Κάδοι Απορριμμάτων

Navaris Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Λευκός 5ltΚωδικός: 38204723

Το σετ κάδοι οργανικών αποβλήτων είναι ιδανικό για την κουζίνα αλλά και για το μπάνιο. Πρόκειται για δύο κάδους, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο και φέρουν καπάκια με...

Δες όλη την περιγραφή

Το σετ κάδοι οργανικών αποβλήτων είναι ιδανικό για την κουζίνα αλλά και για το μπάνιο. Πρόκειται για δύο κάδους, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο και φέρουν καπάκια με γατζάκι για να τα κρεμάτε και να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να απορρίψετε οργανικά απόβλητα στο μπάνιο και στην κουζίνα αλlά...

Δες όλη την περιγραφή
-25% για αυτή την αγορά
Λήξη: 15/09/2024

28,99 €

21,74€
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 22,80 €

Περιγραφή

Το σετ κάδοι οργανικών αποβλήτων είναι ιδανικό για την κουζίνα αλλά και για το μπάνιο. Πρόκειται για δύο κάδους, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πολυπροπυλένιο και φέρουν καπάκια με γατζάκι για να τα κρεμάτε και να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για να απορρίψετε οργανικά απόβλητα στο μπάνιο και στην κουζίνα αλlά και για να αποθηκεύσετε διάφορα μικροαντικείμενα.

Κάθε μπολ έχει χωρητικότητα 5 λίτρα. Έτσι έχετε αρκετό χώρο για τα απορρίμματα ή τα σκεύη σας. Οι κάδοι οργανικών αποβλήτων μπορούν εύκολα να καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων.

Διαστάσεις: 19,5x18x25 cm

Κατασκευαστής

Navaris

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικός
Ανακύκλωσης
Όχι
με Φωτοκύτταρο
Όχι
με Πεντάλ
Όχι
με Ροδάκια
Όχι
για Ντουλάπι
Όχι
Χωρητικότητα
5 lt
Χρώμα
Λευκό

Διαστάσεις

Μήκος
19,5 cm
Πλάτος
18 cm
Ύψος
25 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη