Intex 68306 Φουσκωτό Kayak Θαλάσσης 2 Ατόμων Πράσινο
Κανό & Kayak

Intex 68306 Φουσκωτό Kayak Θαλάσσης 2 Ατόμων Πράσινο Κωδικός: 3876367

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Sit in
  • Μέγιστο φορτίο: 160 κιλά
  • Βάρος: 21 κιλά
  • Μήκος: 351 εκ.
  • Πλάτος: 76 εκ.
  • Υλικό: Βινύλιο
Δες όλη την περιγραφή
194,29
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 194,29 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Φουσκωτό Kayak Intex Challenger K2 2-θέσιο / Μαύρο - Πράσινο / 68306

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    194,29 €

  2. 170,50 €

  3. 210,00 €

  4. 165,99 €

  5. 220,45 €

Περιγραφή

Το φουσκωτό kayak Excursion Pro της εταιρείας Intex, είναι σχεδιασμένο για 2 άτομα και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 160 κιλά. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα φορητό και εύκολο στη χρήση καγιάκ, για βόλτες σε λίμνες, ποτάμια, ήπιες θάλασσες, για ψάρεμα, κολύμβηση ή απλά για χαλάρωση στο νερό. Είναι επίσης κατάλληλο για οικογενειακές δραστηριότητες και διασκέδαση στο νερό

Κατασκευασμένο με στιβαρή κατασκευή από βινύλιο και σχεδιασμένο για απόδοση, αυτό το ανθεκτικό καγιάκ διαθέτει φουσκωτό πάτωμα με I-beam, κατάστρωμα με χαμηλό προφίλ και πλευρικούς θαλάμους υψηλής άνωσης για σταθερότητα, άνεση και λειτουργικότητα. 

Είναι ελαφρύ και συμπαγές, συναρμολογείται πολύ εύκολα και με τη βαλβίδα Boston, φουσκώνει και ξεφουσκώνει μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να μεταφέρετε τη διασκέδαση του καγιάκ όπου κι αν πάτε.

Διαθέτει ένα αποσπώμενο πτερύγιο, που παρέχει εξαιρετική κατευθυνόμενη κίνηση, ενώ το ρυθμιζόμενο, φουσκωτό κάθισμα με πλάτη που περιλαμβάνεται, προσδίδει στην βόλτα σας περισσότερη άνεση.

Παρέχεται σχοινί πρόσδεσης σε κάθε άκρο για την ευκολία σας, καθώς και δίχτυ φορτίου για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, πιστοποιημένο από την Αμερικανική Ακτοφυλακή NMMA I.D.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • Καγιάκ
  • Δύο κουπιά αλουμινίου 214 εκατοστών
  • Μια αντλία υψηλής απόδοσης της Intex για εύκολο φούσκωμα και ξεφούσκωμα.
  • Αφαιρούμενο κάθισμα 
  • Τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης
  • Κιτ επισκευής

Κατασκευαστής

Intex

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Θαλάσσης
Τύπος
Sit in
Χρώμα
Πράσινο

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
2 Ατόμων
Υλικό
Φουσκωτά Kayak
Βάρος
18 kg
Μέγιστο Φορτίο
180 kg

Διαστάσεις

Μήκος
351 cm
Πλάτος
76 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 10
  2. 3
  3. 3
  4. 2
  5. 6
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Παραξενεύομαι πολύ με τόσα παράπονα για ανοίγματα στις ραφές. Ίσως να αφορά σε μη σταθερό έλεγχο ποιότητας κατά την παραγωγή.
    Το δικό μου αγοράστηκε επίσης από μεγαλοκατάστημα παιχνιδιών το 2016 και από τότε δεν έχει ξεφουσκώσει ποτέ, φυλάσσεται σε αποθήκη φουσκωμένο κρεμαστό. Μένουμε μόνιμα παραλιακά, τα 2 πρώτα καλοκαίρια το λιώσαμε στις βόλτες 2 γονείς με παιδί (συνολικά 200κιλά, ευτραφής εγώ), φίλοι καλεσμένοι κλπ. Βαρκάδες έως και 1,5 μίλι μακρυά ως τα μεσάνυχτα που φεύγαμε από παραλία. Μετά έμεινε 6 χρόνια στην αποθήκη και έπεσε πάλι στο νερό φέτος που ο γιός είναι 15χρ., 1,70 ύψος, παιδί γυμναστηρίου και μποξ. Η κάθε καθημερινή βαρκάδα του στα νησάκια και γύρω παραλίες θα είναι 5 έως 8 ώρες που το καγιάκ βρίσκεται συνεχώς σε ντάλα ήλιο/ζέστη. Ούτε παραμόρφωση σχήματος, ούτε άνοιγμα σε ραφές. Μάλλον έπεσα σε καλή παρτίδα? Μήπως άλλοι χρήστες το φούσκωναν με παραπάνω πίεση από όσο πρέπει? Δεν είναι απαραίτητο να γίνει "πέτρα" στο φούσκωμα για να έχει άριστη πλεύση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panagioteskoletsos
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το είχα αγοράσει με τον πατέρα πριν 9 χρόνια το χρησιμοποίησα μία φορά και μετά ξεχάστηκε σε μία αποθήκη. Εννέα χρόνια μετά αφού έχασα τον πατέρα μου το βρήκα μέσα στην αποθήκη σε άθλια κατάσταση Αποδείχθηκε όμως πλήρως λειτουργικό χωρίς ούτε μία τρύπα!!! άντεξε στο χρόνο στα ποντίκια και ότι άλλο βρίσκεται σε μια αποθήκη, ένα καλό καθάρισμα και ήταν σαν καινούργιο, μέχρι σήμερα που το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν έχει πάθει τίποτα η ποιότητα είναι άψογη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • axilperg
    1
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η αγορά του έγινε από κατάστημα παιχνιδιών. Πρώτα χάθηκε το πτερύγιο και το κατάστημα με ανταποκρινόμενο μας προμήθευσε νέο (με μεγάλη όμως καθυστέριση) αλλά δυστυχώς όχι το ίδιο με το αγαρασθέν. Δυστυχώς όμως άρχισαν να ανοίγουν οι ραφές του και εντός εγγύησης (αρχή επόμενου καλοκαιριού) μας το αντικατέστησε με το τελευταίο διαθέσιμο σε έκθεση του. Ουφ ανακούφιση διότι με τον εισαγωγέα δεν βρίσκαμε άκρη. Όμως και το αντικατασταθέν μόλις το φουσκώσαμε εμφάνισε το ίδιο ελάττωμα. Σχισήματα στις ραφές. λόγω του ιστορικού το κατάστημα παιχνιδιών μας το αντικατέστησε έκ νέου και μάλιστα μας παρέδωσε το νέο Κ2 ή αν θέλετε άλλη version. Τρίτο καλοκαίρι και ουσιαστικά στη θάλασσα δεν έχει καθελκυστεί. Μόλις ετοιμαστήκαμε να το καθελκύσουμε άρχισε πάλι να σφυρίζει. Οι ραφές άνοιξαν πάλι. Μας έμεινε η τρόμπα, τα πτερύγια, τα καθύσματα και το μπαλόνι-σωσίβιο. Απαράδεκτο προϊόν. τα στοιχεία που σας περιγράφω είναι προς διάθεση όποιου ενδιαφέρεται.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katalagarianakis
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μέχρι στιγμής αποτελεί ευχάριστη έκπληξη. Το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά όλο καλοκαίρι και έχω προσεγγίσει παραλίες που δεν θα είχα πρόσβαση αλλιώς. Τα λεφτά του σίγουρα τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Όσον αφορά αντοχή στο χρόνο και ανθεκτικότητα δε μπορώ να πω ακόμα. Όπως και αν είναι σου δίνει περισσότερα από όσα πληρώνεις

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TZEKIS KHAN
    2
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Από τα χειρότερα φουσκωτά kayak που κυκλοφορούν στην αγορά όσο αφορά την ποιότητα κατασκευής του. Το αγόρασα το 2016 όταν πρωτοβγηκε από γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών. Έχοντας ήδη ένα κανό κ ένα καγιάκ από πολυαιθυλένιο κ θέλοντας ένα εύκολα μεταφερόμενο το πήρα (ευτυχώς) στην τιμή λανσαρισματος 80 ευρώ. Το πρώτο καλοκαίρι μια χαρά το έβαλα σε ποτάμι κ θάλασσα κ πάντα το έπλενα μετά τη χρήση κ αποθήκευση. Το χρησιμοποίησα τα επόμενα 2 καλοκαίρια σε θάλασσα λίγες φορές ώσπου ένα μεσημέρι έμεινε στον ήλιο μέχρι το απόγευμα κ άνοιξαν οι ραφές του σε ανοιγμα 30cm χωρίς παραφούσκωμα. Σε γνωστό μου συνέβη το ίδιο προβλημα με τις ραφές όπως επίσης είδα κ σε άλλους εδώ. Δεν είναι τυχαίο. 2 αστέρια μόνο κ μόνο για τους χώρους κ αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει 150 ευρώ. Ψάξτε το καλύτερα, στα ίδια λεφτά η Intex βγάζει κ το explorer k2 που παραδόξως έχει πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ioanna_Lee
    3
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικό! Φουσκώνει πανεύκολα & γρήγορα με την τρόμπα που έχει μαζί. Είναι αρκετά ευρύχωρο & σταθερό για 2 άτομα (μαζί με αρκετά πράγματα),
    Όσο καιρό το χρησιμοποιούσαμε το αφήναμε φουσκωμένο και το δέναμε στην σχάρα με ιμάντες για μεταφορά. Φαίνεται να έχει παραμορφωθεί λίγο από το δέσιμο, ελπίζω να ισιώσει.
    Κατά τα άλλα άψογο. Απο τις καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει τελευταία.

    edit: δυστυχώς, αφού με χαρά την καθαρίζαμε μετά το 2ο καλοκαίρι χρήσης, έσκασε η ραφή στο πάτωμα. RIP. Πριν σκάσει η ραφή, είχε παραμορφωθεί περαιτέρω σε διάφορα σημεία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nmichail
    1
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το 1ο καλοκαίρι τα πήγε σχετικά καλά. Το 2ο καλοκαίρι άρχισαν οι τρύπες στις ραφές. Διόρθωση, νέα τρύπα στη ραφή ακριβώς δίπλα κ.τ.λ.π Η κατάληξη ήταν ο κάδος ανακύκλωσης.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nakos_Nakos
    1
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο μεχρι να το φουσκωσεις οπως και τα στρωματα -κρεβάτια φουσκωτά- της ιδιας εταιριας. Μετά οι τρύπες στις ραφες ειναι μονόδρομος και ποτε δεν παιρνουν την ευθύνη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iliasmetas
    4
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχουμε 1 χρόνο τώρα και το έχουμε χρησιμοποιήσει ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές.
    Κάθε φορά φούσκωμα-ξεφουσκωμα και πλύσιμο μόνο 2 φορές συνολικά.
    Τα λεφτά του τα έχει βγάλει ασυζητητί.
    Μην διστασετε να βγάλετε τα καθίσματα, εμένα πάντως με βολεύει καλύτερα.
    Το μόνο αρνητικό είναι πως είναι αρκετά βαρύ κατά την μεταφορά στην τσάντα, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα μια γυναίκα θα το μεταφέρει μόνη της.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GeorgePs1
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σαν κανό είναι αρκετά σταθερό, και σε σχεση με το eval Odyssey που εχω , το τελευταιο μοιαζει με κουνιστρα.

    Ευρύχωρο, όλα σε ενα σετ, με ικανοποιητικά κουπιά. Λίγο δύσκολο να στριψει οπότε αργό σε μανούβρες. Η ταχύτητα σε θάλασσα είναι ικανοποιητική λόγω βάρρους αλλά και του σχήματος του. Σε κύμματάκι το ότι είναι φουσκωτό βοηθάει στο να μην τα νιώθεις και να μην σε επηρεάζουν τόσο.

    Το κανό το βγάλαμε μια φορά στο νερό, αλλά είχε τρύπα στο πάτο του, οπότε επιστράφηκε στο κατάστημα και αναμένουμε να δούμε αποτελέσματα.

    Update Μετά από ενα χρόνο:
    Μας εστειλαν καινουργιο(αφου πηραν το παλιο για ελεγχο) και από τοτε εχει πεσει 7-8 φορες στο νερο,

    Η τρόμπα του είναι για τα πανηγυρια και θα αρχισει να διαλυεται σιγα σιγα.

    Δεν το εχουμε μετανιωσει στιγμή για τα χρήματα που δώσαμε. Μεχρι τώρα όλα καλα! Το εχουμε φορτώσει μεχρι περιπου 130 κιλα και συνεχίζει να είναι αρκετά σταθερο και γρήγορο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alex jacobs
    2
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν είναι και για πολλά...2 φορές έχω αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν..μια φορά είχε τρύπα και την άλλη όταν το φουσκώνες ήταν στραβό με αποτέλεσμα να κάνω κουπί και να φεύγει δεξιά η βάρκα..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • angelinio1996
    3
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πάρα πολύ άνετο χωρούσα μέσα πολύ άνετα δυστυχώς από την πρώτη μέρα άνοιξε μια τρύπα στο κάτω μερος.....

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mariniki_Rossi
    5
    12 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταπληκτικό!!!!
    Ανθεκτικό, άνετο και πανέμορφο!
    Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ποιότητα, αλλά και με την τιμή!
    Εύκολο στην μεταφορά, ελαφρύ και ξαναφουσκώνει αμέσως!
    Ότι πρέπει για αξέχαστες, ασφαλής βόλτες!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavrostheofilou
    1
    20 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αξιόλογο για τα λεφτά του. Αγοράστηκε πριν από 4 μήνες στα 80 ευρώ και μετά από 5,6 χρήσεις με πλήρη φροντίδα και περιποίηση εμφάνισε μία πολύ μικρή τρύπα στο πάτο του απ΄όπου και χάνει αέρα και δε ξέρω αν θα υπάρχει κίνδυνος να μπει και νερό. Μετά από επικοινωνία με την εταιρία από όπου το αγόρασα μου είπαν ότι η εγγύηση ισχύει για 15 μέρες από την αγορά. Κρίμα γιατί προσφέρει αρκετή διασκέδαση όσο αντέχουν τα πλαστικά του και το προσέχεις.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • damoylikosk
    3
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σαν φουσκοτο κανο ειναι τελειο αλλα...... Τα καθησματα ειναι χαλια σε ποναει η μεση σου μετα απο λιγο γτ δεν ειναι σταθερα και σου χαλανε την σταση σωματος

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nricoh
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή επιλογή για τα χρήματά του. Για τέσσερα ολόκληρα!!! καλοκαίρια (συνολικά 2 κανό χωρίς κανένα πρόβλημα με απαιτητική χρήση) από παραλία σε παραλία, με μεταφορά στην οροφή του αυτοκινήτου με δύο ιμάντες χωρίς σχάρα. Θέλει προσοχή μόνο στον δυνατό αέρα λόγο της επιφάνειας εκτός του νερού. Αν είναι συνέχεια φουσκωμένο όλο το χρόνο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!!! Κάθε καλοκαίρι μας περιμένει χωρίς να έχει χάσει καθόλου αέρα. Αν το ξεφουσκώσεις αρχίζουν τα προβλήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕΙΝΤΑΝΗ
    1
    24 στους 43 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μας έκαναν δώρο για το παιδί μας - ηλικίας 7 ετών - το συγκεκριμένο κανό και τη δεύτερη φορά που το φουσκώσαμε άνοιξε στη ραφή.
    Το χρησιμοποίησαμε μόνο μια φορά!!!!! Την δεύτερη φορά κατά την μεταφορά του με τα πόδια προς τη θάλασσα το κανό έσκασε χωρίς καθόλου βάρος. Τι ασφάλεια μπορεί να έχει ένα κανό που σκάει τη δεύτερη φορά χρήσης και χωρίς καθόλου βάρος!!!! Φανταστείτε να έσκαγε μέσα στην θάλασσα με παιδιά μέσα!!!!! Καμία ασφάλεια και μακρια από παιδιά!!!! Επίσης δεν αναγνωρίζεται το ελλατωματικό προϊον καθότι επικοινωνήσαμε με το μαγαζί που αγοράστηκε και δεν μας το αλλάζουν ως ελλατωματικό!!!! Σε συνάρτηση με την τιμή του είναι όντως πεταμένα λεφτά!!!! Κρίμα γιατί η εταιρία που το βγάζει είναι μια μεγάλη εταιρία και θεωρούσα ότι ήταν αξιόπιστη στα θέματα ασφάλειας. Και με δεδομένο ότι αυτό μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και παιδια που μπορεί να μην ξέρουν και πολύ καλά μπάνιο το καθιστα επικίνδυνο. ΜΑΚΡΙΑ !!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolaosmantzoukidis
    5
    28 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλο δευτερο καλοκαιρι που το εχω το εχω ριξει σε θαλασσα και ποταμι πανω απο 80φορες και κανενα προβλημα ιδανικο και για ψαρεμα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • willy888
    5
    23 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το κανό είναι πάρα πολύ καλό. Είναι δυνατό και πολύ γρήγορο αν τραβούν κουπί συντονισμένα και οι 2. Ανεβαίνουμε πάνω 3 άτομα, ενήλικος με 2 παιδιά σύνολο βάρος γύρω στα 200 κιλά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για θάλασσα είναι ότι πρέπει και για βουτιές. Το οτι δεν το ξεφουσκωνουμε ολο το καλοκαίρι ίσως να ειναι ο λογος που δεν άνοιξε ακομα στις ραφές, όπως γράφουν πολλοί.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Kiratsous
    1
    26 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγόρασα το συγκεκριμένο κανό και τη δεύτερη φορά που το φούσκωσα άνοιξε μια ραφή. Το χρησιμοποίησα δηλαδη μόνο μια φορά. Υπερβολικά ευαίσθητο στις θερμοκολησεις. Πεταμένα λεφτά για ένα παντελώς άχρηστο προϊόν. ΜΑΚΡΙΑ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αριστο προιον με συχνή χρήση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    λιγο βαρυ αλλα ανετο και με χωρους

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Σταθερή γρήγορη λειτουργική

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτη αντοχή ιδανικό για προκλήσεις και για διασκέδαση στην παραλία πραγματικά μοναδικό αξίζει

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

50 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
iliasmetas

Για να καταλάβεις έχω ένα ford fiesta και όταν το κουβαλάω στην θάλασσα, η τσάντα μεταφοράς πιάνει όλο το Πορτ παγκαζ

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες