Stelxis ST 525-M Μεγάλη Βαλίτσα με ύψος 73cm σε Μαύρο χρώμα
Βαλίτσες Ταξιδίου

Stelxis ST 525-M Μεγάλη Βαλίτσα με ύψος 73cm σε Μαύρο χρώμα Κωδικός: 38242972

Βαλίτσα της εταιρείας Stelxis σε μαύρο χρώμα. Το καθαρό της βάρος είναι 3.9 κιλά. Είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό, υλικό που την καθιστά αδιάβροχη και ανθεκτική σε φθορές. Είναι μεγάλου...

Δες όλη την περιγραφή

Βαλίτσα της εταιρείας Stelxis σε μαύρο χρώμα. Το καθαρό της βάρος είναι 3.9 κιλά. Είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό, υλικό που την καθιστά αδιάβροχη και ανθεκτική σε φθορές. Είναι μεγάλου μεγέθους και αποτελεί ιδανική επιλογή για ταξίδια πολλών ημερών. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της...

Δες όλη την περιγραφή
70,40
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+62,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 7 τεμάχια

από 70,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    70,40 €

Περιγραφή

Βαλίτσα της εταιρείας Stelxis σε μαύρο χρώμα. Το καθαρό της βάρος είναι 3.9 κιλά. Είναι κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό, υλικό που την καθιστά αδιάβροχη και ανθεκτική σε φθορές. Είναι μεγάλου μεγέθους και αποτελεί ιδανική επιλογή για ταξίδια πολλών ημερών. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της πολύ εύκολη.

Με μια ματιά

  • Βάρος: 3.9 κιλά
  • Υλικό κατασκευής: ABS
  • Χωρητικότητα: 75 λίτρα

Κατασκευαστής

Stelxis

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ST525-M

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Σκληρή
Ρόδες
4 Ρόδες
Βάρος
3,9 kg
Χωρητικότητα
75 lt
Είδος
Μεγάλη
Παιδική
Όχι
Σετ Βαλίτσες
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
73 cm
Μήκος
48 cm
Πλάτος
30 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • n_papadopoulou72
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ξέρω καν γιατί την αγόρασα! Μάλλον την επέλεξα γιατί η πωλήτρια μου πήρε τα μυαλά για το πόσο με συμφέρει η αναλογία τιμής και μεγέθους (77€) σε σχέση με άλλες βαλίτσες και για το πόσο γνωστή και αξιόπιστη εταιρεία είναι η diplomat στην οποία ανήκει η stelxis! Εν τέλει το μετάνιωσα από το πρώτο κιόλας ταξίδι!!! Είναι βαριά, άδεια..ζυγίζει γύρω στα 5 κιλά. Είναι στενή και ψηλή, δηλαδή και σαν σχήμα είναι άβολη, με αποτέλεσμα να την σηκώνεις και να μην μπορείς να την κουμαντάρεις. Ναι οκ, μπορεί να γεμίσει έως και με 38 κιλά, αλλά ποιος θα την σηκώσει και δεν θα μείνει εκεί, εάν δεν είναι εκπαιδευμένος; Και το λέω εγώ που δεν είμαι μικρόσωμη! Στο πρώτο της ταξίδι το ένα από τα τέσσερα ροδάκια χτυπήθηκε, δεν έσπασε αλλά έπαψε να υπακούει στα γυρίσματα, καλά δεν συζητώ για τις γρατζουνιές και τα χτυπήματα που έχει γεμίσει μετά από 4-5 πτήσεις (σ´αυτο βέβαια οφείλονται και οι αεροπορικές). Αγοράστηκε το 2019 κι έκανε συνολικά 8 πτήσεις μέχρι σήμερα για να σταματήσει να λειτουργεί το φερμουάρ της επέκτασης, να ανοίξει μόνιμα και να γίνει «φυσαρμόνικα»!! Ίσως είναι μία καλή επιλογή για κάποιον που το να σηκώνει βάρος και να το μεταφέρει είναι παιχνιδάκι. Εμένα πάντως με έχουν «βρίσει» και ταξιτζήδες και όποιος γενικότερα προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Το χειρότερο είναι ότι όντως για να γεμίσει θέλει να βάλεις σχεδόν 40 κιλά, με τα 20-25 που επιτρέπονται στην πλειοψηφία των αεροπορικών και το βάρος της που είναι ήδη στα 5 κιλά ταξιδεύει άδεια ή υπέρβαρη και φτάνει συνήθως κάπως έτσι, όπως θα δείτε στη φωτογραφία. Εμένα προσωπικά τελικά δεν με βόλεψε, την έχω πληρώσει overweight τουλάχιστον τις μισές φορές και πάντα με κουράζει. Θα μπει στη αποθήκη να αποθηκεύσει «κάτι» και θα πάρω μια σε πιο βολικό μέγεθος και με λιγότερο βαρύ σκελετό. Στην ανάγκη θα ταξιδεύω με 2 ή και 3 τεμάχια σε μεγάλο ταξίδι παρά αυτό το ένα και θηρίο!!

    • Χωρητικότητα
    • Ευκολία μεταφοράς
    • Αντοχή
    • Πρακτικότητα
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες