Ad
Βρεφικές Κουβέρτες

Nef-Nef Homeware Κουβέρτα Αγκαλιάς & Λίκνου Spy Squad Fleece Πράσινη 75x110εκ.Κωδικός: 38147295

Η νέα βρεφική συλλογή της Nef Nef σας προσφέρει τα πιο χαρούμενα και τρυφερά σχέδια, για να διακοσμήσετε το δωμάτιό τους και να απολαύσετε μαζί τον μαγικό μικρόκοσμό τους. Βρεφική κουβέρτα fleece

Δες όλη την περιγραφή

Η νέα βρεφική συλλογή της Nef Nef σας προσφέρει τα πιο χαρούμενα και τρυφερά σχέδια, για να διακοσμήσετε το δωμάτιό τους και να απολαύσετε μαζί τον μαγικό μικρόκοσμό τους. Βρεφική κουβέρτα fleece, που θα δώσει ξεχωριστό στυλ στο δωμάτιο του μωρού σας.

Δες όλη την περιγραφή
7,42
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,42 €

Περιγραφή

Η νέα βρεφική συλλογή της Nef Nef σας προσφέρει τα πιο χαρούμενα και τρυφερά σχέδια, για να διακοσμήσετε το δωμάτιό τους και να απολαύσετε μαζί τον μαγικό μικρόκοσμό τους. Βρεφική κουβέρτα fleece, που θα δώσει ξεχωριστό στυλ στο δωμάτιο του μωρού σας. Το ύφασμά της είναι απαλό, φτιαγμένη από 100% polyester, βάρους 300gr/m2. Ιδανική κουβέρτα για τους χειμερινούς μήνες.

Κατασκευαστής

Nef-Nef Homeware

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Αγκαλιάς & Λίκνου
Υλικό
Fleece
Χρώμα
Πράσινο
Ισπανίας
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
110 εκ.
Πλάτος
75 εκ.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Αρκουδάκι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη