Magniflex Superiore Flat Μαξιλάρι Ύπνου Memory Foam Μέτριο 35x60x7cm
Μαξιλάρια Ύπνου

Magniflex Superiore Flat Μαξιλάρι Ύπνου Memory Foam Μέτριο 35x60x7cmΚωδικός: 38616995

Το Superiore Flat, της συλλογής Superiore, είναι ανατομικό μαξιλάρι σε κλασικό σχήμα και χαμηλότερο ύψος από το κανονικό μαξιλάρι. Συνδυάζει το πρωτοποριακό κάλυμμα Outlast με τον πυρήνα από αφρό...

Δες όλη την περιγραφή

Το Superiore Flat, της συλλογής Superiore, είναι ανατομικό μαξιλάρι σε κλασικό σχήμα και χαμηλότερο ύψος από το κανονικό μαξιλάρι. Συνδυάζει το πρωτοποριακό κάλυμμα Outlast με τον πυρήνα από αφρό μνήμης Memoform με οπές εξαερισμού, εξασφαλίζοντας ένα δροσερό και στεγνό μικροκλίμα.

Δες όλη την περιγραφή
89,60
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 19 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 89,60 €

Περιγραφή

Το Superiore Flat, της συλλογής Superiore, είναι ανατομικό μαξιλάρι σε κλασικό σχήμα και χαμηλότερο ύψος από το κανονικό μαξιλάρι. Συνδυάζει το πρωτοποριακό κάλυμμα Outlast® με τον πυρήνα από αφρό μνήμης Memoform με οπές εξαερισμού, εξασφαλίζοντας ένα δροσερό και στεγνό μικροκλίμα.

Θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast

Το θερμορυθμιστικό ύφασμα Outlast® δημιουργεί τέλειο μικροκλίμα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Όταν η θερμοκρασία του σώματός σας αυξάνεται κατά τον ύπνο, η περίσσεια θερμότητα απορροφάται και όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το όριο τήξης, οι φυσαλίδες στερεοποιούνται ξανά και απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη θερμότητα. Περιλαμβάνει και περιμετρική φάσα 3D. Επιπλέον, αφαιρείται και πλένεται στους 30 βαθμούς.

Προστατευτική θήκη

Η εσωτερική θήκη προστατεύει το εσωτερικό του μαξιλαριού και αυξάνει το επίπεδο της υγιεινής.

Memoform

Το εσωτερικό του από Memoform έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του λαιμού, του κεφαλιού και των ώμων, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας ενώ ξεκουράζεστε. Το Memoform είναι το πιο ανατομικό από όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των στρωμάτων και έχει σχεδιαστεί για να αντιδρά στο βάρος του σώματος και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο κατασκευής. Αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ελαφρότητας, ενώ ένα άτομο κοιμάται, και βοηθά τη σπονδυλική στήλη να χαλαρώσει.

Πιστοποιήσεις

  • 100% MADE IN ITALY: Πιστοποιητικό ποιότητας 100% Made in Italy. Πιστοποιεί ότι όλος ο σχεδιασμός, η παραγωγή και οι προμήθειες πρώτων υλών έγιναν στην Ιταλία.
  • OEKO-TEX CLASS I: Πιστοποιητικό πλήρους απουσίας τοξικών και επιβλαβών ουσιών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον για όλα τα υλικά του μαξιλαριού.


Κατασκευαστής

Magniflex

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Memory Foam
Ανατομικό
Όχι
Σκληρότητα
Μέτριο
Μέγεθος
Standard

Διαστάσεις

Πλάτος
35 cm
Μήκος
60 cm
Ύψος
7 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη