Αθλητικά Παπούτσια

Adidas Terrex Trailrider Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Trail Running Core Black / Grey Three / Mint Ton Κωδικός: 37924055

Δέσε τα κορδόνια και πήγαινε για τρέξιμο εκτός πόλης. Αυτά τα adidas Terrex παπούτσια ορεινού τρεξίματος είναι σχεδιασμένα για άνεση και ανθεκτικότητα σε ανώμαλο έδαφος. Η Lightstrike ενδιάμεση σόλα...

Δες όλη την περιγραφή

Δέσε τα κορδόνια και πήγαινε για τρέξιμο εκτός πόλης. Αυτά τα adidas Terrex παπούτσια ορεινού τρεξίματος είναι σχεδιασμένα για άνεση και ανθεκτικότητα σε ανώμαλο έδαφος. Η Lightstrike ενδιάμεση σόλα απορρόφησης κραδασμών και η κατασκευή για προστασία από τα βράχια σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση σε ανώμαλα εδάφη. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ Continental™...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου 19 ώρες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Περιγραφή

Δέσε τα κορδόνια και πήγαινε για τρέξιμο εκτός πόλης. Αυτά τα adidas Terrex παπούτσια ορεινού τρεξίματος είναι σχεδιασμένα για άνεση και ανθεκτικότητα σε ανώμαλο έδαφος. Η Lightstrike ενδιάμεση σόλα απορρόφησης κραδασμών και η κατασκευή για προστασία από τα βράχια σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση σε ανώμαλα εδάφη. Η εξωτερική σόλα από καουτσούκ Continental™ εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε ρίζες, βράχια, και στεγνό ή βρεγμένο έδαφος. Οι συνθετικές επενδύσεις ενισχύουν την ανθεκτικότητα, ενώ η επενδεδυμένη γλώσσα δεν αφήνει τίποτα να μπει μέσα για να συνεχίζεις σε κάθε είδους έδαφος.

Κατασκευή με ανακυκλωμένα υλικά

Κατασκευή από ανακυκλωμένα υλικά, με επάνω μέρος από τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Αυτό το προϊόν αντιπροσωπεύει μία μόνο από τις λύσεις στην προσπάθειά μας να βάλουμε τέλος στα πλαστικά απορρίμματα.

Ανάλαφρη αίσθηση. Ταχύτητα.

Η adidas Lightstrike τεχνολογία επαναπροσδιορίζει την ταχύτητα, με μια εξαιρετικά ελαφριά ενδιάμεση σόλα για δυναμικές και ανάλαφρες κινήσεις.

Εξωτερική σόλα από καουτσούκ continental™

Εξωτερική σόλα από καουτσούκ Continental™ για εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνές και υγρές επιφάνειες.

Κατασκευαστής

Adidas

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GW5557
Τύπος
Trail
Φύλο
Γυναίκα
Χρώμα
Μαύρο
Δημοφιλής Σειρά
Adidas Terrex

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • saleon

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Σε αυτή την κατηγορία τιμής το τέλειο παπούτσι για περπάτημα και τρέξιμο σε ανώμαλο δρόμο. Και πολύ όμορφο. Πεζοπορία για πολλές ώρες σε πετρώδες έδαφος, χαλίκια, μικτό δασώδες, φύλλα, δέντρα, και ελαφρά αναρρίχηση δεν κατάλαβα τίποτα. Πολύ ελαφρύ και σταθερό.

    Το δοκίμασα και στην πόλη.
    Δεν θα το συνιστούσα με βροχή σε πεζοδρόμιο και στιλπνές πέτρες τύπου μάρμαρο, έκανα πατινάζ, παρότι στη βρεγμένη άσφαλτο και σε βρεγμένα βράχια ήταν θηρίο!

    Το μόνο που έχω ακούσει ως αρνητικό είναι πως έχει έντονη καμάρα. Εμένα δεν μου φάνηκε έτσι αν και έχω πλατυποδία, αλλά σε άλλα πόδια ίσως είναι διαφορετικό.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες