Μαγεία η Απόκρυφη Παράδοση του Κόσμου
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Μαγεία η Απόκρυφη Παράδοση του Κόσμου Κωδικός: 38135533

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο, καρπός συλλογικής προσπάθειας αξιόλογων ερευνητών, που φωτίζει πολλές από τις όψεις της πιο απόκρυφης παράδοσης του κόσμου. Μια εμπεριστατωμένη και ταυτόχρονα μοναδική στο...

Δες όλη την περιγραφή

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο, καρπός συλλογικής προσπάθειας αξιόλογων ερευνητών, που φωτίζει πολλές από τις όψεις της πιο απόκρυφης παράδοσης του κόσμου. Μια εμπεριστατωμένη και ταυτόχρονα μοναδική στο είδος της έρευνας που διεισδύει στην άγνωστη ιστορία αλλά και στο περιεχόμενο της μαγείας, η οποία παραμένει διαχρονικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, μυστήρια αλλά...

Δες όλη την περιγραφή
  • Εκδότης: Αρχέτυπο
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2007
  • Αριθμός σελίδων: 272
  • Κωδικός ISBN-13: 9789604210930
  • Διαστάσεις: 14×21
10,49
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 10,49 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,93 €

  2. 10,49 €

  3. 15,90 €

  4. 13,52 €

Περιγραφή

Ένα πρωτοποριακό βιβλίο, καρπός συλλογικής προσπάθειας αξιόλογων ερευνητών, που φωτίζει πολλές από τις όψεις της πιο απόκρυφης παράδοσης του κόσμου. Μια εμπεριστατωμένη και ταυτόχρονα μοναδική στο είδος της έρευνας που διεισδύει στην άγνωστη ιστορία αλλά και στο περιεχόμενο της μαγείας, η οποία παραμένει διαχρονικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, μυστήρια αλλά και αντιφατικά φαινόμενα του ανθρώπινου πολιτισμού.
Διαβάστε:
Για τις μαγικές τελετές των Αρχαίων, τα εκστατικά ταξίδια των Σαμάνων, τους δαίμονες της Αφρικής, τα πνεύματα της Βουντού, τις μυστικές τελετουργίες της Αιγύπτου, τις μαγικές τέχνες στο Ισλάμ, στο Θιβέτ, στην Ινδία, στην Κίνα και στην Άπω Ανατολή.
Για τη μαγεία στην αρχαία Ελλάδα και στο Βυζάντιο, τους φιλόσοφους "μάγους" της Αναγέννησης, τη μαγική γλώσσα των αγγέλων και τις επικλήσεις του Τζον Ντι, τις μυστικές δοξασίες της Καμπαλά και τα κρυφά νήματα που συνδέουν τη μαγεία με τη θρησκεία.
Για τη Wicca και τη λατρεία της Μεγάλης Θεάς, το κυνήγι των μαγισσών, τα μαγικά βιβλία, τη μαύρη μαγεία και τις νέες μαγικές φόρμουλες. Για την άγνωστη ελληνική λαϊκή μαγεία, τους Έλληνες μάγους του 20ού αιώνα, τις γυμνές μάγισσες της Θράκης και τη μαγεία στην Ελλάδα σήμερα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαγεία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
272
Έτος έκδοσης
2007
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες