DJI Osmo Mobile SE Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων και 8 ώρες λειτουργίας Λευκό
Gimbals Κινητών

DJI Osmo Mobile SE Gimbal Κινητού με Σταθεροποιητή 3 Αξόνων και 8 ώρες λειτουργίας ΛευκόΚωδικός: 38410645

Ξεδιπλώστε, συνδέστε το κινητό σας και ξεκινήστε την κινηματογράφηση. Το ελαφρύ αναδιπλούμενο σώμα του Osmo Mobile SE και ο μαγνητικός σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης, το καθιστούν εύκολο στη...

Δες όλη την περιγραφή

Ξεδιπλώστε, συνδέστε το κινητό σας και ξεκινήστε την κινηματογράφηση. Το ελαφρύ αναδιπλούμενο σώμα του Osmo Mobile SE και ο μαγνητικός σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης, το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά και γρήγορο στην κινηματογράφηση. Με την πρόσθεση του νέου status panel, μπορείτε να αλλάζετε τις λειτουργίες του gimbal με το πάτημα ενός κουμπιού. Μία...

Δες όλη την περιγραφή
109,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 109,00 €

Περιγραφή

Ξεδιπλώστε, συνδέστε το κινητό σας και ξεκινήστε την κινηματογράφηση. Το ελαφρύ αναδιπλούμενο σώμα του Osmo Mobile SE και ο μαγνητικός σχεδιασμός γρήγορης απελευθέρωσης, το καθιστούν εύκολο στη μεταφορά και γρήγορο στην κινηματογράφηση. Με την πρόσθεση του νέου status panel, μπορείτε να αλλάζετε τις λειτουργίες του gimbal με το πάτημα ενός κουμπιού. Μία σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών βοηθά στη δυναμική λήψη και στην ανάδειξη στιγμών, προσθέτοντας μία δημιουργική νότα σε οτιδήποτε θέλετε να καταγράψετε.

Το Osmo Mobile SE (με αναδιπλούμενο σχεδιασμό) είναι εύκολο στην αποθήκευση και στη μεταφορά. Βάλτε το στην τσέπη σας, έτσι ώστε όταν σας έρθει η έμπνευση, να είστε έτοιμοι να καταγράψετε σταθερά βίντεο απευθείας.

Κινηματογραφείστε με ένα κλικ

Είτε είναι ένα γκολ σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου είτε τα πρώτα βήματα του μωρού σας, είστε έτοιμοι! Απλά βάλτε το κινητό σας στο gimbal και ξεκινήστε να καταγράφετε. Το gimbal και ο μαγνητικός σφιγκτήρας τηλεφώνου μπορούν να χωριστούν κι αυτό σας επιτρέπει να αφαιρέστε εύκολα το τηλέφωνό σας και να καλέσετε όποιον θέλετε για να μοιραστείτε τα ευχάριστα νέα.


Σταθεροποίηση: Σταθερή κινηματογράφηση ανά πάσα στιγμή

Το Osmo Mobile SE είναι εξοπλισμένο με μία μικρή μηχανή γρήγορης περιστροφής που επιτρέπει στο gimbal να ανταποκρίνεται σε μικρές αλλαγές, ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο με μεγάλα ή βαριά κινητά τηλέφωνα.

Σταθεροποιητής 3 Αξόνων

Με μία νέα γενιά αλγορίθμων ελέγχου, το Osmo Mobile SE προσφέρει αντιστάθμιση σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα με τη θέση του gimbal. Έτσι, μειώνει το κούνημα της κάμερας και προσφέρει πολύ ομαλά πλάνα.


Έξυπνες Λειτουργίες: Κάντε το SmartPhone σας...ακόμη πιο έξυπνο

ActiveTrack 5.0

Ο στροβιλισμός μιας μπαλαρίνας ή ένα σκανταλιάρικο κατοικίδιο περιλαμβάνουν αέναη κίνηση Active Track 5.0.Με ένα νέο βελτιστοποιημένο αλγόριθμο, το gimbal σας μπορεί να εντοπίζει με σταθερότητα το θέμα σας, ακόμη κι αν βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση, κρατώντας το πάντα σε κεντρικό πλάνο. Το ActiveTrack μπορεί να συνεχίσει γρήγορα την παρακολούθηση ακόμα και αν το θέμα μπλοκαριστεί για λίγο πριν επανέλθει ξανά στο πλάνο.

Timelapse

Το Osmo Mobile SE υποστηρίζει τα Timelapse, Motionlapse, και Hyperlapse, Με απλά ενσωματωμένα δείγματα Motionlapse, μπορείτε να συνδυάσετε όμορφες στιγμές σε εντυπωσιακά κλιπ.

Motionlapse

Προκαθορίστε τη διαδρομή του gimbal και προσθέστε δυναμική κίνηση της κάμερας στο timelapse σας.

Hyperlapse

Είτε κάνεις μία ανοιξιάτικη βόλτα είτε χαζεύεις τα τοπία από το παράθυρο του αυτοκινήτου, με το Hyperlapse, μπορείς να συμπυκνώσεις τις στιγμές και σε μία υπέροχη ψηφιακή ανάμνηση.

Δυναμικό Zoom

Πιέστε το zoom slider για εστιάσετε περισσότερο ή να απομακρυνθείτε από το θέμα σας, και δώστε στη λήψη σας μία αίσθηση βάθους, συμπίεσης και εκπληκτικής επέκτασης χρόνου και χώρου.

Έλεγχος Κίνησης

Θέλετε να τραβήξετε μια ομαδική φωτογραφία χωρίς να μείνει κανένας εκτός; Καταγράφετε βίντεο για μία οντισιόν αλλά δεν έχετε κανέναν να πατήσει το κουμπί για να ξεκινήσει η λήψη; Με μία απλή κίνηση του χεριού μπροστά στον φακό, μπορείτε να ξεκινήστε και να σταματήστε τη καταγραφή του βίντεο.

Πανόραμα

Τα τοπία που κόβουν την ανάσα δεν πρέπει να καταγράφονται σε τμήματα. Το Panorama είναι εδώ για να συγκεντρώσει τη θέα μέσα σε ένα πέρασμα της κάμερας. Βρίσκεστε μέσα στο πλάνο; Χρησιμοποιήστε το CloneMePano για να τραβήξετε φωτογραφίες του εαυτού σας σε πολλά μέρη ταυτόχρονα δημιουργώντας ψυχεδελικά εφέ.

Λειτουργία Ιστορίας

Η λειτουργία Story παρέχει διάφορα δείγματα με σεταρισμένες κινήσεις κάμερας, μεταβάσεις, soundtrack και πολλά άλλα για τους χρήστες που θέλουν να μοιράζονται εντυπωσιακά βίντεο με ένα μόνο πάτημα. Προσαρμοσμένα δείγματα είναι επίσης διαθέσιμα. Είναι το βίντεό σας. Εσείς κινείτε τα «νήματα».

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις: 262.5×119.5×104 mm και 167x108.5x46.5 διπλωμένο
  • Βάρος: Gimbal 352g και magnetic phone clamp 31g
  • Συμβατό με κινητό βάρους: 170-290 g
  • Συμβατό με κινητό πάχους: 6,9-10 mm
  • Συμβατό με κινητό πλάτους: 67-84 mm
  • Μπαταρία 18650 Li-ion, 2600mAh
  • Διάρκεια μπαταρίας: περίπου 8 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης: 2 ώρες και 12 λεπτά (με φορτιστή 10W Type-C)
  • Bluetooth 5.1


Κατασκευαστής

DJI

Χαρακτηριστικά

Βάρος
352 gr
Διάρκεια Μπαταρίας
8 hrs
Συμβατότητα
Android, iOS
Δυνατότητες
3-Axis Stabilization, Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Μέγιστο Φορτίο
290 gr
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ότι χειρότερο έχω αγοράσει. Δεν έχω εμπειρία βέβαια από άλλο Gimbal αλλά μέχρι στιγμής είμαι 100% απογοητευμένος. Με το χέρι τραβάω πιο σταθερά πλάνα. Ίσως να χρειάζεται μεγαλύτερη εξάσκηση. Αλλά το δουλεύω ήδη δύο μήνες αρκετά. Απαιτει πολύ σταθερό χέρι. Τόσο σταθερό που αν το είχα δεν θα χρειαζόμουν Gimbal. Από τα πλάνα που έχω τραβήξει, ελάχιστα έχω χρησιμοποιήσει και αυτά αφού τους έκανα εξτρά σταθεροποιηση ηλεκτρονικά. Τα πιο πολλά τα πετάω. Δεν κάνει αυτό που υπόσχεται. Ή εγώ δεν ξέρω να το χρησιμοποιήσω. Αν ισχύει το δεύτερο και χρειάζεται όντως τόσο μεγάλη εξάσκηση τι να πω... Αν το ήξερα δεν θα το αγόραζα. Επίσης προσοχή με την εφαρμογή dji mimo. Δεν είναι συμβατή με όλα τα κινητά. Σε πάρα πολλές συσκευές δεν δουλεύει σωστά και ρίχνει την ποιότητα του βίντεο ακόμα και στα 15 fps.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nik_rov
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μόλις το έμαθα να το λειτουργώ σωστά με όλες τις παραμέτρους του, μου έγινε απαραίτητο αξεσουάρ στις καταγραφές μου!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ilias Kourgialas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πιθανότατα το καλύτερο vfm gimbal κινητού στην αγορά αυτή την στιγμή. Αρκετά στιβαρή κατασκευή, πολλές λειτουργίες και δουλεύει άψογα για επαγγελματική χρήση τόσο με iPhone 14 Pro όσο και με iPhone X. Ιδανικά θα ήθελα λίγο ψηλότερο τρίποδο αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα εάν έχετε ήδη κάποιο τρίποδο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgos_apolondelfon
    2
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν ευθυγράμμιση το κινητό.
    Το κουμπώνω 14 προ Max.
    Δεν έχει και τόσο καλώ σταθερότητα.
    Περίμενα κάτι καλύτερο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Karafoulidis
    4
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλά δεν παίζεται. Ότι καλύτερο. DJI never disappoints

    Edit: μετά από 2 μέρες άρχισε να κάνει θόρυβο το μοτεράκι

    Edit πάλι: τελικά το επέστρεψα πίσω και μου έστειλαν καινούργιο χωρίς προβλήματα μετά από 1.5 εβδομάδα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ικανοποιητικό gimbal.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

92 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dimcats37

μια ερωτηση σας παρακαλω
εχει Ενσωματωμένη ράβδο επέκτασης? σαν selfie stick εννοω,
σας ευχαριστω πολυ

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)