Wilson Blade 100 V8.0 Ρακέτα Τένις Χωρίς Πλέγμα
Ρακέτες Τένις

Wilson Blade 100 V8.0 Ρακέτα Τένις Χωρίς ΠλέγμαΚωδικός: 38367636

Το Blade 100 v8 προσφέρει την αίσθηση που υπογράφει η Blade μαζί με ένα εξαιρετικό μείγμα δυναμικού σχεδιασμού, ισχύος και ελέγχου για ανταγωνιστικούς παίκτες. Εξοπλισμένη με την ολοκαίνουργια...

Δες όλη την περιγραφή

Το Blade 100 v8 προσφέρει την αίσθηση που υπογράφει η Blade μαζί με ένα εξαιρετικό μείγμα δυναμικού σχεδιασμού, ισχύος και ελέγχου για ανταγωνιστικούς παίκτες. Εξοπλισμένη με την ολοκαίνουργια FORTYFIVE°, μια κατασκευή από άνθρακα με προστασία πατέντας, αυτή η ρακέτα προσθέτει μερικούς βαθμούς ευελιξίας και σταθερότητας από την προηγούμενη έκδοση για να...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 ημέρες πριν

Περιγραφή

Το Blade 100 v8 προσφέρει την αίσθηση που υπογράφει η Blade μαζί με ένα εξαιρετικό μείγμα δυναμικού σχεδιασμού, ισχύος και ελέγχου για ανταγωνιστικούς παίκτες. Εξοπλισμένη με την ολοκαίνουργια FORTYFIVE°, μια κατασκευή από άνθρακα με προστασία πατέντας, αυτή η ρακέτα προσθέτει μερικούς βαθμούς ευελιξίας και σταθερότητας από την προηγούμενη έκδοση για να δημιουργήσει εξαιρετική αίσθηση της μπάλας. Διαθέτοντας μια ελαφρώς παχύτερη δοκό από άλλα μοντέλα Blade για ενίσχυση της ισχύος και ένα μοναδικό φινίρισμα που αλλάζει χρώμα μεταξύ των αποχρώσεων του πράσινου και του χαλκού, αυτή η ρακέτα τραβάει τα βλέμματα τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τις επιδόσεις της επόμενου επιπέδου.

Η ρακέτα χαρακτηρίζεται ως “Power” για δυνατά χτυπήματα.

Διαθέτει “Control” για καλύτερο έλεγχο και κράτημα της ρακέτας.

Κατασκευαστής

Wilson

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
WR079511

Γενικά

Είδος
Ενηλίκων
Επίπεδο Παίκτη
Αγωνιστικό, Προχωρημένο
Πλέγμα
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Βάρος Ρακέτας
300 gr
Μήκος Ρακέτας
68,5 cm
Εμβαδόν Κεφαλής
100 sq.in

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ioannis_Strimmenos
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική ρακέτα αλλά για έμπειρους παίκτες. Δύσκολος χειρισμός και δεν επιτρέπει πολλά λάθη αλλά είναι ότι πιο σταθερό και δυνατό έχω πιάσει ως τώρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα