Unold Παγωτομηχανή 1.2lt Μαύρη
Παγωτομηχανές

Unold Παγωτομηχανή 1.2lt ΜαύρηΚωδικός: 37882811

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα μπολ: 1.2lt
  • Αυτοψυχόμενος συμπιεστής 135W
  • Με οθόνη LCD
  • Ψηφιακός χρονοδιακόπτης
  • Εύκολος καθαρισμός
Δες όλη την περιγραφή
180,06
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+59,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 180,06 €

Περιγραφή

Για Παγωτά & Άλλες Δροσερές Δημιουργίες

Ετοιμάστε για εσάς και τους αγαπημένους σας απολαυστικά παγωμένα επιδόρπια με την παγωτομηχανή Unold Ice Cream Maker Uno. Είναι ιδανική για όσους αγαπούν το νόστιμο παγωτό, το σορμπέ ή το παγωμένο γιαούρτι!

Έχει συμπαγή σχεδιασμό και πλήρως αυτόματη λειτουργία. Σε μόλις 30 λεπτά (με προψυγμένα υλικά), θα έχετε 1,2 λίτρα νόστιμου παγωτού. Η παγωτομηχανή Unold Ice Cream Maker Uno διαθέτει έναν πλήρως αυτόματο, αυτοψυχόμενο συμπιεστή 135W που ψύχει τα γλυκά σας στους -35°C. Το στιβαρό μοτέρ του είναι κατάλληλο για συνεχή λειτουργία, εξασφαλίζοντας τέλεια καλά αναμεμειγμένα αποτελέσματα κάθε φορά.


Προσθέστε Υλικά για Τέλειο Αποτέλεσμα

Με τα φιλικά προς το χρήστη κουμπιά και την οθόνη LCD, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ή τον ψηφιακό χρονοδιακόπτη από 5 έως 60 λεπτά. Προσθέστε ξηρούς καρπούς, κομμάτια φρούτων ή άλλα συστατικά μέσα από το άνοιγμα του καπακιού για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές παγωμένες λιχουδιές.


Εύκολος Καθαρισμός

Αφού απολαύσετε το σπιτικό σας παγωτό, το καθάρισμα είναι παιχνιδάκι. Το αφαιρούμενο μπολ από ανοξείδωτο ατσάλι καθαρίζεται εύκολα - απλά πλύνετε με ζεστό σαπουνόνερο.

Κατασκευαστής

Unold

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
48825
Ισχύς
135 W
Χωρητικότητα
1,2 lt
Γρανίτα
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη