Tooky Toys Τραπεζάκι Δραστηριοτήτων από Ξύλο για 24+ Μηνών

Tooky Toys Τραπεζάκι Δραστηριοτήτων από Ξύλο για 24+ ΜηνώνΚωδικός: 38233201

Το ξύλινο τραπέζι δραστηριοτήτων είναι ένα πολυμορφικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών. Το παιχνίδι αποτελείται από ένα εύρος διαφορετικών δραστηριοτήτων που εξασκούν

Δες όλη την περιγραφή

Το ξύλινο τραπέζι δραστηριοτήτων είναι ένα πολυμορφικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών. Το παιχνίδι αποτελείται από ένα εύρος διαφορετικών δραστηριοτήτων που εξασκούν ικανότητες του παιδιού, όπως η αντίληψη, η οπτική και κινητική ικανότητα, ο συντονισμός ματιού-χεριών, η λογική και η φαντασία.

Δες όλη την περιγραφή
51,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 51,00 €

Περιγραφή

Το ξύλινο τραπέζι δραστηριοτήτων είναι ένα πολυμορφικό, εκπαιδευτικό παιχνίδι, κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών. Το παιχνίδι αποτελείται από ένα εύρος διαφορετικών δραστηριοτήτων που εξασκούν ικανότητες του παιδιού, όπως η αντίληψη, η οπτική και κινητική ικανότητα, ο συντονισμός ματιού-χεριών, η λογική και η φαντασία. Το ξύλινο τραπέζι δραστηριοτήτων είναι σχεδιασμένο με όμορφα, έντονα χρώματα, ώστε να τραβάει την προσοχή. Το παιδί μπορεί να επιλέξει την δραστηριότητα που επιθυμεί, παίζοντας δημιουργικά. Απαιτείται συναρμολόγηση. Διαστάσεις: 40 x 40 x 56,6cm.

Κατασκευαστής

Tooky Toys

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
TH712
Υλικό
Ξύλινα
Γλώσσα
Χωρίς Ομιλία
Είδος
Τραπεζάκια Δραστηριοτήτων
Ηλικία
24 + μηνών
Μαλακά Παιχνίδια
Όχι
Ανάπτυξη Δεξιοτήτων
Ανάπτυξη Αισθήσεων, Κινητικές Δεξιότητες, Μάθηση, Προγραφή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη