Cybex Καθισματάκι Αυτοκινήτου Pallas G i-Size 9-36 kg με Isofix Moon Black
Παιδικά Καθίσματα Αυτοκινήτου

Cybex Καθισματάκι Αυτοκινήτου Pallas G i-Size 9-36 kg με Isofix Moon Black Κωδικός: 38231454

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εγκατάσταση με Isofix-Top Tether
  • Ασπίδα πρόσκρουσης
  • Ανακλινόμενο προσκέφαλο
  • Ενσωματωμένο Σύστημα L.S.P. Plus
  • Έγκριση: UN R129/03 i-Size
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 249,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 249,90 €

  2. 249,00 €

  3. 249,95 €

  4. 249,95 €

  5. 249,90 €

  6. 249,90 €

  7. 249,00 €

  8. 249,90 €

  9. 249,90 €

  10. 249,90 €

  11. 299,95 €

  12. 249,90 €

  13. 299,95 €

  14. 322,40 €

  15. 249,95 €

  16. 249,95 €

Περιγραφή

Το Pallas G i-Size είναι η επόμενη γενιά της βραβευμένης σειράς Pallas. Αυτό το 2 σε 1 κάθισμα μεγαλώνει μαζί με το παιδί, παρέχοντας βέλτιστη υποστήριξη σε κάθε στάδιο ανάπτυξής του.

Εύκολη & Ασφαλής Εγκατάσταση με ISOFIX & Top Tether

Χάρη στο ISOFIX και το Top Tether, η εγκατάσταση του Pallas G i-Size γίνεται εύκολα και με ασφάλεια. Το ISOFIX βοηθά τους γονείς να εγκαταστήσουν σωστά το κάθισμα, ενώ το Top Tether παρέχει ενισχυμένη στερέωση για έξτρα σταθερότητα και ασφάλεια. Τόσο το ISOFIX όσο και το Top Tether διαθέτουν οπτικές ενδείξεις, για επιβεβαίωση ότι το κάθισμα είναι εγκατεστημένο και έτοιμο για χρήση.


Σύστημα L.S.P. Plus

Το Σύστημα Γραμμικής Προστασίας Πλευρικής Σύγκρουσης, προσφέρει βελτιστοποιημένη ασφάλεια σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το Σύστημα L.S.P. Plus μειώνει την ισχύ πρόσκρουσης της πλευρικής σύγκρουσης κατά πάνω από 20% σε σύγκριση με το ίδιο κάθισμα χωρίς Σύστημα L.S.P.


Ασπίδα Πρόσκρουσης

Η προηγμένη ασπίδα πρόσκρουσης συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου τραυματισμών στον αυχένα σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, παρουσιάζοντας ανώτερη απόδοση σε σύγκριση με τη ζώνη ασφαλείας. Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το παιδί γέρνει προς τα εμπρός πάνω από την ασπίδα, η οποία λειτουργεί σαν αερόσακος, με την ισχύ της πρόσκρουσης να κατανέμεται ομοιόμορφα στη μεγάλη επιφάνειά της. Αυτό μειώνει την καταπόνηση στην ευαίσθητη περιοχή του αυχένα και προστατεύει το κεφάλι του παιδιού.

Καλή Κυκλοφορία του Αέρα

Το σύστημα εξαερισμού επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ελεύθερα διαπερνώντας το κάθισμα. Έτσι, αποτρέπεται η συσσώρευση θερμότητας και εξασφαλίζεται μια άνετη θερμοκρασία καθίσματος ακόμα και τις πολύ ζεστές μέρες.

Extra Χαρακτηριστικά

  • Δυνατότητα χρήσης για πάνω από 10 χρόνια, από τη νηπιακή μέχρι και την προεφηβική ηλικία
  • Πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο 3 θέσεων που κρατά το κεφάλι του παιδιού εντός της περιοχής ασφαλείας
  • Εύκολη ρύθμιση σε άνετη θέση ύπνου
  • Έγκριση: UN R129/03 i-Size
  • Βάρος: 8.9kg
  • Διαστάσεις: 40.5x59.5x59-810cm




Κατασκευαστής

Cybex

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
522002177

Γενικά Χαρακτηριστικά

Προσανατολισμός
Εμπρός
Πλήθος Σημείων Πρόσδεσης Ζώνης
1
Βάρος Καθίσματος
10 kg
Χρώμα
Γκρι

Ηλικιακή Ομάδα

Ομάδα Βάρους
9-36 kg
Ηλικιακό Group
Group 1, Group 2, Group 3
Μέγιστη Ηλικία Παιδιού
12 χρονών
Ελάχιστο Ύψος Παιδιού
76 cm
Μέγιστο Ύψος Παιδιού
150 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Χρώμα Κατασκευαστή
Moon Black
Ανάκλιση
Όχι
Περιστροφή
Όχι
Booster
Όχι
Top Tether
Ναι
Με Αφαιρούμενα Καλύμματα
Ναι
Με Βάση
Όχι

Προδιαγραφές Ασφαλείας

ADAC
Good
i-Size
Ναι
Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης
Ναι

Τοποθέτηση

ISOfix
Ναι
Ζώνη Αυτοκινήτου
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+11Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Maria st_
5
40 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ψάχνοντας πολύ καιρό ένα κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου, καταλήξαμε στην cybex και μετά σε αυτό το μοντέλο. Ακριβό στην τιμή του αλλά είναι αξιόπιστη εταιρεία και έχει καλής ποιότητας καθίσματα. Αυτό το μοντέλο δεν το σταθεροποιείς με την ζώνη του αυτοκινήτου αλλά ΜΟΝΟ με isofix και με ένα τρίτο σημείο πρόσδεσης ζώνης πίσω από την θέση που θα τοποθετηθεί το κάθισμα,οπότε ελέγξτε το πριν το αγοράσετε. Εμένα προσωπικά με βόλεψε που δεν χρησιμοποιώ καθόλου την ζώνη του αυτοκινήτου κι έχει την δική του ζώνη επάνω. Λίγο βαρύ αλλά στιβαρό κάθισμα,μπαίνει και βγαίνει πανεύκολα αν θέλεις να το αλλάξεις αυτοκίνητο. Προστατεύει το μωρό από παντού, δεν το ζορίζει, ούτε το πιέζει το μαξιλάρι που έχει μπροστά του. Τα καλύμματα βγαίνουν όλα για να πλυθούν και μπαίνουν πάλι εύκολα. Μείναμε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την αγορά αυτήν κι αναμένουμε να το δοκιμάσουμε και σε κάποιο μακρινό ταξίδι. *Συμπληρώνω την αξιολόγησή μου.. Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης πλέον, μπορώ να πω ότι δεν μετανιώσαμε καθόλου για την αγορά αυτή. Το παιδί είναι πολύ άνετα, έμαθε πλέον ανεβαίνει κ βάζει μόνος του το μαξιλάρι μπροστά του για να του το κουμπώσω. Δοκιμασμένο πλέον σε ταξίδια, μεγαλούτσικες διαδρομές και τους καλοκαιρινούς μήνες. Το μπροστινό κομμάτι δεν τον ζεσταίνει ούτε τον ιδρώνει καθώς υπάρχουν κενά και παίρνει αέρα. Ιδρώνει όμως πίσω στην πλάτη μετά από μεγάλη διαδρομή, φαντάζομαι όμως αυτό συμβαίνει με οποιοδήποτε κάθισμα. Ελπίζω να βοήθησα!!

  • Τοποθέτηση
  • Άνεση καθίσματος
  • Άνεση στον ύπνο
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

s_soulis
1
29 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ανετο και αρέσει στον μικρό αλλά μέχρι εκεί!

Ποιοτικά ένα ΚΑΚΟ!! Οπως ανέφεραν και άλλοι, για κάποιο λόγο η κόλλα του αστοχεί και ξεκολλάει το σώμα από το πλαστικό κέλυφος! Υποτίθεται ότι ειναι ένα i-size modular κάθισμα που θα καλύψει ένα παιδί για ΠΟΛΛΑ χρόνια, αλλά με ποιοτητα που δεν το υποστηρίζει! Δεν δικαιολογείται αν ξεκολλάει στη 2ετία.

Το ακόμα χειρότερο ότι τους ψάχνω. Εχω κάνει αναφορά τόσο στο κατάστημα όσο και στην εταιρεία από αρχές Αυγούστου. Η εταιρεία με παρέπεμψε στο κατάστημα. Το κατάστημα μου λέει ότι δεν μπορεί να τους βρει και προφανώς απουσιάζουν με άδεια.. Την εταιρεία που την ενόχλησα ξανα, καμία απάντηση. Θα κλείσουμε μήνα και ακόμα θα ψάχνω να βγάλω άκρη, για ένα πρόβλημα το οποιο τους είναι σίγουρα γνωστό μιας και δεν γίνεται να είμαστε όσοι το αναφέρουμε με την ιδια ακριβώς αστοχία και να μην ξέρουν τίποτα!!! Ελπίζω να βγάλω άκρη γιατί είναι σίγουρα αμαρτία να αγοράζεις ένα επώνυμο προιόν και να καταλήγεις να έχεις μια εμπειρία χειρότερη από το να έχεις πάρει ένα no-name Κινέζικο

UPDATE: 15/09/22 βγάλαμε άκρη και μου έγινε αντικατάσταση του καθίσματος με νέο... Ξηλώνοντας τις επενδύσεις για να τις κάνω τράμπα (το νέο δεν ήταν ιδίου χρώματος λόγω προσωρινής έλλειψης), είδα ότι γενικά ΟΛΑ τα φελιζόλ ήταν στο μεταίχμιο. Αλλα λίγο ξεκολλημένα, και άλλα έτοιμα να φύγουν. Η κόλλα ήταν "πετρωμένη" χωρίς ίχνος ελαστικότητας... ΕΛΠΙΖΩ το νέο κάθισμα που παρέλαβα να ειναι βελτιωμένο γιατί το προηγούμενο είχε σοβαρά θέματα. Στα συν ότι το έκλεισαν το θέμα χωρίς πολλά πολλά. Στα μείον ότι γενικά ο όλος τρόπος επικοινωνίας λίγο τετράγωνος (ΜΟΝΟ το κατάστημα απαντάει και όχι η ίδια η εταιρεία).

UPDATE: 27/04/23 απλά τραγελαφικό! Και το κάθισμα αντικατάστασης άρχισε να ξεκολλάει. Από τον Σεπτέμβριο ως τώρα τον Απρίλιο ούτε καύσωνες είχαμε, ούτε καλοκαίρι για να πει κανείς ότι "κάηκε η κόλλα από τη ζέστη"! Είναι πλέον σίγουρα μια προβληματική διαδικασία συναρμογής από το εργοστάσιο, και είναι απαράδεκτο ότι αντί να κάνουν επιδιόρθωση ή ανάκληση απλά στέλνουν ως αντικατάσταση προιόντα τα οποία εκ των πραγμάτων θα εμφανίσουν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Δεν γνωρίζω αν το όλο θέμα είναι μόνο αισθητικό ή αν είναι και θέμα ασφαλείας, αλλά όπως και να έχει, σίγουρα δεν ειναι αυτό το οποίο υποτίθεται ότι πουλάνε. Επικοινώνησα εκ νέου με το κατάστημα αγοράς και αναμένω να δω τι θα γίνει.

UPDATE: 09/06/23. Αφότου επικοινώνησα με το κατάστημα για να δηλώσω την εκ νέου "βλάβη", έκαναν επικοινωνία με την εταιρεία και μου είπαν να δώσω πίσω το κάθισμα για να πάει Γερμανία για έλεγχο. Το αρχικό πλάνο τους ήταν να το δώσω, να το δουν και μετά να μεριμνήσουν. Όταν τους εξήγησα ότι πολύ απλά έτσι εγώ μένω χωρίς κάθισμα, χωρίς πολλά ανέλαβαν να στείλουν και άλλη αντικατάσταση. Τελικά παρέλαβα απευθείας από Γερμανία νέο κάθισμα. Αφού είναι από Γερμανία, θεωρώ ότι ειναι σίγουρα νέα παραγωγή (γιατί στην προηγούμενη αντικατάσταση δεν ξερω από πότε ήταν το κάθισμα σε στοκ Ελλάδα), οπότε αν πράγματι βρήκαν λύση τότε ελπίζω να ειμαι πιο τυχερός αυτή τη φορά! Γενικότερα για την εταιρεία σαν εταιρεία τα καλύτερα (τρόπος διαχείρισης, σοβαρότητα κλπ). Για το κάθισμα σαν κάθισμα όταν είναι στα "καλά του" και πάλι τα καλύτερα γιατί είναι πράγματι πολύ άνετο, αλλά για το σκέλος ποιότητα στο συγκεκριμένο μοντέλο τουλάχιστον, απλά δεν το έχουμε (ως τώρα!)

UPDATE: 04/07/23. ΕΠΟΣ!! Μόλις 1.5 εβδομάδα φορεμένο το ΝΕΟ κάθισμα που ήρθε απευθείας από Γερμανία και είπε να πρωτοτυπήσει. Δεν ξεκόλλησε από τα πλαινά του κορμού αλλά άνοιξε το προσκέφαλο αυτή τη φορά! Αυτό με τις αντικαταστάσεις δεν πάει άλλο και πλέον θα το τραβήξω με τον εισαγωγέα γιατί έχω την σοβαρότατη εντύπωση ότι το πρόβλημα ειναι 100% σχεδιαστικό (τα σκληρά πλαστικά είναι ελαστικά με τοποθέτηση να ανοίγουν προς τα έξω σαν flaps, ενώ το κέλυφος του φελιζόλ ειναι σταθερό και άρα το πλαστικό πιέζεται να ξεκολλήσει με την κόλλα να μην ειναι σε θέση να τα συγκρατήσει μαζί όταν ζεσταθεί!)

  • Τοποθέτηση
  • Άνεση καθίσματος
  • Άνεση στον ύπνο
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efibitrou
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    έχοντας ενα ζωηρο αγοράκι δύο ετών που έβγαζε τα χέρια του απο τους ιμάντες σε όλα τα άλλα καρεκλάκια, δυσκολευόταν πολύ να μπει και να κουμπώσουμε τρεις ιμάντες με ένα παιδί σε έξαλλη κατάσταση, πλέον βρήκαμε τη λύση σε αυτο το καρεκλάκι με τον βραχίονα. Παρά τις αρχικές μας επιφυλάξεις, το παιδί δεν καταπιέζεται, υπάρχει χωρός μεταξυ του κορμού και του βραχίονα ενώ αποκοιμιέται και πολύ πιο άνετα. Κλασικά πολύ ποιοτική και ασφαλής κατασκευή από Cybex.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Theopoula_Kotoula

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπέροχο κάθισμα αυτοκινήτου παρά πολύ ασφαλές, είναι βολικό και άνετο το παιδί χαίρεται να κάθεται εκεί! Δίστασα λίγο να το αγοράσω αλλά τελικά μέχρι στιγμής αξίζει 100% το προτείνω!

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DEMI_AGATHOU
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αλλάξει 3 φορές το κάθισμα μέσα σε 1.5 χρόνο. Ξεκολλάνε τα πλαστικά στο πλάι. Το 3ο ειδικά υποτίθεται ότι ήταν από νέα παρτίδα που είχε διορθωθεί το πρόβλημα. Απορρώ πως και δεν έχει καταφέρει να λύσει αυτό το πρόβλημα η εταιρεία. Λύση δεν βρέθηκε και θα γίνει επιστροφή χρημάτων.
    Δεν το συνιστώ._
    Αν σε 6 μήνες ξεκολλάνε τα πλαστικά σε 2 χρόνια τι θα γίνει θα διαλύσει το κάθισμα; Επιλέξτε κάτι άλλο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ασφάλεια
    • Τοποθέτηση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vlad_dracula_tepes_III_the_imp
    1
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Navy Μπλε

    Ειναι το δευτερο καθισμα που το παθαινει,τραγικη ποιοτητα καμια αξιοπιστια.Εχει συμβει και σε πολλους αλλους με το συγκεκριμενο μοντελο.Αποριας αξιο πως ολοκληρη cybex δεν τα εχει ανακλησει ολα τα προωληματικα της καθισματα και να τα αντικαταστησει εκ νεου.Δεν μιλαμε για ενα δυο μεμονομενα περιστατικα αλλα για γενικοτερο προβλημα.Παιδια καθονται,δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα.Πραγματικα μακρυα αν δεν θελετε να χασετε τον υπνο σας!Θα ανεβασω και αλλη κριτικη με το δευτερο καθισμα να βλεπουν τα χαλια τους..

    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Τοποθέτηση
    • Ασφάλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Navy Μπλε

    Εξαιρετικό κάθισμα αρκεί ο γονιός να κάνει υπομονή την πρώτη μέρα που το παιδί θα νιώθει λίγο άβολα με το τρόπο που δένει, περνώντας όλο το μαξιλαράκι πάνω από το σώμα του. Απο κει και μετα θα το λατρέψει και θα το αγκαλιάζει κι ολας για να κοιμηθεί.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eva_Mara
    1
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Σε Λιγότερο από δύο χρόνια το κάθισμα άνοιξε στα αριστερά και στα δεξιά του στηρίγματα και φαίνεται το εσωτερικό. Έχω ζητήσει αλλαγή λόγω εγγύησης Και αναμένω feedback. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη.

    • Άνεση καθίσματος
    • Ασφάλεια
    • Τοποθέτηση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Lena_Diamantidou
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Μετά από δυο χρόνια χρήσης μπορώ να πω ότι το παιδί βολεύτηκε παρά πολύ αλλά δυστυχώς όπως είπαν και άλλοι τα πλαϊνά ξεκόλλησαν

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ασφάλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • wistfulelf
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Πάρα πολύ όμορφο, βολικό για το παιδί και θέλω να ελπίζω ασφαλές! Σίγουρα καλής κατασκευής! Απίστευτα βολικό ότι το μαξιλαράκι μπροστά ασφαλίζει σαν τη ζώνη των καθισμάτων, οπότε δένεις γρήγορα το παιδί.. πολύ βολικό για το παιδί και για τον ύπνο, ξαπλώνει το κεφάλι του πάνω και κοιμάται πολύ άνετα! Θα το πρότεινα.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athina_Harla
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Εχουμε 2 ιδια τετοια καθισματάκια για τον γιο μου σε 2 διαφορετικά αυτοκίνητα. Τώρα που περιμένουμε το 2ο παιδί θα πάρουμε και το 3ο! Του μικρού του αρέσει πολύ το κάθισμα, ποτέ δεν γκρινιάζει, κοιμάται άνετα όταν είναι κουρασμένος κ διαθέτει κ μικρή ανάκλιση ειδική για ύπνο που έχουμε χρησιμοποιήσει σε πιο μεγάλα ταξίδια κυρίως. Το συνιστώ!

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Abrazis
    1
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Είναι το 4 (τα 2 μου ξεκολλήσανε εμένα και τα άλλα δύο είχαν θέμα από το κατάστημα θέμα τύπου τα πλαστικά παίζανε μέσα έξω)που θα πάω για αντικατάσταση σε λιγότερο από 1 χρόνο διότι έχει ξεκολλήσει το πλαϊνό προστατευτικό πλαστικό και φαίνεται το φελιζολ στο εσωτερικό του σχέση ποιότητας τιμής 0 σε πολύ πιο φθηνά καθίσματα στο 1/6 της τιμής του cybex τα υλικά είναι ανώτερα δεν το συνιστώ δυστυχώς....

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • klats1112
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Βολικο για το παιδι και πολυ χρησιμο για παιδια που βγαζουν συνεχως τα χερια απο τις ζωνες 5 σημειων.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • angelopouloumarianna
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Το έχω λίγο καιρό και μέχρι τώρα είναι άψογο. Το παιδί κάθεται πανεύκολα και φαίνεται πολύ καλή κατασκευή. Γενικά μοιάζει αρκετά ασφαλές, γιαυτό το πήραμε άλλωστε, έχει πολύ καλή βαθμολογία στο ADAC.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gav.stelios
    2
    23 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Navy Μπλε

    Το καθισμα αγοραστηκε καθαρα απο την βαθμολογια της adac.
    Υστερα απο ενα χρονο περιπου χρησης κατεβαζω την βαθμολογια απο τα 5 στα 2 αστερια λογω του οτι ξεκολλησαν τα πλαινα προστατευτικα - πλαστικα με το φενιζολ τ εσωτερικο, κ δεν δειχνει ιδιαιτερα ποιοτικο, θεωρω οτι εγινε εγινε απο την θερμοκρασια, χωρις καποιο χτυπημα η κατι αλλο, πιθανον προκειται κ για ελλατωματικο προιον παρολαυτα η εταιρεια ακομα να μου απαντησει. Θα επανελθω μολις εχω νεοτερα απο την εταιρεια. Παρολαυτα ο μικρος το λατρευει κ τν εχει βολεψει. Επανερχομαι αφου τ πηραν για αντικατασταση μεγαλο συν της εταιρειας, ελπιζω να ηταν απλα ελλατωματικο.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    κλασικα και εμενα ξεκολλησε το πλαστικο στο πλαι...

    • Άνεση καθίσματος
    • Ασφάλεια
    • Άνεση στον ύπνο
    • Τοποθέτηση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    από τις καλύτερες αγορές.

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Τιρκουάζ

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Χακί

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
    • Άνεση στον ύπνο
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ασφάλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Navy Μπλε

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπεζ

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ασφάλεια
    • Άνεση στον ύπνο
  • Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ασφάλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Άνεση στον ύπνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Navy Μπλε

    • Τοποθέτηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες