Taf Toys Tummy Time Βιβλίο από Ύφασμα

Taf Toys Tummy Time Βιβλίο από Ύφασμα Κωδικός: 38904548

Η όρθια γωνία που στέκεται το βιβλίο, βοηθά στην ενθάρρυνση του παιχνιδιού ενώ είναι ξαπλωμένο στην κοιλίτσα του και παρέχει την τέλεια αντανάκλαση για το μωρό. Βοηθώντας στην ανάπτυξη των αισθήσεων

Δες όλη την περιγραφή

Η όρθια γωνία που στέκεται το βιβλίο, βοηθά στην ενθάρρυνση του παιχνιδιού ενώ είναι ξαπλωμένο στην κοιλίτσα του και παρέχει την τέλεια αντανάκλαση για το μωρό. Βοηθώντας στην ανάπτυξη των αισθήσεων και της συναισθηματικής νοημοσύνης του μωρού. Τα παιχνίδια Montessori για την κοιλιά ενισχύουν τους μύες των ποδιών και των χεριών του μωρού ώστε να

Δες όλη την περιγραφή
20,61
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 20,61 €

Περιγραφή

Η όρθια γωνία που στέκεται το βιβλίο, βοηθά στην ενθάρρυνση του παιχνιδιού ενώ είναι ξαπλωμένο στην κοιλίτσα του και παρέχει την τέλεια αντανάκλαση για το μωρό. Βοηθώντας στην ανάπτυξη των αισθήσεων και της συναισθηματικής νοημοσύνης του μωρού. Τα παιχνίδια Montessori για την κοιλιά ενισχύουν τους μύες των ποδιών και των χεριών του μωρού ώστε να προετοιμαστούν για μπουσουλήματα, αποτρέποντας το σύνδρομο επίπεδης κεφαλής και ενισχύουν τον συντονισμό χεριού-ματιού. Ο μεγάλος καθρέφτης βοηθά το μωρό να μάθει την αυτογνωσία, την οπτική παρατήρηση και να αναπτύξει δεξιότητες επικοινωνίας. Τα νεογέννητα προτιμούν να κοιτάζουν πολύπλοκα μοτίβα υψηλής αντίθεσης, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη της όρασης του μωρού και διεγείρουν την περιέργειά τους. 

Ο καθρέφτης καλύπτεται από τα πτερύγια του βιβλίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα υπέροχο παιχνίδι εμφάνισης -απόκρυψης μεταξύ γονέα και μωρού. Τρύπες σε σχήμα αστεριού στα πτερύγια που καλύπτουν τον καθρέφτη αστράφτουν και τραβούν την προσοχή του μωρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 3 διαφορετικές θέσεις: στην κοιλιά, ή σε καθιστή θέση ενώ βρίσκεστε στο καρότσι ή όταν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο! Ελαφρύ και εύκολο στην αναδίπλωση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μη τοξικά υλικά, χωρίς BPA, χωρίς PVC, χωρίς φθαλικές ενώσεις.

Κατασκευαστής

Taf Toys

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
12905
Υλικό
Υφασμάτινα
Γλώσσα
Χωρίς Ομιλία
Είδος
Βιβλία
Μαλακά Παιχνίδια
Ναι
Ανάπτυξη Δεξιοτήτων
Ανάπτυξη Αισθήσεων, Μάθηση

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ενδιαφέρον σε βάθος χρόνου
    • Απασχολεί το παιδί για αρκετή ώρα
    • Χαλάει δύσκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

42 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες