγορά

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • OneiRoi_Holistic

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Κλαίω τα χρήματα που έδωσα. Καθόλου εγκυρότητα στην χρήση του, αν πέσει το ίντερνετ ξερρυθμιζεται..ελλιπης οδηγιες χρησης, δεν.βρισκει ευκολα τοwifi....Ταξιδεύω συχνά και δεν νιώθω καμία ασφάλεια για τις γάτες μου με αυτή τη συσκευή....πολύ κακή αγορα

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • ioly.k

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Από τις καλύτερες αγορές. Εύχρηστο, ειδοποίηση για καθαριότητα της συσκευής και άψογος χειρισμός από την εφαρμογή.

      Προσοχή: τα γραμμάτια που προτείνει ανά μερίδα σίγουρα δεν είναι σωστά, αλλά κάνοντας μόνο 2 πειράματα και με την συνηθισμένη μεζούρα που χρησιμοποιούσα ήδη για την τροφή, βρήκα την κατάλληλη ποσότητα

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • AngelosPikoulas
      5
      1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Μια χαρά κάνει τη δουλεία του, και έχει μεγάλο δοχείο που κρατάειι μήνες. Οτι καλύτερο για τα λευτά του.

      Η σύνδεση με Wifi και το Xiaomi Home App είναι τέλεια, το ρυθμίζεις πανευκολα και ακόμα και εκτός σπίτιου.

      Αυτή η ιστορία με το φίλτρο, είναι μούφα. Δεν του έχω αλλάξει φίλτρο για 3 μήνες και δεν έχει κανένα πρόβλημα ή μυρωδιές.

      Το μόνο μικρό μειονέκτημα είναι ότι οι ποσότητες που βγάζει σε κάθε 1 μικροδόση δεν είναι απόλυτα σταθερές, αλλά επειδή βάζεις 3-6 σε κάθε γέυμα, συνολικά το πετυχαίνει. Για κάθε μία που βγαίνει τσιγκούνικη, αυτά που χρωστάει τα βγάζει στην επόμενη.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Eva_Tselou
      5
      1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

      Παρά πολύ καλή. Μου έχει λύσει τα χέρια. Το μόνο που θα πρέπει να τεστάρει κανεις είναι ποσα portions αντιστοιχούν στην τροφή του (με 2-3 φορές ρίχνοντας manually τροφή στο κυπελλάκι που την μέτραγα ήδη το έκανα εγώ) ώστε να ρίχνει κατά προσέγγιση τα σωστά γραμμάρια.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Kwn_Sofianou5029
      3
      9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πολύ όμορφος σχεδιασμός! Παρόλο που έχω IPhone συνδέθηκε πολύ εύκολα γιατί το είχα στο μυαλό μου με βάση αλλες κριτικές που είχα διαβάσει! Προσέξτε αν έχετε σήμα internet 5ghz να το κάνετε switch σε 2.4 αλλιώς δε συνδέεται, το λένε και οι οδηγίες. Με ζορισε τις 2 πρώτες μέρες πολύ γιατί τάιζε ΟΤΙ ΩΡΕΣ ΝΑΝΑΙ. Δηλαδή είχα βάλει τρία ταΐσματα 7:00-14:00-21:00 και αυτο έριχνε 6:00-12:00:18:00. Έκανα ένα restart τη συσκευή και την εφαρμογή και όλα μια χαρά! επίσης ενώ έλεγε ότι δε λειτουργεί με τριγωνικό σχήμα τροφής εμένα βγαίνει μια χαρά! ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στις ποσότητες δλδ διαφέρουν αρκετά με αυτές τις εφαρμογής, μπορεί και λόγω σχήματος δε ξέρω πάντως τις πρώτες μέρες χρειαζονται 2-3 ζυγίσματα για να καταλάβεις τι και πως! Θεωρώ πως αν αφιερώσεις λίγο χρόνο και το βρεις μετά σου λύνει τα χέρια και κρατάει φρέσκια περισσότερο την τροφή!

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Lina_Ovsyuk
      3
      1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      In use for a one month. Was difficult to connect, since it didn’t connect to the Internet. After we changed the time one hour front, the fitter didn’t change it and it stays one hour back. It doesn’t allow me to change. My cat is diabetic and he must follow the schedule, however at the moment the fitter doesn’t help at all

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • apostle
      3
      6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πολύ καλή εφαρμογή για τον χειρισμό της ταιστρας και σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος.
      Μεγάλη προσοχή όμως στις μερίδες και στην ποσότητα τροφής. Κάθε μερίδα έχει τεράστιες αποκλίσεις, και μπορεί να καταλήξετε το κατοικίδιο σας να μην τρώει την τροφή που του αναλογεί. Πρέπει να πάρετε πολλές μετρήσεις για να βγάλετε άκρη να καταλήξετε κάπου.

      Τα ενδεικτικά γραμμάρια που δείχνει η εφαρμογή μην τα υπολογίζετε καν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα θέλει πολύ καλή μέτρημα με ζυγαριά για να βρείτε τον σωστό αριθμό μερίδων.

      Είναι ο λόγος που βάζω 3 αστέρια γιατί είναι πολύ σημαντικός παράγοντας. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή ταιστρα και δεν της λείπει κάτι.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • mpefko
      4
      5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Δεν πιστευα ποτε οτι μια ταιστρα κατοικιδιου θα μπορούσε να γινει smart.. ποτε μην λες ποτε. Το προιον ειναι αψογο, η σχεση ποιοτητας/τιμης εξαιρετικη. Χωραει περιπου εναμιση κιλο (ισως λιγο παραπανω) ξηρας τροφής και διαθετει προγραμματα σιτισης τις ωρες που θελει ο ζωοφιλος και την ποσοτητα που θελει. Εξυπηρετει περισσοτερα απο ενα ζωα, που ηταν και το προβλημα αν θα γινοταν, με αποτελεσμα να προσφερει ξενοιασια και σιγουρια. Διαθέτει προφιλ του ζωου (ονομα/κιλα/ηλικια) και αποφασιζει για την ποσοτητα και τις ωρες. Με τρια μονιμως πεινασμενα γατακια, με εχει εξυπηρετησει και κυριως τα ζωα εχουν αποδεσμευσει εμενα απο το φαγητο τους. Ιδιαιτερη ΄λειτουργια το ταισμα των ζωων ε πριπτωση που θα πεσει το ρευμα χρησιμοποιωντας τις μπαταριες που εισαγονται σε ενα σημειο της βασης. Σε λιγο καιρο, τα ζωντανα τα βρισκουν μεταξυ τους και τρωνε με την σειρα, κανεις δεν μενει παραπονεμενος. Σε συνδυασμο με την ποτιστρα ειναι μια εξαιρετικη επολογη.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Georgina_Kontogianni
      5
      3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πολύ καλό προϊόν για γάτα. Πολύ εύκολο στη χρήση και συνδέθηκε αμέσως με το Xiaomi app.
      Στέλνει ειδοποιήσεις μετά το κάθε τάισμα αλλά και για ό,τι χρειαστεί, π.χ. έλλειψη τροφής, αλλαγή φίλτρου, καθάρισμα κλπ.
      Λειτουργεί με ρεύμα και backup μπαταρίες σε περίπτωση διακοπής.
      Το μόνο αρνητικό του είναι ότι δεν υπολογίζει σωστά τα γραμμάρια που βγάζει, όμως έχει να κάνει με το μέγεθος της κροκέτας.
      Απολύτως ευχαριστημένη μετά από τρεις μήνες χρήσης!

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Areti_Fak
      5
      2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Το αγόρασα χθες, πραγματικά σου λύνει τα χέρια. Μπορείς ακόμα και να λείψεις κάποιες ώρες παραπάνω χωρίς να ανησυχείς για το τάισμα του κατοικίδιου σου. Πολύ εύκολο στη χρήση και συνδέθηκε αμέσως με το Xiaomi app.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • KKonstadine
      5
      6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Λύνει τα χέρια στο θέμα της σίτισης του κατοικίδιου.

      Μικρό θέμα ο αλγόριθμος που έχει το mi home για τη μεριδοποίηση της τροφής, που σύμφωνα με τις προτάσεις του η γάτα έτρωγε 100 γρ. ενώ για την ηλικία της η συσκευασία της τροφής προτείνει 60. Απλά μείωσα τις μερίδες ώστε να βγαίνει η σωστή ποσότητα.

      Μετά από μια μέρα προσαρμογής η γάτα δεν γκρινιάζει για τροφή και δεν με ξυπνάει τα πρωινά.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • njaved79
      4
      4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      I have this almost 2 months now, its amazing and its working very well. Of course recommended to anyone.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • giwrgos_vassos
      5
      3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Όπως όλα τα xiaomi ωραίο προϊόν .
      Η τροφή διατηρείται σε περιβάλλον χωρίς οξυγόνο .
      Καλή τιμή ..κοστίζει λιγότερο από Κίνα .

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Kostas_K83
      5
      8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Εξυπηρετεί άνετα 3 γάτες και χωράει τροφή για τουλάχιστον μια εβδομάδα Δεν αφήνει οσμές ούτε μαζεύονται μερμήγκια λειτουργεί απροβλημάτιστα και προσδίδει καθαριότητα ! Το μπολ αφαιρείτε με το ένα χέρι και πλένεται πανεύκολα ! Για 100€ που το βρήκα είναι πολύ τίμιο , στα 140 που παίζει ξεφεύγει λίγο

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • thanskarp
      5
      9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Εύκολη σχετικά αρχική παραμετροποίηση. Δίνεις πληροφορίες στην εφαρμογή xiaomi mi home σχετικά με το κατοικίδιο ( ηλικία, φύλο, κιλά) και την τροφή (ποσοστό πρωτεΐνης, λίπος υγρασία) και προτείνει πρόγραμμα διατροφής και τροποποιείς ανάλογα και το αποθηκεύεις και δεν χρειάζεται κάτι άλλο εκτός από το να γεμίζεις με τροφή την συσκευή.
      Ο γάτος μου χρειάστηκε μόνο μια φορά να του υποδείξω ότι εκεί υπάρχει τροφή και πλέον ασχολούμαι μόνο να του δίνω καμία κονσέρβα.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Molly_Konsolaki
      5
      9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Τεραστιο συν το ότι αποθηκεύει τα γευματα και δεν χρειάζεται κάθε μέρα να ετοιμάζεις τα γεύματα της επόμενης ημέρας. Αντίστοιχη άλλης εταιρίας δεν το κάνει αυτό. Η συσκευή δεν έχει ποτίστρα. Προφανώς κάποιος παρερμηνευσε την ύπαρξη φίλτρου που πράγματι υπάρχει, αλλά είναι φίλτρο για την ξηρά τροφή, και νόμιζε ότι είναι φίλτρο νερού. Επίσης όταν η συσκευή λειτουργεί με τις μπαταρίες δεν μπορείς να παρέμβεις στον προγραμματισμό των γευμάτων. Ωστοσο, ταΐζει κανονικά. Οι οδηγίες ελλιπεστατες. Το αγόρασα στα 111€, σίγουρα θα πέσει η τιμή του.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πολύ βολική και αξιόπιστη! Στα λεφτά που τη βρίσκεις στο skroutz είναι ό,τι καλύτερο!

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      Άψογο, πέρνει και μπαταρίες σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

      τέλειο!μου έλυσε τα χέρια!

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • 5
      4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      πολύ καλή, τη χρησιμοποιώ για τη γάτα μου

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ερωτήσεις

    685 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Nikolaos_Mourtzilas

    το εχω για τη γατα μου και βολευει πολυ ακομα και σε μικρο μαλτεζακι που ηρθε σπιτι και το ανακαλυψε

    elzorog

    Το αγόρασα και μόλις συνδέεται στο wifi ρίχνει, modem, router, repeater και τηλέφωνο. Δύο μέρες τώρα κανείς δεν έχει καταφέρει να βρει τι φταίει. Έχει κανείς σχετική εμπειρία;

    g_papadakis

    Κάνει conflict η IP του με τον ρουτερ
    Ρύθμισε τον ρουτερ σε DHCP

    pirovola

    Η εφαρμογή μέχρι πόσα κιλά υποστηρίζει για σκύλο;

    vagelis_d

    ρίχνεις όση δόση χρειάζεται το ζώο, είτε γάτα είτε σκύλος. Η δόση είναι 3-5γρ και παίζει κάποιος με πολλαπλάσια αυτού

    ermisarvanitakis

    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου πει με δύο γάτες πως γίνεται η μεριδοππιηση και πως δεν θα τρώει η μία γάτα την τροφή της άλλης; Ευχαριστώ

    Δες όλες τις ερωτήσεις (13)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες