Auto Gs Σετ Καλύμματα Αυτοκινήτου 11τμχ Πολυεστερικά Super Sport All In One Μαύρα 7447

Auto Gs Σετ Καλύμματα Αυτοκινήτου 11τμχ Πολυεστερικά Super Sport All In One Μαύρα 7447 Κωδικός: 38803913

Τα καλύμματα είναι απαραίτητα αξεσουάρ και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα αυτοκίνητο. Προστατεύουν τα καθίσματά σας από φθορές, λεκέδες και γρατζουνιές.

Δες όλη την περιγραφή

Τα καλύμματα είναι απαραίτητα αξεσουάρ και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα αυτοκίνητο. Προστατεύουν τα καθίσματά σας από φθορές, λεκέδες και γρατζουνιές.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 38,30 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 38,30 €

  2. 42,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    42,00 €

  4. 38,30 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    42,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    45,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    45,90 €

  8. 42,00 €

  9. 38,30 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    45,90 €

  11. 42,00 €

  12. 42,00 €

  13. 45,90 €

  14. 45,90 €

  15. 45,90 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    45,90 €

  17. 42,00 €

  18. 45,90 €

  19. 39,90 €

  20. 45,20 €

  21. 45,90 €

  22. 45,90 €

  23. Επίσημος μεταπωλητής
    42,00 €

  24. 42,00 €

  25. 37,80 €

  26. 45,53 €

  27. 38,60 €

  28. 40,16 €

  29. Επίσημος μεταπωλητής
    45,20 €

  30. 45,90 €

  31. Επίσημος μεταπωλητής
    45,90 €

Περιγραφή

Τα καλύμματα είναι απαραίτητα αξεσουάρ και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα αυτοκίνητο. Προστατεύουν τα καθίσματά σας από φθορές, λεκέδες και γρατζουνιές. Η κατασκευή τους είναι από υψηλής ποιότητας πολυεστέρα που δεν ξεθωριάζει. 

Τα καλύμματα εμπεριέχουν ενισχυμένο φερμουάρ για καλύτερο κράτημα. Ο μοντέρνος και λιτός σχεδιασμός που διαθέτουν χαρίζουν άνεση, στιλ και κομψότητα. Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους αυτοκινήτου, καθώς και για τα οχήματα με πλευρικούς αερόσακους. 

Κατασκευαστής

Auto Gs

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Καλύμματα Σετ
Πλήθος
11 τμχ
με Κάλυμμα Τιμονιού
Όχι
Υλικό
Πολυεστερικό
Χρώμα
Μαύρο

Συμβατότητα

Universal
Universal

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 1
  3. 1
  4. 1
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • blackpanther
    1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η χειρότερη αγορά που έκανα ποτέ. Καμία απολύτως σχέση με την φωτογραφία όταν τα τοποθετήσετε. Το ύφασμα είναι λεπτό. Αν και λένε ότι είναι universal η εφαρμογή τους στο αυτοκίνητο μου Hyundai Accent, στάθηκε εξαιρετικά δύσκολη, ενώ δεν στάθηκε δυνατόν να υπάρξει πλήρη κάλυψη σε όλα τα καθίσματα. Ειδικότερα στο πίσω κάθισμα, τράβαγα το ύφασμα όσο έπαιρνε για να το καλύψουν όλο, με κίνδυνο να σκιστούν για να υπάρξει πλήρη εφαρμογή. Η τοποθέτησή τους σχεδόν με εξάντλησε και πήρε γύρω στις δύο ώρες. Το δε μαύρο χρώμα που έχουν και είναι συνολικά μαύρο στο πίσω κάθισμα, λερώνεται με το παραμικρό για πλάκα. Άρα θα χρειάζεται συνεχώς καθάρισμα. Συμπέρασμα πεταμένα λεφτά. Στα μισά χρήματα από αυτά, είχα βρει καλύμματα πολύ καλύτερης ποιότητας, σε γνωστή γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, συμβατά κιόλας για το δικό μου αμάξι όπως ανέγραφαν και δεν τα πήρα, θεωρώντας ότι τα συγκεκριμένα λόγω του διπλάσιου κόστους και της φωτογραφίας τους, θα ήταν καλύτερης ποιότητας. Μάπα το καρπούζι. Μακριά!!! Καλύτερα να δώσετε γύρω στα 140€ και να πάρετε καλύμματα της προκοπής. Προσωπικά θα πληρώσω και για την τοποθέτησή τους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δεν έμεινα ευχαριστημένος , ποιότητα πολύ μέτρια , στα καθίσματα μου κάνουν φούσκωμα στο κάθισμα και στην πλάτη παρόλο που τα έχω βάλει σωστά και τεντωμένα , αξίζει να δώσεις αλλά 30 ευρώ να πάρεις καλύτερη ποιότητα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anektar97
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάααρα πολύ καλά, για την κατηγορία της τιμής τους. Δεν σκίζουν, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να καταφέρετε να τα σκίσετε, ακόμα και στις τρυπούλες θα γίνουν για να περάσουν τα προσκέφαλα πίσω και οι ζώνες δεν ανοίγει εύκολα το ύφασμα. Είναι ασφαλής χρωματική επιλογή εάν η ταπετσαρία του αμαξιού είναι γκρίζα ή σκούρα. Γενικώς κάθονται πάρα πολύ καλά, έχουν αρκετά περισσότερα λαστιχάκια από ό,τι έχω δει συνήθως και αυτά είναι αρκετά ανθεκτικά. Τα αγόρασα ήδη 2η φορά για όταν με τον καιρό χρειαστεί να γίνει αλλαγή! Τα έχουμε ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα σε KIA Rio. Θα επανέλθω με φωτογραφίες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • s_ipp
    1
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Όμορφο κάλυμμα αλλά πολύ χαμηλή ποιότητα . Μέσα σε 4 μέρες φαγώθηκε η εσωτερική επένδυση και φαινόταν τα καθίσματα από κάτω .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george.maragos
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πραγματικά πολύ καλά ,όμορφα και ποιοτικά καλύμματα.Για τα πίσω καθίσματα μπορεί να μην υπάρχουν οπές για να μπούν τα προσκέφαλα αλλά λύνεται εύκολα.Όντας αδαής σε οτι αφορά την τοποθέτηση τους με γαντζάκια παιδεύτηκα λίγο και ειδικά στα πίσω καθίσματα ,αλλα για κάποιον πιο έμπειρο/η σε τέτοιου είδους εργασίες φαντάζομαι δεν θα είναι θέμα.
    Συνολικά πολύ καλή αλλά όχι και η τέλεια επιλογή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikh_Porpatwnelh
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ όμορφο. Εφάρμοσε καλά στο vectra μου! Στα πίσω καθίσματα δεν έχει τρύπες για τα κεφάλαια. Αυτό είναι και το μόνο αρνητικό που βρήκα. Δεν εμποδίζει όμως τα πίσω καθίσματα να κατέβουν ξεχωριστά και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μου άρεσαν πολύ.. Θα τα αγόραζα ξανά με κλειστά τα μάτια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ωραία καλύμματα αλλά περίμενα καλύτερη ποιότητα υφάσματος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ακριβώς όπως φαίνονται στις φωτογραφίες.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
petre_vitavov

Όχι, μάλλον μόνο για μικρά αυτοκίνητα. Ψάξε για αλλά, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα. Δεν αξίζουν τα λεφτά του.

kouts83

καλησπέρα
γνωρίζετε αν μπαίνουν σε ημιbucket καθίσματα , έχουν μικρά φτερά εννοώ τα μπροστά καθίσματα.
(qashqai j11 μοντέλο)?

petre_vitavov

Νομίζω ότι μπαίνουν, όμως η συμβολή μου είναι, να ψάξεις για αλλά, ποιοτικά, αυτά δεν μου άρεσαν, δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν αξίζουν τα λεφτά του.

george.maragos

Είμαι κάτοχος διαφορετικού μοντέλου αυτοκινήτου και δεν μπορώ να απαντήσω σίγουρα ναι. Αυτό που μπορώ να πω ειναι ότι φαντάζομαι εφόσον η τοποθέτησή γίνεται με μικρούς γάντζους /άγκυρες επιτρέπει να το προσαρμόσει κανείς στά καθίσματα του. Επιπλέον δεν υπάρχει πρόβλημα στα πίσω διαιρούμενα καθίσματα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες