Sony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX30 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3" και HDMI
Βιντεοκάμερες

Sony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX30 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3" και HDMI Κωδικός: 38411233

Μικρή κάμερα FX30 σειράς κινηματογράφου gateway.

Δες όλη την περιγραφή
2.099,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.099,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    2.599,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  5. 2.399,00 €

  6. 2.342,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    2.099,00 €

  8. 2.368,00 €

  9. 2.099,00 €

  10. 2.278,14 €

  11. 2.915,26 €

Περιγραφή

S-Cinetone για κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς διαβάθμιση

Η FX30 διαθέτει S-Cinetone, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία χρώματος που παράγει τους περίφημους δερματικούς τόνους και χρώματα των FX9 και FX6. Παράγει φυσικούς μεσαίους τόνους απαραίτητους για το υγιές δέρμα και απαλά χρώματα και εντυπωσιακά φωτεινά σημεία. Επειδή το S-Cinetone τα παράγει όλα αυτά απευθείας στο εσωτερικό της κάμερας, επιτυγχάνεται πολύ εύκολα μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμφάνιση χωρίς να απαιτείται διαβάθμιση μετά την παραγωγή.

Διπλό βασικό ISO για πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό

Η λειτουργία διπλού βασικού ISO προσφέρει δύο ρυθμίσεις βασικού ISO: μία σε ISO 800 και μία σε ISO 2500. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέγετε κατάλληλο επίπεδο θορύβου, για καθαρές εικόνες, αλλά και να μεγιστοποιείτε το δυναμικό εύρος της FX30 κατά τη λήψη σε φωτεινά περιβάλλοντα αλλά και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, ένα μεγάλο πλάτος 14+ θέσεων ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο υπερέκθεσης φωτεινών τόνων ή υπερέκθεσης σκιών σε πληθώρα συνθηκών φωτισμού.

Προβολή προεπισκόπησης υψηλής ακρίβειας της τελικής εικόνας με LUT από τον χρήστη

Κατά την εγγραφή με την καμπύλη γάμμα S-Log3, η εικόνα χαμηλής αντίθεσης στην οθόνη μπορεί να καθιστά δύσκολη την οπτικοποίηση της τελικής εικόνας. Για μια ακριβέστερη προεπισκόπηση, η FX30 καθιστά δυνατή την εφαρμογή προσαρμόσιμων LUT στην προεπισκόπηση στην οθόνη LCD και στην έξοδο HDMI, αλλά και την ενσωμάτωσή τους σε κλιπ για τη διευκόλυνση της επεξεργασίας μετά την παραγωγή. Εκτός από τα προεπιλεγμένα LUT, παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής στην κάμερα έως και 16 LUT χρήστη μέσω κάρτας μνήμης.

Ευέλικτη κίνηση με εγγραφή έως 4K / 120p

Η FX30 προσφέρει εγγραφή 4K, σε έως 120 καρέ το δευτερόλεπτο. Η εξαιρετικά ομαλή απεικόνιση αργής κίνησης 5x (μέγ.) με αυτόματη εστίαση προσφέρει νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες δημιουργίας.

Λυχνίες εγγραφής

Στο μπροστινό επάνω και στο πίσω μέρος της κάμερας υπάρχουν λυχνίες εγγραφής. Το κουμπί REC στο επάνω μέρος της κάμερας φωτίζεται επίσης και συνδέεται με την πίσω λυχνία εγγραφής. Για να είναι σαφές το πότε η κάμερα βρίσκεται στη λειτουργία εγγραφής, στην οθόνη εμφανίζεται ένα κόκκινο πλαίσιο, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να επιβεβαιώσει με ευκολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η εγγραφή

Δύο υποδοχές μέσων συμβατές με CFexpress Type A

Οι δύο υποδοχές πολυμέσων της μηχανής είναι συμβατές με κάρτες CFexpress Type A, καθώς και με κάρτες SDXC/SDHC που υποστηρίζουν ταχύτητες επιπέδου UHS-I και UHS-II. Οι κάρτες CFexpress Type A αποτελούν το νέο πρότυπο στα μέσα αποθήκευσης μικρού μεγέθους, με γρήγορες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, για εγγραφή βίντεο 4K σε υψηλούς ρυθμούς bit. Οι δύο υποδοχές προσφέρουν εγγραφή ταυτόχρονη και relay.

Imaging Edge Mobile

Το Imaging Edge Mobile προσφέρει υποστήριξη για τηλεχειρισμό από smartphone και tablet. Επιπλέον, διαθέτει ασύρματο έλεγχο παρακολούθησης αφής και εστίασης αφής, για βολικό χειρισμό της αυτόματης εστίασης και μεταφορά αρχείων στατικών εικόνων και αρχείων βίντεο.

Περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη σχεδίαση

Η Sony Group συνεχίζει να επιταχύνει το περιβαλλοντικό πλάνο "Road to Zero", στοχεύοντας την επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος έως το 2040. Έχουν ληφθεί μέτρα για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αυτού του προϊόντος σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του. Σε αυτά περιλαμβάνεται η χρήση ανακυκλωμένων υλικών στην παραγωγή, η διαχείριση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου στην εφοδιαστική αλυσίδα, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην παραγωγή και η χρήση ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας χωρίς πλαστικό.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Ανάλυση Megapixel
27 MP
Βάρος
562 gr
Δυνατότητες
4K UHD, Full HD, SD, Σταθεροποιητής Εικόνας

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Όχι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Touchscreen
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS

Φακός

Focal Length Range
35 mm mm
Focal Length Range (35 mm equivalent)
-

Εικόνα

Ανάλυση Εικόνων
6192 x 4128 pixels
Format Εικόνων
HEIF, JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160 pixels
FPS (Μέγιστης Ανάλυσης)
120 fps
Format Video
RAW

Συνδεσιμότητα

Αποθηκευτικό Μέσο
Κάρτα Μνήμης
Συνδέσεις
HDMI, Mic/Line In, USB Type-C
Τύποι κάρτας μνήμης
CFexpress, SD
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
129,7 mm
Ύψος
77,8 mm
Μήκος
84,5 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • giorgos_r___
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ σοβαρό εργαλείο το οποίο όμως πρέπει να γνωρίζεις πως να το χρησιμοποιήσεις. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σε μυστήρια και εκδηλώσεις. Πολύ δυνατή σε διαχείριση iso (όχι στο επίπεδο της fx3 βέβαια), πληθώρα επιλογών σε codecs, συμπίεση, και προφίλ. Πολύ βολικά τα zebras και focus peaking. Το τεράστιο πλεονέκτημα της σε σχέση με τα υβρίδια mirrorless είναι φυσικά η αντοχή της στη θερμοκρασία πράγμα που την κάνει ένα πολύ έμπιστο εργαλείο για τα μυστήρια που έχει πολύ ζέστη συνήθως. Μη ξεχάσω να αναφέρω το variable shutter που ουσιαστικά εξαφανίζει το flicker. Την πετάω με ένα rig πάνω σε ένα ronin rs4 και η χρήση της είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ. την βγάζω από εκεί την κουμπώνω σε επαγγελματικό τρίποδο βίντεο και με τη συνδεσιμότητα που σου δίνει η χρήση της είναι ξανά απόλαυση. Οι φακοί της είναι πολύ οικονομικοί. Πραγματικά εργαλειαρα πάρτε τη με κλειστά μάτια. Το μόνο αρνητικό που θα έλεγα είναι η μπαταρία της. Οκ δε μπορούμε να τα έχουμε όλα σε τόσο μικρό σώμα. 10/10

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sakis.p
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ίσως η καλύτερη crop μηχανή της Sony. Εργονομικά έχει το καλύτερο πιάσιμο στο χέρι από όλες τις μηχανές που είχα.

    Θετικά. Πολύ καλό Stabilization ιδιο με την GH5 αλλά με συγκεκριμένους φακούς Sony, Ποιότητα κατασκευής , οθόνη.

    (Αν είστε ΜΟΝΟ βιντεογραφος γράφεται ΜΟΝΟ σε 4K , είναι η ιδανική κάμερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάτε στην A74)

    Αρνητικό είναι το κουμπί πολλαπλού επιλογέα. Το έχουν βάλει σε ένα σημείο που απορώ πως το σκέφτηκαν. Δεν βολεύει καθόλου

    (ISO 6400 πεντακάθαρο)

    Update. Μετά από 20 και πλέον μυστήρια γάμου μπορώ να πω με σιγουριά.
    Από 2η μηχανή έγινε πρώτη.Η Α7iv πολύ καλή αλλά έγινε 2η πλέον.
    Η FX30 έχει καλύτερο auto focus από την a7iv ,έχει καλύτερο dynamic range, έχει καλύτερο stabilization , είναι 100% αξιόπιστη με 40 βαθμούς κελσίου (δούλεψα με 40αρι 4κ έξω στον ήλιο δεν ζεστάθηκε καθόλου), έχει καλύτερο πιάσιμο, και 5 χρόνια εγγύηση Sony Hellas

    • Ποιότητα Video
    • Zoom
    • Μπαταρία
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Constantinos_Kashiouris
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω αγοράσει απο Κύπρο. Είναι αριστούργημα για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με filmmaking και δεν έχουν μεγάλο budget. Αν και apc-s την προτιμώ με FE φακούς έστω και αν έχω ελάχιστες χρωματικές αποκλίσεις.

    Έχει διπλή βάση ISO που σημαίνει ότι μπορείς να ανεβείς χωρίς ιδιαίτερο grain στο πλάνο και είναι πολύ εμπίστο εργαλείο για συνθήκες low-light έστω και αν είναι crop.

    Παίρνει 2 κάρτες ταυτόχρονα για back-up και θα συνιστούσα UHS-II τουλάχιστον με ταχύτητα 300mb για μέγιστα αποτελέσματα.

    Απο μπαταρία σε 4Κ μπορείς να γράψεις σχεδόν ένα δίωρο σε θερμοκρασία δωματίου.

    Έχει το προφιλ s-cinetone που είναι εξαιρετικό για σωτό colour grading σε ανθρώπινο χρώμα.

    Είναι το απόλυτο entry-level εργαλείο για να μάθει ένας σχετικά έμπειρος βιντεογράφος, όχι αρχάριος ομως όπως το παρουσίασε η sony.

    • Ποιότητα Video
    • Zoom
    • Απόδοση σε χαμηλό φωτισμό
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Sony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX30 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3" και HDMISony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX30 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3" και HDMISony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX3 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη 3" και HDMISony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX3 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη 3" και HDMISony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX30 XLR Handle Unit Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3" και HDMISony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX30 XLR Handle Unit Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3" και HDMIBlackmagic Design Βιντεοκάμερα 4K DCI @ 60fps Pocket Cinema 4K Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και HDMIBlackmagic Design Βιντεοκάμερα 4K DCI @ 60fps Pocket Cinema 4K Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 5" και HDMISony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX6 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3.5" και HDMI / WiFiSony Βιντεοκάμερα 4K UHD @ 120fps FX6 Αισθητήρας CMOS Αποθήκευση σε Κάρτα Μνήμης με Οθόνη Αφής 3.5" και HDMI / WiFi
από 2.099,00 €από 4.432,00 €από 2.585,30 €από 1.428,00 €από 6.708,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonyBlackmagic DesignSony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Δυνατότητες4K UHD, Full HD, SD, Σταθεροποιητής Εικόνας4K UHD, Full HD, Σταθεροποιητής Εικόνας4K UHD, Full HD, SD, Σταθεροποιητής Εικόνας4K UHD4K UHD
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες