Aqara E1 Ηλεκτρονική Θερμοστατική Κεφαλή για Σώμα Καλοριφέρ
Θερμοστατικές Κεφαλές

Aqara E1 Ηλεκτρονική Θερμοστατική Κεφαλή για Σώμα Καλοριφέρ Κωδικός: 38800931

Ο θερμοστάτης καλοριφέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την πλειονότητα των καλοριφέρ νερού, ακόμη και με θερμοδάπεδα. Λαμβάνει μετρήσεις από εξωτερικούς αισθητήρες Aqara και προσαρμόζει την ισχύ...

Δες όλη την περιγραφή

Ο θερμοστάτης καλοριφέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την πλειονότητα των καλοριφέρ νερού, ακόμη και με θερμοδάπεδα. Λαμβάνει μετρήσεις από εξωτερικούς αισθητήρες Aqara και προσαρμόζει την ισχύ θέρμανσης ανάλογα με αυτές.

Δες όλη την περιγραφή
59,83
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 53,16 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 62,19 €

  2. 48,05 €

  3. 69,86 €

  4. 72,86 €

  5. 71,20 €

  6. 59,82 €

  7. 69,00 €

  8. 68,90 €

  9. 59,83 €

  10. 64,21 €

  11. 64,99 €

  12. 75,28 €

  13. 70,43 €

  14. 50,53 €

  15. 70,55 €

  16. 55,27 €

  17. 71,46 €

  18. 74,04 €

  19. 68,66 €

  20. 59,79 €

  21. 50,81 €

  22. 81,69 €

  23. 77,20 €

  24. 53,16 €

  25. 67,17 €

  26. 76,90 €

Περιγραφή

Ο θερμοστάτης καλοριφέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την πλειονότητα των καλοριφέρ νερού, ακόμη και με θερμοδάπεδα. Λαμβάνει μετρήσεις από εξωτερικούς αισθητήρες Aqara και προσαρμόζει την ισχύ θέρμανσης ανάλογα με αυτές.

Υποστήριξη πρωτοκόλλου Zigbee 3.0 και Matter

Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Zigbee 3.0, της ταχύτερης, πιο σταθερής και ενεργειακά αποδοτικής τεχνολογίας έξυπνου σπιτιού. Να είστε βέβαιοι για το μέλλον: ο θερμοστάτης καλοριφέρ Aqara θα υποστηρίζει Matter.

Αναγνώσεις από εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας

Ελέγξτε τη θερμοκρασία όλου του δωματίου, όχι μόνο γύρω από το σώμα θέρμανσης. Σε σύγκριση με άλλους θερμοστάτες, ο θερμοστάτης καλοριφέρ Aqara μπορεί να λαμβάνει τις αναγνώσεις της θερμοκρασίας απευθείας από τον συνδεδεμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας Aqara ή τον αισθητήρα ποιότητας αέρα TVOC, ακόμη και στο HomeKit!

Πλήρης συμβατότητα

Συμβατό με τις πιο δημοφιλείς οικοσυστήματα και μπορεί να ελεγχθεί φωνητικά. Υποστηρίζονται τα Apple HomeKit, Alexa, Google, IFTTT, Alice, Marusya.

Προηγμένη ανίχνευση ανοίγματος πορτών και παραθύρων

Για να μη σπαταλάτε ενέργεια, ο θερμοστάτης θα απενεργοποιεί τη θέρμανση αν εντοπιστεί ανοιχτή πόρτα ή παράθυρο. Μπορεί να γίνει είτε βασισμένο στον ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας που θα ανιχνεύει μια ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας, είτε συνδέοντάς τον με έναν αισθητήρα πόρτας και παραθύρου Aqara μέσω αυτοματισμών, που θα είναι πιο αξιόπιστος.

Αυτοματισμοί για τις καιρικές συνθήκες και προστασία από τον πάγο

Σε περίπτωση κινδύνου ψύχους των σωλήνων, η θέρμανση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Επιπλέον, χάρη στους ισχυρούς αυτοματισμούς του Aqara Home, σε περίπτωση ξαφνικής μείωσης της θερμοκρασίας εξωτερικού χώρου, το δωμάτιο μπορεί να προθερμανθεί για να αντισταθμίσει την αλλαγή της θερμοκρασίας.

Ρυθμιζόμενα έξυπνα προγράμματα

Τα προγράμματα μπορούν να ρυθμιστούν για τα επιθυμητά χρονικά διαστήματα, όπως τη νύχτα, και η μετάβαση μεταξύ τους θα είναι ομαλή και ταχύτερη όσο είναι δυνατόν.

Υποστήριξη ομάδων συσκευών

Εάν έχετε πολλά σώματα θέρμανσης σε ένα δωμάτιο, όλα αυτά θα συγχρονίζονται με τον πιο αποδοτικό τρόπο, βάσει της πραγματικής θερμοκρασίας του δωματίου.

Έγχρωμη οπισθοφωτισμένη οθόνη

Σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα, η έγχρωμη οθόνη LCD του θερμοστάτη σώματος Aqara έχει φωτισμό πίσω, αυξημένη γωνία θέασης, επιπλέον υψηλή αντίθεση και κρυστάλλινες και πολύχρωμες εικονογραφίες.

Διάρκεια μπαταρίας 1 έτους

Δε χρειάζεται να αλλάξετε τις μπαταρίες μετά από λίγες εβδομάδες χρήσης: χάρη στο πρωτόκολλο Zigbee και το ενεργειακά αποδοτικό υλικό, η μπαταρία του θερμοστάτη σώματος Aqara μπορεί να διαρκέσει έως και ένα έτος.

Υποστήριξη πολλών κατοικιών

Εάν έχετε περισσότερες από μία κατοικίες, θα μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητους αυτοματισμούς για κάθε μία από αυτές και να ξεκινήσετε τη θέρμανση πριν φτάσετε, έτσι ώστε όταν εισέρχεστε στο σπίτι, να είναι ήδη ζεστό.

Εύκολη εγκατάσταση και ευρεία συμβατότητα

Ο θερμοστάτης καλοριφέρ Aqara περιλαμβάνει αντάπτορες που τον καθιστούν συμβατό με την πλειονότητα των βαλβίδων σώματος. Όσον αφορά την εγκατάσταση, απαιτεί μόνο λίγα λεπτά και δεν απαιτεί πρόσθετα εργαλεία.

Κατασκευαστής

Aqara

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρονική
Wi-Fi
Όχι
ZigBee
Ναι
Βήμα
1
Συμβατότητα
για Σώμα Καλοριφέρ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες