Samsonite Respark Βαλίτσα Καμπίνας με ύψος 55cm σε Μαύρο χρώμα
Βαλίτσες Ταξιδίου

Samsonite Respark Βαλίτσα Καμπίνας με ύψος 55cm σε Μαύρο χρώμα Κωδικός: 38385806

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 55 x 40 x 20 εκ.
  • Βάρος προϊόντος: 2.4 κιλά
  • Χωρητικότητα: 43 λίτρα
  • 4 περιστρεφόμενες ρόδες
  • Τηλεσκοπικό χερούλι
Δες όλη την περιγραφή
285,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+20,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 219,50 €

Περιγραφή

Βαλίτσα της εταιρείας Samsonite σε μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένη από ύφασμα, υλικό που την κάνει εύκαμπτη και εύκολη στην τοποθέτησή της. Είναι μικρή σε μέγεθος, κατάλληλη για να την μεταφέρετε μαζί σας στην καμπίνα του αεροσκάφους, ειδικά εάν κάνετε συχνά ταξίδια. Οι τέσσερις ρόδες που διαθέτει κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις κάνοντας έτσι τη μεταφορά της πολύ εύκολη.
Με διαστάσεις 40 x 55 x 20 εκατοστά, αποτελεί ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας με χειραποσκευή με τις εταιρίες Ryanair, Aegean, Turkish Airlines, Cyprus Airways, British Airways, EasyJet, Wizz, Lufthansa και Olympic.

4 ανθεκτικές ρόδες

Ένα χαρακτηριστικό της βαλίτσας είναι οι 4 ανθεκτικές ρόδες που την καθιστούν άκρως ευέλικτη και ευκίνητη. Ανεξάρτητα από την επιφάνεια που βρίσκεστε, οι ρόδες εξασφαλίζουν ομαλή κίνηση και εύκολο πλοήγηση, εξαλείφοντας την κόπωση από το σπρώξιμο της βαλίτσας. Είτε βρίσκεστε σε αεροδρόμιο, είτε περπατάτε σε πλακόστρωτους δρόμους ή οποιοδήποτε άλλο έδαφος, αυτή η βαλίτσα σας επιτρέπει να κινηθείτε με άνεση και ευκολία.

Ευρύχωρη σχεδίαση

Η ευρύχωρη σχεδίαση της βαλίτσας επιτρέπει την ευέλικτη οργάνωση των προσωπικών σας αντικειμένων. Διαθέτει πολλαπλές θήκες και τσέπες, ιδανικές για την ασφαλή τοποθέτηση των ρούχων, των παπουτσιών και των αξεσουάρ σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να οργανώσετε τα πράγματά σας με ευκολία και να βρίσκετε αμέσως αυτό που χρειάζεστε.

Τηλεσκοπικό χερούλι

Το τηλεσκοπικό χερούλι είναι προσαρμόσιμο στο ύψος σας, επιτρέποντάς σας να το ρυθμίσετε στον ιδανικό σας συνδυασμό για άνετη χρήση. Απλά τραβήξτε το χερούλι για να το επεκτείνετε ή να το μειώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Αυτό επιτρέπει την εύκολη μεταφορά της βαλίτσας χωρίς να αντιμετωπίζετε κόπωση ή προβλήματα στη στάση σας.

Κατασκευαστής

Samsonite

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
143328-7416

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Υλικό
Υφασμάτινη
Ρόδες
4 Ρόδες
Είδος
Καμπίνας
Παιδική
Όχι
Σετ Βαλίτσες
Όχι
Αεροπορικής Εταιρείας
Ryanair, Aegean, Turkish Airlines, Cyprus Airways, British Airways, EasyJet, Wizz, Lufthansa, Olympic

Διαστάσεις

Ύψος
55 cm
Μήκος
40 cm
Πλάτος
20 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Agnostos_ch
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την παρέλαβα σήμερα 16-11-2022 σε πετρόλ χρώμα..Δίνοντας τόσα χρήματα δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο απ'το τέλειο.Μετά από 1 εβδομάδα ενδελεχούς έρευνας και τηλεφώνων ψάχνοντας βαλίτσα καμπίνας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως είναι η λαβή στα πλαινά κλειδαριά κτλ.Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η βαλίτσα που έχει τα πάντα χωρίς υπερβολή και με την μεγαλύτερη χωρητικότητα απ' όλες του είδους της.Σίγουρα είναι αρκετά τα χρήματα αλλά αν σκεφτείς τα πρόστιμα από τις low cost εταιρίες που μπορεί να πληρώσεις λόγω διαστάσεων βάρους κτλ,πό την στιγμή που την παραλαμβάνεις καταλαβαίνεις ότι δίνεις μια φορά τα χρήματα και λύνεις παρόμοια προβλήματα ταξιδιού και δεν ξανά αγοράζεις βαλίτσα καμπίνας.Το ύφασμα κορυφαίο.Χειρολαβές και από πάνω και από τα πλαϊνά και από κάτω έχει λαβή και αυτό είναι απίστευτα βοηθητικό για να μπορέσεις να ανεβάζεις την βαλίτσα ψηλά στον χώρο των αποσκευών της καμπίνας.Επίσης στα + της βαλίτσας είναι ότι έχει πολλές τσέπες για μικροπράγματα και χώρο αποκλειστικά για laptop τουλάχιστον 15" ιντσών επίσης εγγύηση 2 χρόνια από τον πωλητή και 5 χρόνια παγκόσμια εγγύηση από την Samsonite.Για την χρήση της θα επανέλθω.Εκ πρώτης άποψης την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    • Πρακτικότητα
    • Ευκολία μεταφοράς
    • Βάρος
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Είναι ανθεκτικό το χερούλι
    • Είναι ανθεκτικά τα ροδάκια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες