Ad
Coletto Καθισματάκι Αυτοκινήτου Logos i-Size 0-36 kg με Isofix
Παιδικά Καθίσματα Αυτοκινήτου

Coletto Καθισματάκι Αυτοκινήτου Logos i-Size 0-36 kg με IsofixΚωδικός: 38255504

Κομψό και ασφαλές κάθισμα, εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο R129/03 για χρήση από παιδιά ύψους 40-150 cm. Η λειτουργία περιστροφής 360 μοιρών σάς επιτρέπει να περιστρέφετε το κάθισμα προς την πόρτα του αυτοκινήτου για εύκολη τοποθέτηση.

Δες όλη την περιγραφή
320,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 320,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 320,00 €

Περιγραφή

Εγκατάσταση με όψη προς τα πίσω από τη στιγμή που το παιδί φτάσει τα 40 cm έως περίπου 105 cm, δηλαδή από τη γέννηση έως την ηλικία περίπου των 4 ετών. Εγκατάσταση με όψη προς τα εμπρός για παιδιά ύψους 105-150 cm, δηλαδή από 4 έως 12 ετών. Μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα προς τα εμπρός ή προς τα πίσω με το ένα χέρι, χωρίς να χρειάζεται να το αποσυναρμολογήσετε.

Η μοναδική λειτουργία περιστροφής 360 μοιρών σάς επιτρέπει να περιστρέφετε το κάθισμα προς την πόρτα του αυτοκινήτου και να τοποθετείτε και να αφαιρείτε εύκολα το μωρό σας. Με το ένα χέρι, μπορείτε να ρυθμίσετε το κάθισμα προς ή αντίθετα στην κατεύθυνση οδήγησης, χωρίς να χρειάζεται να το αποσυναρμολογήσετε.

Το Logos I-Size είναι ένα από τα λίγα καθίσματα αυτοκινήτου στην αγορά με αεριζόμενο κέλυφος. Παρέχει μέγιστη άνεση στις ζεστές μέρες και μειώνει την εφίδρωση του παιδιού στο ελάχιστο.

Αντίθετα στην κατεύθυνση οδήγησης έως 40 cm - 105 cm
Στο κάθισμα Logos I-Size, μπορείτε να μεταφέρετε ένα παιδί που βλέπει αντίθετα στην κατεύθυνση οδήγησης, γεγονός που αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας. Το κάθισμα απορροφά τη δύναμη πρόσκρουσης και προστατεύει ιδιαίτερα την αυχενική μοίρα.

Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από υλικό που αποτρέπει την εφίδρωση και προστατεύει το παιδί από την ολίσθηση από το κάθισμα.

  • Μέθοδος εγκατάστασης: 0-18 κιλά αντίθετα στην κατεύθυνση οδήγησης: Isofix + ζώνη αγκύρωσης/ - 9-18 kg προς την κατεύθυνση οδήγησης: Isofix + ζώνη αγκύρωσης/ - 15-36 kg προς την κατεύθυνση οδήγησης: ζώνη αυτοκινήτου
  • Περιστροφή 360 μοιρών: Επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησης και αφαίρεση του παιδιού.
  • Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων: Έχουν μαλακά προστατευτικά καλυμμένα από κάτω με αντιολισθητικό υλικό.
  • Προς ή αντίθετα στην κατεύθυνση οδήγησης: Χάρη στη λειτουργία περιστροφής, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το κάθισμα προς ή αντίθετα στην κατεύθυνση οδήγησης χωρίς να χρειάζεται να το αποσυναρμολογήσετε.
  • Μεγαλώνει με το παιδί:Είναι κατάλληλο για παιδιά από τη γέννηση έως 12 ετών! Αφού αφαιρέσετε τα ένθετα και τραβήξετε το προσκέφαλο, θα είναι κατάλληλο για ένα μεγαλύτερο παιδί.
  • Ένθετα προσαρμογής: Αυτά γεμίζουν σφιχτά το χώρο μεταξύ του καθίσματος και του σώματος του παιδιού, χωρίς να αφήνουν ελεύθερο χώρο.
  • Ευρύχωρο προσκέφαλο: Ενσωματωμένο με ζώνες ασφαλείας 5 σημείων - με το ανύψωμα του προσκέφαλου, οι ιμάντες προσαρμόζονται στο κατάλληλο ύψος.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
LOGS-01

Γενικά Χαρακτηριστικά

Προσανατολισμός
Εμπρός, Πίσω
Πλήθος Σημείων Πρόσδεσης Ζώνης
5
Βάρος Καθίσματος
12,5 kg
Χρώμα
Μαύρο

Ηλικιακή Ομάδα

Ομάδα Βάρους
0-36 kg
Ηλικιακό Group
Group 0+, Group 1, Group 2, Group 3
Μέγιστη Ηλικία Παιδιού
3 χρονών
Ελάχιστο Ύψος Παιδιού
40 cm
Μέγιστο Ύψος Παιδιού
150 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ανάκλιση
Όχι
Περιστροφή
Ναι
Booster
Όχι
Top Tether
Όχι
Με Αφαιρούμενα Καλύμματα
Όχι
Με Βάση
Ναι

Προδιαγραφές Ασφαλείας

ADAC
Μη διαθέσιμη βαθμολογία
i-Size
Ναι
Προστασία Πλευρικής Σύγκρουσης
Όχι

Τοποθέτηση

ISOfix
Ναι
Ζώνη Αυτοκινήτου
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν