Amazfit GTR 4 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)
Smartwatches

Amazfit GTR 4 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο) Κωδικός: 38392741

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 14 μέρες
  • GPS, Bluetooth, Alexa
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
186,00
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 186,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 160,00 €

  2. 186,00 €

Περιγραφή

Το Amazfit GTR 4 απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα έξυπνο ρολόι με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και γυμναστικής. Είναι κατάλληλο για αθλητές, πεζοπόρους και γενικότερα για όσους αγαπούν τις εξωτερικές δραστηριότητες. Έχει πλήρη παρακολούθηση καρδιακής συχνότητας και τη δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών.

150+ Sports Modes

Επιλέξτε από μια τεράστια ποικιλία 150 αθλητικών λειτουργιών, όπως περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, γιόγκα και πολλά άλλα. Και όταν έρθει η ώρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην παραλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των δεδομένων κολύμβησης και να αντέξει το ισοδύναμο της πίεσης νερού έως και 50 μέτρα.

Μετάδοση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο

Λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο που μεταδίδονται μέσω του ηχείου που διαθέτει ή μέσω ακουστικών Bluetooth για αθλητικά δεδομένα, όπως υπενθυμίσεις καρδιακού ρυθμού και ενυδάτωσης, διανυθείσα απόσταση και πολλά άλλα.

Αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής

Για να δώσετε ώθηση στην προπόνηση ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι. Αποθηκεύστε μουσική στο ρολόι για άμεση αναπαραγωγή ή ελέγξτε χωρίς κόπο τη μουσική του τηλεφώνου σας μέσω του Bluetooth.

Προπόνηση δύναμης

  • Μπορούν να αναγνωριστούν αυτόματα δεκάδες κινήσεις προπόνησης δύναμης, πολλές από τις οποίες έχουν ρυθμιζόμενες παραλλαγές στην εφαρμογή Zepp.
  • Το ρολόι μπορεί να μετράει τις επαναλήψεις και να παρακολουθεί το χρόνο ανάπαυσής σας μεταξύ των σετ.
  • Μετά την προπόνησή σας, το Zepp App θα σας δείξει την ομάδα μυών που ασκήσατε και πόσο χρόνο την ασκήσατε, για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την προπόνησή σας αποτελεσματική.

Σούπερ ισχυρό GPS

Το Amazfit GTR 4 χρησιμοποιεί την κορυφαία στον κλάδο τεχνολογία κεραίας GPS διπλής ζώνης με κυκλική πόλωση - παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στους τομείς των αεροσκαφών και των αυτοκινήτων - ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ισχυρότερο εντοπισμό θέσης που είναι 99% τόσο ακριβής όσο οι κορυφαίοι φορητοί εντοπιστές GPS.

Είτε κάνετε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι με δέντρα είτε πηγαίνετε με το ποδήλατο στη δουλειά σας μέσα σε ένα πολυσύχναστο κέντρο πόλης, απολαύστε τον εντοπισμό θέσης που δεν εμποδίζεται από περιβαλλοντικές παρεμβολές και παρεμβολές πολλαπλών διαδρομών.

Τεχνολογία Υγείας

Το Amazfit GTR 4 κάνει το ντεμπούτο του με τον νέο βιομετρικό αισθητήρα BioTracker 4.0 PPG. Βελτιωμένος σε 2LED, ο αισθητήρας συλλέγει 33% περισσότερα δεδομένα και είναι πιο ακριβής από την προηγούμενη γενιά, χάρη στην εξαιρετικά λεπτή γυάλινη βάση 0.4 χιλιοστών.

Αυτός ο αισθητήρας, σε συνδυασμό με τον αναβαθμισμένο αλγόριθμο παρακολούθησης καρδιακών παλμών του ρολογιού, μειώνει σημαντικά τις πιθανές παρεμβολές σήματος που προκαλούνται από την κίνηση του βραχίονα κατά τη διάρκεια της άσκησης, για παρακολούθηση καρδιακών παλμών που φτάνει σχεδόν στο επίπεδο των ζωνών καρδιακών παλμών.

Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Καταρρίψτε τους στόχους της προπόνησης σας για έως και δύο εβδομάδες κάθε φορά. Προετοιμασμένη για δράση, η μπαταρία του Amazfit GTR 4 διαθέτει νέα λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που επιτρέπει ακόμη και τη συνεχή χρήση λειτουργιών όπως οι αθλητικές λειτουργίες, η μέτρηση των μετρήσεων υγείας και άλλα, ενώ παράλληλα εξοικονομεί ενέργεια.


Online βοηθός Alexa

Ρυθμίστε εύκολα ένα ξυπνητήρι, κάντε μια ερώτηση, λάβετε μια μετάφραση και πολλά άλλα με την Alexa.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Amazfit GTR 4
  • Μαγνητικό φορτιστή
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Amazfit

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Ανάλυση Οθόνης
466x466 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο
Smart Assistant
Alexa

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, GPS
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
475 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
14 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm
Βάρος
34 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+24Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Schuldiner86
4
21 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πρώην κάτοχος Amazfit GTR 3 Pro και Τ-Rex 2.Αλλάζω γενικά συχνά smartwatch,διαφόρων εταιριών από χόμπι.Αγόρασα το GTR 4 λόγω του νέου GPS και των νεων αισθητήρων.Θα του έβαζα 5 αστέρια,αλλά περίμενα καλύτερη ποιότητα κατασκευής κυρίως.Δίνεις 200 ευρώ για ένα smartwatch,και δεν έχει καν κάποια πιστοποίηση προστασίας για την οθόνη,πχ Gorilla Glass 3 και το αλουμίνιο αν και ελαφρύ,γρατζουνιέται πολύ εύκολα.Στα θετικά οι μετρήσεις,που έχουν το πολύ μια μονάδα απόκλιση από ιατρικό οξύμετρο.Το ίδιο και με το GPS,ένα κλικ πιο πάνω από τα ρολόγια που ανέφερα.Βέβαια στη λειτουργία με τους 6 δορυφόρους,καταναλώνει πολύ μπαταρία,με βγάζει μέσο όρο 7 μέρες ενώ το T-Rex 2 χαλαρά 14 μερες.Η οθόνη άψογη σε χρώματα και φωτεινότητα.Στα συν,ότι πλέον μπορείς να συνδέσεις ζώνη μέτρησης παλμών,μέσω Bluetooth.Το ηχείο βελτιωμένο,πιο δυνατό αλλά και πιο καθαρό.Για τον ύπνο δε θα μιλήσω,γιατί και ένα Garmin των 500 ευρώ,χάνει σε αυτό το κομμάτι.Με πολύ λιγότερα χρήματα,πας σε Huawei GT 2 Pro με κατασκευή από τιτάνιο και ζαφείρι στην οθόνη,η ακόμα και σε GT 3 με ένα κλικ καλύτερους αισθητήρες.Όσοι το αγοράσετε,οπωσδήποτε tempered glass στην οθόνη!

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Οθόνη
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Mike_Aldebaran3605
1
14 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η αξιολόγηση είναι αποκλειστικά για τους 2 βασικούς λόγους που το πήρα, αναφέροντας όμως και τα θετικά του.
Πήρα το Amazfit GTR4 από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας (σε αρκετά ψηλότερη τιμή από ανεξάρτητους εισαγωγείς, βασικά λόγω της επίσημης εγγύησης) για να αντικαταστήσω smartwatch 4-5ετίας της άλλης μεγάλης Κινέζικης εταιρείας, το οποίο δεν συνδέεται πλέον με GPS (χάλασε στο smartwatch, firmware πρόβλημα, δεν συνεργάζεται πλέον με την εφαρμογή που έχει αποσυρθεί από το Google Play Store αν και υποστηρίζεται από το Gallery/ασυμβατότητα Android???).
Οι 2 βασικοί σκοποί είναι (α) όταν κολυμπάω (πλέον μόνο) στην θάλασσα ~2km την φορά (35’-40’) , μέρα παρά μέρα (καιρού επιτρέποντος), 12 μήνες τον χρόνο και θέλω κατά διαστήματα να παρακολουθώ τα δεδομένα (ακριβής απόσταση, ρυθμός και κυρίως σφυγμούς) και (β) να απαντάω σύντομα σε τηλεφωνήματα όταν δεν έχω δίπλα μου το κινητό, οδηγώ… Η αξιολόγηση μοιραία είναι συνεπώς, γενικά και ειδικά, συγκριτικά με το προηγούμενο για τους βασικούς σκοπούς.
Υπέρ:
1. Υποστήριξη XiaomiStore εξαιρετική! Έστειλα email με ερωτήματα και πήρα απάντηση σε 1 ώρα και 40’.
2. Εξαιρετικό GPS, πολύ καλύτερο από το προηγούμενο μου (2 δορυφόρους). Πολύ φυσιολογικό, με πολλές ρυθμίσεις, 6 δορυφόρους, κ.λπ.
3. Εξίσου εύκολη και πλήρης εφαρμογή κινητού (Zepp), πολύ καλό UI, πλήθος δυνατοτήτων, ρυθμίσεων, πληροφοριών,… Προσοχή όμως: Αν υπάρχει εκκρεμούσα επικαιροποίηση, η εφαρμογή δεν ανοίγει/κρασάρει, μέχρι να επικαιροποιηθεί.
4. Η συνήθης, για όλα τα Κινέζικα smartwatches, διάρκεια μπαταρίας (1 έως 2 βδομάδες ανάλογα).
5. Αρκετά ελαφρύτερο.
6. Λογική τιμή (200-250€).
Κατά:
1. Το λουράκι είναι επιεικώς μέτριο. Το καλοκαίρι ιδρώνει περισσότερο ο καρπός επειδή δεν έχει τρύπες σε όλο το μήκος.
2. Πολύ λίγα/λιγότερα faces και γενικά μέτρια για τα γούστα μου. Ευτυχώς υπάρχει η εφαρμογή AmazFaces (Ουκρανική και έτσι μπορούμε να τους υποστηρίζουμε μέσω των διαφημίσεων που βγαίνουν μόνο όταν κατεβάζουμε), με σχεδόν όλα τα faces δωρεάν.
3. Τα διαστήματα παρακολούθησης καρδιακών σφυγμών (BPM) είναι min 1 λεπτό, όχι δυνατότητα συνεχούς όπως το προηγούμενο μου. Μεγάλη διαφορά για κάποιον άνθρωπο που έχει λόγο να τους παρακολουθεί συνεχώς/real time.

Τώρα για τα 2 βασικά ζητούμενα:

4. O αισθητήρας ή/και αλγόριθμος καρδιακών σφυγμών, απόλυτα απαράδεκτοι στην κολύμβηση! (στην στεριά, π.χ. περπάτημα είναι πολύ σωστό). Ενώ γνωρίζω ότι στις συνήθης συνθήκες κολύμβησης μου οι σφυγμοί μου είναι 100-120 ανάλογα των καιρικών συνθηκών (με μέτρηση τους στις καρωτίδες 15”*4=1’ αλλά και από το προηγούμενο smartwatch), το AmazFit δείχνει μέσος όρος 167 με max 197 (βλ. φώτο)!!! Δεν γίνεται, είναι αδύνατον, γιατί ο συγκεκριμένος ρυθμός κολύμβησης μου είναι αργός, αλλά και αν μπορούσα να κολυμπάω για τόση ώρα με τόσους σφυγμούς, θα είχα ή σταματήσει αντανακλαστικά ή κυριολεκτικά πεθάνει (χονδρικά, ο μέγιστος σφυγμός είναι 220-ηλικία, δηλαδή για την περίπτωση μου 220-63=157)! Φυσικά καθάρισα τον αισθητήρα, έσφιξα όσο γίνεται το λουράκι, αλλά καμία διαφορά. Έκανα 3 δοκιμές με τα ίδια αποτελέσματα.
5. Όταν έρχεται τηλεφωνική κλήση (χρειάζεται ιδιαίτερη Bluetooth σύνδεση στην εφαρμογή), δεν ακούγεται καθόλου η φωνή του καλούντος, πολύ λίγο η δική μου σ’ αυτόν. Πήγα στο Mi Store και κάναμε δοκιμή με σύνδεση σε άλλο Android κινητό (όχι Xiaomi) και ακουγόταν μια χαρά. Άρα δεν ήταν ελαττωματικό. Μου είπαν ότι υπάρχει γνωστό θέμα με τα Oneplus (έχω το 10pro αλλά και παλαιότερο 7Τ, με το ίδιο πρόβλημα).
Φυσικά έστειλα στην Xiaomi όλα τα στοιχεία για τους σφυγμούς και τις κλήσεις, μέσω της εφαρμογής και να δω αν και πότε κάνουν κάτι. Για τώρα το πήρα άδικα.
Συμπεράσματα:
1. Η Xiaomi, προφανώς για να προλάβει τον ανταγωνισμό, δεν τέσταρε επαρκώς τις λειτουργίες του είτε σε όλες τις ασκήσεις που υποστηρίζουν είτε αν συνδέεται σωστά με όλες τις μάρκες κινητών (η OnePlus/Oppo δεν είναι π.χ. Samsung, iPhone αλλά και όχι π.χ. Fairphone, Nothing, έχει αξιόλογο μερίδιο αγοράς).
2. Αν θέλετε πιο «εξειδικευμένες» απαιτήσεις όπως εγώ, μην το αγοράσετε. Πάρτε κάποιο φθηνότερο, ανάλογα τι αξιολογείτε περισσότερο (π.χ. κάποιο band με 40-50 €, υπάρχουν).

  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Άνεση
  • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TuxeoOnoma
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το έχω 6 μήνες και το φοράω καθημερινά και στον ύπνο για μετρήσεις ύπνου γενικά. με μετρήσεις ανα λεπτό για παλμούς, οξυγόνο η μπαταρία κρατάει μια εβδομάδα άνετα, αν δεν τα μετρούσε τόσο συχνά έβγαζε και 2 εβδομάδες.
    η ροδέλα φοβερό συν, πλοηγείσαι στο μενού πολύ πιο γρήγορα. έχει αυτόματο μετρητή όταν βλέπει οτι κάνεις άσκηση αρχίζει να μετράει μόνο του χωρίς να χρειαστεί εσύ να το ρυθμίζεις κάθε φορά.
    για την οθόνη επειδή είδα κάποια σχόλια, έβαλα τζαμάκι day 1 και δεν έχω ούτε γρατζουνιά. το λουράκι του δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι τώρα και ούτε κάποιο ίχνος οτι θα πάθει άμεσα. γενικά οτι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος που είναι ανώτερο απο band ή low budget ρολόι. δεν το έχω δοκιμάσει σε κολύμπι ακόμα αλλά δεν πιστεύω οτι θα έχει θέμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • serj21gr

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χάνει συχνά τη σύνδεση από το κινητό. Οι μετρήσεις έχουν απόκλιση από την πραγματικότητα. Ωστόσο είναι πολύ καλή κατασκευή και η μπαταρία κρατάει σχεδόν 10-12 ημέρες.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagattack
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ακρίβεια στις μετρήσεις, πολύ καλό λογισμικό, με δυνατότητα κλήσεων όπου ακούγομαι καθαρά από το μικρόφωνο του ρολογιού, πολλές προσόψεις από δωρεάν εφαρμογή ("Amazfit GTR 4 Watchfaces" στο Play Store), αυτόματες απαντήσεις σε μηνύματα (αλλά μπορείς να δημιουργήσεις και δικά σου), δημιουργία λίστας για να καλείς άτομα, μπαταρία ανάλογα με τη χρήση τουλάχιστον 5 ημέρες +

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • timetotime
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν μπορουσα να κατεβασω χαρτες στο ρολοι θα ηταν οτι καλυτερο!!
    Παλι ειναι αξιολογο και για μενα που μου αρεσει να τριγυρναω στα βουνα ειναι μια εξτρα ασφαλεια αφου ειναι και ο μονος λογος που το αγορασα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sikad
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σημαντική αναβάθμιση από το stratos της ίδιας εταιρίας. περίπου 10 μέρες μπαταρία, ακρίβεια και άμεσο κλείδωμα στο gps. Ο παλμογράφος δε δίνει ικανοποιητική ακρίβεια μόνο για υψηλές τιμές καρδιακού ρυθμού (συγκρινόμενο με μέτρηση από hrm strap της Garmin). Το μόνο που μου λείπει είναι η τεχνολογία οθόνης του stratos που σου επέτρεπε να βλέπεις την ώρα κάτω από φως χωρίς να ανάβει η οθόνη. Εδώ αν δεν έχεις always on display (πολύ ενεργοβορο) πρέπει να ξυπνάς την οθόνη πατώντας κουμπί ή κάνοντας κίνηση με το χέρι (που δεν πιάνει πάντα)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andre0910
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το προηγούμενο smartwatch που είχα ήταν Samsung και το είχα αρκετά χρόνια. Το γεγονός ότι μια πλήρης φόρτιση κρατάει minimum 10 ημέρες ήταν σοκ για εμένα, έχοντας συνηθίσει την (αναγκαστική) καθημερινή φόρτιση στο προηγούμενο. Συνεργάζεται πολύ καλά με το samsung τηλέφωνο μου. Το Zepp app είναι μια χαρά, με καλύπτει πλήρως στην καταγραφή των μετρήσεων. Η οθόνη του εξαιρετική. Οι λειτουργίες του ρολογιού καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες μου. Οι εφαρμογές που μπορώ να προσθέσω στο ρολόι λίγες και φτωχές (δεν είναι android). Συνδέεται με τα samsung buds, όμως ο ήχος είναι αρκετά "φτωχός". Οι μετρήσεις του ρολογιού, μέχρι στιγμής, δείχνουν σωστές. Δεν έχει NFC. Το λουράκι είναι αρκετά άνετο, δεν μου έχει προκαλέσει κάποιο ερεθισμό - το φοράω 23/24ωρο. Το Design του, μου αρέσει πολύ.
    Συμπέρασμα: θα συμφωνήσω απόλυτα με κάτι που έχει ήδη αναφερθεί: φτάνει στο 96% των δυνατοτήτων ενός android smartwatch, με 10 μέρες διάρκεια μπαταρίας, στο 1/3 της τιμής!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Leonidas Boumparis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρά πολύ καλό για την τιμή του.
    Πολύ καλή μπαταρία.
    Καλή ποιότητα κατασκευής.
    Πολύ καλή συνδεσιμότητα, περιορισμένες δυνατότητες με iOS.
    Μετά από κολύμπι, για 2 ημέρες δεν λειτουργούσε η αφή στην οθόνη, ούτε τα κουμπιά. Έφτιαξε πριν το επιστρέψω.
    Το λουράκι προκαλεί (σε εμένα τουλάχιστον) ερεθισμό στο δέρμα, οπότε αναγκάστηκα να το αλλάξω με μεταλλικό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • slainas1973
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλο για τα χρήματα του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ftsaouselis
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ένα πανέμορφο ρολόι.. έχω πάθει πλάκα με το πόσο εύχρηστο είναι και το πόσο φιλικό προς τον χρήστη. η μπαταρία του είναι μεγάλο ατού. έχει μεγάλη προσαρμοστικότητα και μπορεί να έρθει στα μέτρα του καθενός. το συστήνω ανεπιφύλακτα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sotgr
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το έχω μια βδομάδα.. παρότι η πρώτη βδομάδα που παίζω συνέχεια μαζί του η μπαταρία είναι στο 40% στις 5 μέρες. συνδέεται άμεσα με το xiaomi poco και έχει δύο συνδέσεις μια σαν ρολόι και μια σαν ακουστικό η οποία ενεργοποιείται μόνο όταν δέχεται ή αν θες να πραγματοποιήσεις κλήση από το ρολόι. μιλάς άνετα σε ακούνε μια χαρά όπως και από το ρολόι. στα υπόλοιπα δεν έχω άποψη γιατί δεν το χω με την γυμναστική. το χρησιμοποιώ για κλήσεις και ειδοποιήσεις. στα μνμ μπορείς να απαντήσεις με τα έτοιμα που τα φτιάχνεις μέσω της εφαρμογής. Λόγω των σχολίων για γρατζουνιές του πήρα θήκη από την αρχή γιατί το χτυπάω από δω κ από κει λόγω χειρονακτκης εργασίας. αρνητικό το λουράκι που κολλάει στο χέρι . το καλοκαίρι θα είναι πρόβλημα. ίσως αν ήταν υφασμάτινο να βοηθούσε.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • leftou1234
    3
    1 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Ακρίβεια σε μετρήσεις . Το ηχείο πολλή καλό . Οθόνη αρκετά φωτεινή . Δυστυχώς η οθόνη είναι πολύ εύθραυστη . Δεν θέλει πολλή για να γρατσουνιστεί . χρειάζεται τζαμάκι 100% . Το αγόρασα στα 160 ευρώ . Πιστεύω ότι γύρω στα 120-130 θα ήταν πιο προσιτή η τιμή του . Overall καλό για low budget smart watch

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Bastales
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό smartwatch απλά πάρτε και ένα tempered glass ! Είναι must καθώς η οθόνη του μπορεί να χαραχτεί εύκολα !!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • teo efraimidis
    4
    2 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης , η οθονη χαρασεται πολυ ευκολα και το πλαστικο γυρο απο την οθονη το ιδιο, απο τεχνολογια ειναι εξαιρετικο πολυ ευχρηστο και μεγαλη αυτονομια , το φορτιζω μια φορα την εβδομαδα και αν, πολυ καλη ενταση του ηχειου και στις κλησεις ολα οκ μειονεκτημα οτι κανει αποσυνδεσεις με το κινητο (χιαομι 11τ) και δεν κανει ζευξη μονο του θελει καθε φορα να το κανεις ξανα,

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Athanasiadis5799
    2
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Όπως ο προηγούμενος έτσι και εγώ μετά από 10 μπάνια στη θάλασσα το ρολόι κόλλησε... Το κατάστημά μου επέστρεψε τα χρήματα διότι το ρολόι είχε ακόμα εγγύηση...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • spearfishing21
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ερχόμενος από honor magic watch 2 να πω ότι το ρολόι είναι οτι καλύτερο
    Το παρέλαβα πριν μια βδομάδα με 70% μπαταρία το έχω ξεσκίσει στην κυριολεξία και έχει ακόμα 18% η οθόνη είναι αρκετά ευκρινής και η ποιοτητα κατασκευής είναι άριστη
    Επίσης είναι πολύ γρήγορο
    Απειρες λειτουργίες με πολύ καλές μετρήσεις

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Blaster_Fox
    3
    8 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν μετραει σωστα παλμους για εναν σοβαρο αθλητη ειναι ακαταλληλο, χανει μετρησεις μπορει να τρεχεις πχ να εχεις σηκωσει 150 παλμους και να λεει 80 το ρολοι και να ξεκολλησει μετα απο 15 λεπτα…αισχος

    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kotsos94
    4
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένα υπέροχο ρολόι που θα καλύψει όλες τις ανάγκες με όλα ανοιχτά η μπαταρία κρατάει περίπου 3-4 μέρες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasmi80
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ρολόι είναι τέλειο. Η μέτρησης είναι πάρα πάρα πολύ καλές τις έχω τεσταρει με οξύ μέτρο και έχουν διαφορά 1-2 . Η οθόνη απλά τέλεια τα χρώματα έντονα . Η μπαταρία έτσι και έτσι με τα πάντα ανοιχτά ( gps , αυτόματες μετρήσεις) βγάζει 3-4 μέρες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • matinakarathanou39
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καλύτερο smartwatch, απίστευτη ποιότητα κατασκευής, η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ, συνδέεται πανεύκολα με το κινητό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tasos_Siderakis
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορά πριν από 1 μήνα και τώρα το φόρτισα για 3 φορά. Μέχρι στιγμής άψογη εμπειρία σε όλα.
    Το χρησιμοποιώ και για να κάνω και να λαμβάνω κλείσεις. Για εξωτερικούς χώρους με θόρυβο δεν κάνει!
    Όσον αφορά τις μετρήσεις παλμών και οξυγόνου σε σύγκριση με οξύμετρο τα πάει άριστα μόνο που πρέπει να κάθεται καλά στον καρπό και να μην κινείσαι.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kostasbet
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 2 εβδομάδες. Πολύ καλό, δεν ξέρω αν αξίζει βέβαια 160 ευρώ? Eίναι το 1ο μου smartwatch.
    Φαίνεται να έχει καλές μετρήσεις χωρίς να το έχω συγκρίνει με κάτι, αλλά γενικά όποιο και να είχα δεν θα εμπιστευόμουν τις μετρήσεις του 100%. Το μόνο που δεν μου πολυ αρέσει είναι το λουράκι. Δεν μου κάθεται καλά με την σιλικόνη, ίσως δοκιμάσω με leather. Και δεν ξέρω πόσο αντέχει η οθόνη κάποιο tempered glass μάλλον είναι καλή ιδέα. Κατά τα άλλα είναι πολύ όμορφο και γενικά καλή αγορά για κάποιον που θέλει να πάρει κάτι με μέτρια λεφτά. Για πιο φθηνό πηγαίντε στο mini και για πιο ακριβό σε κάποιο garmin, θα έλεγα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SmartUnboxers
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένα smartwatch εξελιγμένο και εξοπλισμένο με υλικά και χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας.
    Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής τόσο στην κάσα όσο και στην οθόνη, που εγγυώνται αντοχή στο χρόνο.
    Η οθόνη είναι ευκρινείς σε όλες τις συνθήκες.
    Οι μετρήσεις του είναι ακριβείς και το GPS πιάνει το στίγμα με μεγάλη ακρίβεια και δε χάνει το σήμα.
    Του λείπουν κάποια τεχνικά στοιχεία που διαθέτουν άλλα σύγχρονα smartwatch όπως μέτρηση θερμοκρασίας σώματος ή ηλεκτροκαρδιογράφημα.
    Σαν αρχική τιμή το Amazfit GTR4 είναι φθηνότερο και σαν σύνολο δικαιολογεί στο έπακρο τα χρήματα που απαιτούνται.

    Θετικά:
    - Ακρίβεια Μετρήσεων
    - Πλήθος Ασκήσεων
    - Ποιότητα κατασκευής

    Αρνητικά:
    - Απουσία σύγχρονων αισθητήρων

    Μπορείτε να βρείτε την πλήρη δοκιμή στο κανάλι μου στο YouTube

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Heretakis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος περίπου ένα μήνα.....όπως έγραψαν κ οι προηγούμενοι εξαιρετική επιλογή....δεν γνωρίζω αν αντέχει το νερό όπως λέει αλλά μέχρι στιγμής ότι λέει το κάνει.....Θα ήθελα βέβαια να υποστηρίζει κ nfc κ στις δικές μας version κ όχι μόνο στην κινεζική....

    • Οθόνη
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • axtidas
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάτοχος του Αmazfit GTR 1 και Garmin vivoactive. Μαραθωνοδρόμος 16 χρόνια. Καλύπτει τις ανάγκες μου και με το παραπάνω. Ακρίβεια GPS και μουσικούλα είτε από το ηχείο είτε από Bluetooth ακουστικά και fitness tracker. Η εφαρμογή zepp καταγράφει και αναλύει σχεδόν τα πάντα κι όλα αυτά σε λογική τιμή. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος και το συστήνω.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioanniskorfiatis
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Ερχόμενος απο Huawei gt2 μου έκανε έκπληξη το ποσό ελαφρύ είναι και πόσο άνετα το αισθάνεσαι στο χέρι, στην αρχή λόγω κυρίως της διαφοράς βάρους η κατασκευή μου φαινόταν υποδεέστερη αλλά μετά από 2 μήνες που το φοράω συνέχεια και έχοντας φάει αρκετά χτυπήματα στην δουλειά μην έχοντας πάθει τίποτα νομίζω ότι δεν υπάρχει προβλημα.Η μέτρησης του είναι εξαιρετικές πάρα πολύ καλό το gps, είναι ισάξιο με αυτό ενός smartphone και σίγουρα πολύ καλύτερο του gt2.Η μπαταρία με σβηστη την συνεχή μέτρηση άγχους και οξυγονου και χωρίς να το φοράω στον ύπνο διαρκεί 8 ημέρες δεν το έχω δοκιμάσει με όλα ανοιχτά αλλά μπορείτε να βγάλετε συμπεράσματα.Γενικα είμαι πολύ ευχαριστημένος, η smart λειτουργίες είναι αυτες που μου χρειάζονται και για αυτό δεν έψαξα για κάτι παρανω.Στα χρήματα που κοστίζει τώρα που η τιμές είναι στον Θεό είναι πολύ καλή αγορά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pavlos_Mavroeidis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Καφέ

    Το ρολόι το έχω 20 ημέρες και είναι πραγματικά σούπερ απίστευτη μπαταρία ελαφρύ και πολύ ωραία κατασκευή με πάρα πολύ ωραία και φωτεινοί οθόνη τρομερές λειτουργίες και δυνατότητες έχοντας στην κατοχή μου το το huawei watch 3 pro το οποίο έχει τα διπλά χρήματα και φυσικά και αυτό με πάρα πολλές λειτουργίες αλλά με ένα μεγάλο μείον την μπαταρία του ...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Haris_Saridakis
    4
    5 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν είναι κακό. αλλά έχω να παρατηρήσω ότι στα βήματα και θερμίδες μετράει ότι του κατέβει... ποιότητα κατασκευής , κάνε το σταυρό σου μη κοπανησει πουθενά και γίνει κομμάτια. δυστυχώς σαν πρώην κάτοχος stratos 3 ,περιμενα σε αυτά τα λεφτά μια καλή ανθεκτική οθόνη τουλάχιστον. επίσης δεν μπορεί να συνδεθεί με την κάμερα του κινητού για απομακρισμενη διαχείριση. όσο αφορά τα αθλήματα, το χρησιμοποιώ για ποδηλασία και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό σε αυτό τουλάχιστον. διάρκεια μπαταρίας με όλα στο φουλ ενεργοποιημένα στις 12 με 14 μέρες περίπου

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

674 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dimtsak

συνδέεται ταυτόχρονα με άλλη συσκευή bluetooth;

Guinevere_de_Lyonesse

Εκτός από το τηλέφωνο, το έχω συνδέσει με ακουστικά. Φαντάζομαι ότι θα μπορεί να κάνει το ίδιο και με ζώνη παρακολούθησης παλμών.

St.Blackeye

Καλησπέρα είδα σε μια κριτική ότι έχει NFC. Ισχύει;

babarou

Καλημέρα, έχεις κανείς πρόβλημα με τον ιδρώτα; Νομίζω όταν το φοράω ιδρώνει υπερβολικά εύκολα το χέρι μου

kiriakidis1971

δεν παρατήρησα κάτι τέτοια. απλά ο ιδρώτας επηρεάζει τις μετρήσεις των παλμων

Δες όλες τις ερωτήσεις (37)

Παρόμοια προϊόντα

Amazfit GTR 4 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Amazfit GTR 4 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Amazfit GTR 3 Pro Aluminium Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Infinite Black)Amazfit GTR 3 Pro Aluminium Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Infinite Black)Amazfit GTR 3 Aluminium 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Thunder Black)Amazfit GTR 3 Aluminium 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Thunder Black)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Xiaomi Watch S3 Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)
από 186,00 €από 121,07 €από 95,61 €από 113,00 €από 204,99 €
ΚατασκευαστήςAmazfitAmazfitAmazfitXiaomiHuawei
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες