Ισχυρή απόδοση, κάθε στιγμή Ανακάλυψε τη νέα σειρά Duoflex
Ad
Ατμοκαθαριστές

Polti Vaporetto SV450_Double Ατμοκαθαριστής Χειρός Πίεσης 4.5bar με Κοντάρι Κωδικός: 37957780

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Steam Pressure: 4.5 bar
  • Χωρητικότητα Κάδου: 0,3 lt
  • Έτοιμος σε 15 δευτερόλεπτα
  • Εμβέλεια χρήσης: 7.5 m

Ο SV450 συνδυάζει σε μία μόνο συσκευή τη διπλή λειτουργία: σφουγγαρίστρα ατμού και φορητό καθάρισμα, ιδανικός για 15 διαφορετικές επιφάνειες.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά και έχει ικανοποιητική πίεση ο ατμός.

Δες όλη την περιγραφή
139,30
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+11,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 139,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 139,30 €

  2. 135,95 €

  3. 121,38 €

  4. 183,23 €

Περιγραφή

Ο όρθιος ατμοκαθαριστής SV450 συνδυάζει σε μία μόνο συσκευή τη διπλή λειτουργία: σφουγγαρίστρα ατμού και φορητό καθάρισμα, ιδανικός για 15 διαφορετικές επιφάνειες, χάρη στην πλήρη σειρά εξαρτημάτων και στην ιδιαίτερη βούρτσα VaporForce που διαθέτει.

Ελαφρύς και πρακτικός, σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων και βακτηρίων. Ο ρυθμιζόμενος ατμός του τον καθιστά κατάλληλο για όλα τα δάπεδα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ενώ ο ενσωματωμένος φορητός ατμοκαθαριστής επιτρέπει τη μέγιστη ευελιξία.

Συνδέστε απλώς ένα από τα 14 αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του και καθαρίστε όποια επιφάνεια επιθυμείτε, όπως χαλιά και μοκέτες, αλλά και το μπάνιο, την κουζίνα, τα παράθυρα κ.α.

Οι χρήστες που τον έχουν αγοράσει τον ξεχωρίζουν κυρίως γιατί καθαρίζει ικανοποιητικά και έχει ικανοποιητική πίεση ο ατμός.

Έτοιμος σε 15 Δευτερόλεπτα

Ο Vaporetto SV450_Double είναι έτοιμος σε μόλις 15 δευτερόλεπτα: το πράσινο φως στον ρυθμιστή υποδεικνύει πότε ο όρθιος ατμοκαθαριστής είναι έτοιμος για χρήση.

Ανέπαφη Εφαρμογή & Αφαίρεση Πανιού

Το πρακτικό σύστημα ανέπαφης εφαρμογής και αφαίρεσης πανιών επιτρέπει την εύκολη αλλαγή πανιών με το πόδι, για χέρια καθαρά και στεγνά.

Ιδανικός για Λείες Επιφάνειες

Μπορεί να δεχτεί ποικιλία εξαρτημάτων ατμοκαθαριστή. Ένα από αυτά είναι το ειδικό εξάρτημα λείων επιφανειών (τζάμια, κρύσταλλα, καθρέφτες), στο οποίο προσαρμόζεται το λαστιχένιο πανί για καθαρισμό των υφασμάτινων επιφανειών.

Τέλεια Απολύμανση & Καθάρισμα

Χάρη στο σπιράλ επέκτασης και στα εξαρτήματα που μπορεί να δεχθεί η συσκευή, μπορείτε όχι μόνο να καθαρίστε, αλλά και να απολυμάνετε τέλεια και τις πιο δύσκολες επιφάνειες, όπως λεκάνη τουαλέτας, νιπτήρες, κ.α.

Μπορείτε να προσεγγίσετε οποιοδήποτε δυσπρόσιτο σημείο και να αφαιρέσετε με επιτυχία ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες.

Σφουγγάρισμα & Οικολογική Απολύμανση

σε Κάθε Επιφάνεια

Η συσκευή διαθέτει ρυθμιστή ατμού έτσι ώστε ο ατμός να προσαρμόζεται ανάλογα με την επιφάνεια καθαρισμού.

Ιδανικός ακόμη και για ευαίσθητες επιφάνειες (ξύλινα δάπεδα, παρκέ, κ.α.). 

Περιλαμβάνει 14 εξαρτήματα, τα οποία διευκολύνουν τον καθαρισμό έως και 15 διαφορετικών επιφανειών.

Τέλειο Αποτέλεσμα σε Χαλιά-Μοκέτες

Ο ειδικός σκελετός επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και σε χαλιά, με εξαιρετική ολίσθηση. Ο ατμός αφαιρεί τυχόν λεκέδες και σκοτώνει ακάρεα και αλλεργιογόνους μικροοργανισμούς που κρύβονται στο πέλος των χαλιών, προσφέροντάς μας ένα πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Πανιά Δαπέδου

Τα πρακτικά πανιά από μικροΐνες υψηλής απορρόφησης μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και απορροφούν εύκολα τους ρύπους και τα λίπη που μαλακώνει ο ατμός.

Αξεσουάρ Χαλιού

Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση για μέγιστη ευκολία στη χρήση.

Κουμπώστε το πλαίσιο πάνω στη σφουγγαρίστρα ατμού και απλώς περάστε το πάνω από τα χαλιά σας.

2 Στρογγυλές Βούρτσες

  • Μεγάλη Στρογγυλή Βούρτσα

Ιδανική για την απομάκρυνση της επίμονης βρωμιάς, προσθέτοντας τη λειαντική δράση των τριχών στην αποτελεσματικότητα του ατμού. Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιφάνειες.

  • Μικρή Στρογγυλή Βούρτσα

Συνιστάται για την αφαίρεση επίμονων ρύπων από πολύ στενές επιφάνειες, όπως εστίες, περσίδες, αρμολόγηση πλακιδίων, στοιχεία μπάνιου κ.λπ. Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιφάνειες.

Στρογγυλή Βούρτσα με Ορειχάλκινες Τρίχες

Αυτή η βούρτσα, κατασκευασμένη από ορειχάλκινες τρίχες, ενδείκνυται για βαθύ καθαρισμό ανθεκτικών επιφανειών από επίμονους, δύσκολα αφαιρούμενους ρύπους.

Εξάρτημα Αρμών

Το εξάρτημα για τους αρμούς είναι σχεδιασμένο για να καθαρίζει τα κενά μεταξύ των πλακιδίων, από μούχλα, υπολείμματα σαπουνιού και άλλους ρύπους.

Η ειδική του κατασκευή, με τις τρίχες τοποθετημένες κατά μήκος του εξαρτήματος, το κάνει ιδανικό για χρήση σε πλακάκια και παρόμοιες εγκοπές.

Συμπυκνωτής Ατμού

Ο συμπυκνωτής ατμού εξασφαλίζει μεγαλύτερη συγκέντρωση του ατμού και βοηθάει να φτάσετε στα πιο δυσπρόσιτα σημεία χάρη στο καμπυλωτό σχήμα του.

Μπορείτε να το στερεώσετε στη λόγχη του ατμοκαθαριστή για να πετύχετε καθάρισμα στο μισό χρόνο, χωρίς τρίψιμο.

Ακροφύσιο Ατμού

Συγκεντρώνει τον ατμό και τον εκτοξεύει με πίεση σε περιοχές και επιφάνειες που είναι δύσκολο να προσεγγιστούν.

Ιδανικό για καθαρισμό καλοριφέρ, κουφώματα πορτών και παραθύρων, παντζούρια και άλλες παρόμοιες περιοχές

Εξάρτημα για Τζάμια

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του και συνιστάται για τον καθαρισμό καθρεπτών, παραθύρων και άλλων γυάλινων επιφανειών.

Όταν συνδυάζεται και με άλλα αξεσουάρ μπορεί να απολυμαίνει ταπετσαρίες και στρώματα, να καθαρίσει ντουλάπια, πόρτες και άλλες επίπεδες επιφάνειες.

Πανάκι για το Εξάρτημα Τζαμιών

Εφαρμόζεται στο μικρό αξεσουάρ καθαρισμού παραθύρων, συλλέγοντας τη βρωμιά που διαλύεται από τον ατμό.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί κατά τον καθαρισμό υφασμάτων και ταπετσαριών αυτοκινήτου και γενικά μικρών σκληρών επιφανειών, κάθετων ή οριζόντιων.

Εύκαμπτος Σωλήνας

  • Χρησιμοποιείται μόνος του ή σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ.
  • Επεκτείνει το εύρος και την ευελιξία χρήσης του προϊόντος.
  • Επιτρέπει να καθαρίζετε ακόμα και δυσπρόσιτες περιοχές.

Γιατί να επιλέξετε ατμοκαθαριστή με κοντάρι;

Ένας ατμοκαθαριστής με κοντάρι ή αλλιώς σφουγγαρίστρα ατμού (steam mop) έχει συνήθως τη μορφή μιας σκούπας stick. Διαθέτει δοχείο νερού, το οποίο είναι τοποθετημένο πάνω στο κοντάρι της συσκευής και στο κάτω μέρος του κονταριού βρίσκεται το πέλμα δαπέδου, που συνήθως συνοδεύεται από κάποιο υφασμάτινο πανάκι και παραπέμπει σε παρκετέζα.

Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για ένα ελαφρύτερο προϊόν, με μικρότερη χωρητικότητα δοχείου νερού και ενδείκνυται για περιπτώσεις που χρειάζεται ένας γρήγορος, αλλά αποτελεσματικός καθαρισμός, όπως για παράδειγμα να καθαρίσετε τα περιττά νερά μετά το μπάνιο ή τις πατημασιές μετά από μια βόλτα στον κήπο.

Με τη σωστή χρήση και συχνότητα ενός ατμοκαθαριστής με κοντάρι μπορείτε να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε εύκολα και γρήγορα.

Κατασκευαστής

Polti (Ατμοκαθαριστές)

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
PTEU0282

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
1500 W
Πίεση Ατμού
4.5 bar
Χρόνος Θέρμανσης
15 s
Χωρητικότητα Κάδου
0,3 lt
Μήκος Καλωδίου
4,5 m
Βάρος
2,4 kg
Θερμοκρασία Ατμού
-
Συνεχόμενη Παροχή Ατμού
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Χειρός
Ναι
με Κοντάρι
Ναι
Τροχήλατο
Όχι
Σφουγγάρισμα
Ναι
με Αναρρόφηση
Όχι
Αφαιρούμενος Κάδος
Ναι

Εξαρτήματα

Πέλμα Δαπέδου
Ναι
Σπιράλ
Ναι
Ακροφύσιο
Ναι
Σωλήνας
Ναι
Βούρτσα
Ναι
Πανάκι
Ναι
Σίδερο
Όχι
Εξάρτημα Χαλιού
Ναι
Εξάρτημα Τζαμιών
Ναι
Πέλμα για Υφάσματα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • VARVARA_MAKRIDI
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι όπως έχουν γράψει και αλλού άλλο level καθαριότητας. Κάνει φοβερή δουλειά στο σφουγγαρισμα, με ένα πέρασμα τα εξαφανίζει όλα και δεν αφήνει γραμμές όπως η σφουγγαριστρα. Τζάμια και πλακάκια μπάνιου πεντακάθαρα, αρμοι με άλατα με λίγο παραπάνω επιμονή καθάρισαν τέλεια! Δεν έχει καλή ισορροπία με τα εξάρτημα σφουγγαρισματος με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει με την 1η φορά το δοχειο για το αρωματικό, βέβαια λειτουργεί κ χωρίς αυτό. Σίγουρα αξίζει!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Roza247
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τον έχω μια εβδομάδα περίπου..τον πήρα λόγω μωρού που σέρνεται συνέχεια στο πάτωμα και τα χάλια..δεν περίμενα να δω ορατή διάφορα πέρα από το ότι κάνει απολύμανση..κ όμως άλλο επίπεδο καθαριότητας..με το σφουγγάρισμα δεν έλαμπε ποτέ έτσι το πάτωμα..τον χρησιμοποίησα και στα ντουλάπια της κουζίνας κ στα τζάμια εντυπωσιάστηκα!!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evanthia_koul
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πρόκειται για το νέο μου απόκτημα για τις δουλειές του σπιτιού και είμαι πολύ χαρούμενη που τον αγόρασα. Πρώτον, είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να έχω για σφουγγάρισμα και με τα πανιά μικροϊνών που έχει μπορεί να σφουγγαρίσει όλα τα δάπεδα, ακόμη και το λαμινέιτ μου. Δεύτερον, είναι πολύ ελαφρύς και πρακτικός ως ατμοκαθαριστής χειρός. Τρίτον, αν και έχει μικρό δοχείο, επειδή μπορώ να προσθέτω νερό χωρίς να το σταματήσω και είναι άμεσα έτοιμος δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί δεν χρειάζεται να διακόψω τις δουλειές μου. Τον έχω λατρέψει!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kelly_devet
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τον χρησιμοποίησα μόλις γύρισα από διακοπές, έκανα μια γενική σε όλο το σπίτι και έχω να πω ότι είναι γρήγορος ατμοκαθαριστής και πολύ αποτελεσματικός. Είναι πλήρης από πανιά και εξαρτήματα, το μόνο που χρειάζεται είναι το υγρό του το Frescovapor το οποίο το αγόρασα αργότερα και πραγματικά άξιζε κι αυτό γιατί έδωσε ένα απίστευτο άρωμα φρεσκάδας στο σπίτι. Να τον προτιμήσετε!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • FENIA_D8908
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το έχω εδω και ένα μήνα και σώθηκα πραγματικά σε σφουγγάρισμα και απολύμανση! Πολύ ξεκούραστο στο πέρασμα των χαλιών, έχω και κατοικίδια οπότε χρειάζεται να τα περνάω αρκετά συχνά. είναι πρακτικό γιατί γίνεται ατμοκαθαριστής χειρός και τα αξεσουάρ του, πανιά και βουρτσάκια, είναι πολύ χρήσιμα.

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό! Το συστήνω!

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Πίεση ατμού
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα καθαρισμού
    • Ταχύτητα θέρμανσης νερού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μέγεθος δοχείου νερού
    • Πίεση ατμού
    • Δεν χρειάζονται συχνές παύσεις για ζέσταμα του νερού
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

81 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες