Παιδικές Παπλωματοθήκες

Nef-Nef Homeware Σετ Παιδική Παπλωματοθήκη Βαμβακερή Μονή με Μαξιλαροθήκη Fashion Blogger Ροζ 160x240εκ.Κωδικός: 38223206

Εκεί όπου η φαντασία δεν βάζει όρια, οι σούπερ ήρωες ξεφυτρώνουν ο ένας μετά τον άλλον και οι καλύτεροι φίλοι πιστεύουν στη μαγεία. Η παιδική συλλογή της Nef Nef εναλλάσσει περιπετειώδεις ιστορίες,

Δες όλη την περιγραφή

Εκεί όπου η φαντασία δεν βάζει όρια, οι σούπερ ήρωες ξεφυτρώνουν ο ένας μετά τον άλλον και οι καλύτεροι φίλοι πιστεύουν στη μαγεία. Η παιδική συλλογή της Nef Nef εναλλάσσει περιπετειώδεις ιστορίες, κάνοντας τα δωμάτια τους πεδία δράσης. Υπέροχη παιδική παπλωματοθήκη μονή, σετ δύο τεμαχίων, με όμορφο σχέδιο, που θα δώσει χαρά σε κάθε μικρή μας φίλη.

Δες όλη την περιγραφή
19,74
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 19,74 €

Περιγραφή

Εκεί όπου η φαντασία δεν βάζει όρια, οι σούπερ ήρωες ξεφυτρώνουν ο ένας μετά τον άλλον και οι καλύτεροι φίλοι πιστεύουν στη μαγεία. Η παιδική συλλογή της Nef Nef εναλλάσσει περιπετειώδεις ιστορίες, κάνοντας τα δωμάτια τους πεδία δράσης. Υπέροχη παιδική παπλωματοθήκη μονή, σετ δύο τεμαχίων, με όμορφο σχέδιο, που θα δώσει χαρά σε κάθε μικρή μας φίλη. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, με ύφασμα από 100% βαμβάκι και θα τους χαρίσει έναν απολαυστικό ύπνο. Το σετ περιλαμβάνει μία παπλωματοθήκη διάστασης 160x240cm και μία μαξιλαροθήκη 52x72cm.

Κατασκευαστής

Nef-Nef Homeware

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Ροζ
Σετ
Ναι
Αριθμός Κλωστών
144 TC
Ποιότητα
100% Βαμβάκι

Διαστάσεις

Πλάτος
160 εκ.
Μήκος
240 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • To πάπλωμα μπαίνει στη θήκη με ευκολία
    • Ποιότητα φερμουάρ/ κουμπιών
    • Δεν ξεβάφει στο πλύσιμο
    • Σιδερώνεται εύκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη